حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد در نیمه دوم سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

مشهدالرضا سیاه پوش عزای معصومین (ع) در روز‌های پایانی ماه صفر

  • کد خبر: ۸۱۸۶۶
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۱
مشهدالرضا سیاه پوش عزای معصومین (ع) در روز‌های پایانی ماه صفر
قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهرداری مشهد از سیاه پوش شدن شهر در دهه پایانی ماه صفر و برنامه‌ریزی جهت خدمت رسانی مطلوب به زائران و مجاوران حریم رضوی در این ایام و با رعایت کلیه دستورالعمل‌های بهداشتی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهرداری مشهد از سیاه پوش شدن شهر در دهه پایانی ماه صفر و برنامه‌ریزی جهت خدمت رسانی مطلوب به زائران و مجاوران حریم رضوی در این ایام و با رعایت کلیه دستورالعمل‌های بهداشتی خبر داد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، مهدی یعقوبی با اعلام این خبر، اظهار کرد: هر ساله در دهه پایانی ماه صفر، مشهدالرضا میعادگاه عاشقان و دلدادگانی بود که از هر نقطه ایران و جهان برای عرض ارادت و تسلیت به محضر مبارک امام مهربانی‌ها به مشهد مشرف می‌شدند که در این میان حجم زیادی از زائران با پای پیاده و از مسیر‌های طولانی خود را به مشهدالرضا می‌رساندند؛ به همین منظور شهرداری مشهد با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های مردمی با ارائه خدمات ویژه و استقرار موکب‌های مختلف در مسیر‌های ورودی مشهد، مقدمات استقبال از زائران را فراهم می‌آورد.

وی افزود: اما شیوع ویروس کرونا باعث شد تا بخش قابل توجهی از خدمات شهرداری به زائران مشرف شده به مشهد کاهش پیدا کند و براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته؛ خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران رضوی در این ایام با رویکرد متفاوتی انجام خواهد شد.

یعقوبی ادامه داد: بنا بر برنامه ریزی‌های صورت گرفته در ایام پایانی ماه صفر، بیش از ۶۵ میلیون متر مربع از معابر شهری با اولویت معابر منتهی به حرم مطهر رضوی به صورت مداوم تنظیم و شستشو می‌شود و نقاط حساس نیز به صورت مرتب ضدعفونی خواهند شد.

وی افزود: ۵۶۰۰ نیروی پاکبان برای نظافت عمومی شهر و رعایت مسائل بهداشتی آماده باش هستند که این تعداد در سه روز پایانی ماه صفر به بیش از ۱۰ هزار نفر افزایش پیدا خواهد کرد و پیش بینی می‌شود روزانه حدود ۱۸۰۰ تن زباله از سطح شهر و به ویژه خیابان‌های منتهی به حرم مطهر در دهه پایانی ماه صفر جمع آوری شود.

معاون شهردار مشهد با اشاره به استقرار ۳۴۰ جایگاه مناسبتی به جهت نصب اطلاعیه‌های مراسم‌های عزاداری در سطح شهر گفت: در این ایام حدود ۱۳۰۰ عدد از پرچم‌های عرشه پل‌ها و میادین تعویض و سیاه پوش می‌شود.

وی ادامه داد: در این ایام بیش از ۲ میلیون متر طول از جداول سطح شهر به ویژه اطرف حرم مطهر و بیش از ۱۴۰۰ ایستگاه اتوبوس نیز توسط نیرو‌های خدمات شهری شستشو و نظافت می‌شوند و برنامه ریزی برای رفع نواقص و فعالسازی حدود ۵۰۰ سقاخانه و آبسردکن مستقر در سطح شهر در این ایام صورت پذیرفته است.

وی ادامه داد: در راستای افزایش ایمنی شهری نیز در این ایام بیش از ۱۰ دستگاه خودروی عملیاتی آتش نشانی در خیابان‌های منتهی به حرم مستقر هستند و بازدید‌های ایمنی مداوم از مساجد سطح شهر نیز انجام خواهد شد.

یعقوبی در خصوص تمهیدات لازم در حوزه حمل و نقل شهری نیز افزود: کاهش سر فاصله‌ی زمانی دو الی پنج دقیقه‌ای خط یک قطار شهری، افزایش زمان سرویس دهی یک ساعته قطار شهری و تقویت خطوط اتوبوسرانی منتهی و عبوری از حرم مطهر رضوی در شب و روز شهادت امام رضا (ع) و شب و روز رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)، سیاه پوش شدن کلیه ایستگاه‌های حمل و نقل عمومی، آمادگی ارائه خدمات در ۲۸۰۰ فضای پارک غیرحاشیه‌ای بافت مرکزی شهر و فعالیت شبانه روزی پارکینگ‌های هسته مرکزی شهر بخشی از اقدامات این حوزه است.

معاون شهردار مشهد ادامه داد: در ایام پایانی ماه صفر، مشهدالرضا به صورت ویژه با بیش از ۳۰ هزار متر مربع اکران‌های محیطی با شعار " ما همه خادم الرضائیم"، ۲۱۲۵ متر مربع ریسه و المان‌های هنری، ۳۰۰۰ عدد پرچم بیرقی و… سیاه پوش می‌شود و امسال ۱۳ مرکز جمع آوری نذورات مردمی نیز در نقاط مختلف شهر مستقر شده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته و با رعایت کلیه دستورالعمل‌های بهداشتی، در این ایام، پویش ها، برنامه‌ها و نمایش‌های آیینی مختلفی در سطح مناطق ۱۳ گانه شهر مشهد اجرا خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->