دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فاضلی: بازگشت زائران اربعین با برنامه باشد | امیدواریم وارد پیک ششم نشویم

  • کد خبر: ۸۲۱۴۳
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۳
فاضلی: بازگشت زائران اربعین با برنامه باشد | امیدواریم وارد پیک ششم نشویم
یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد که باید بازگشت زائران اربعین براساس برنامه باشد بدین شکل که طبق پروتکلی از آنها تست PCR بگیرند و بعد طی دو هفته آنها تحت مراقبت باشند چون در غیر این صورت خدای نکرده با پیک ششم مواجه‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ملک فاضلی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: بعد از مدتها گرفتاری و مواجهه با مرگ و میر بالا ناشی از کرونا با واردات و واکسیناسیون وسیع شاهد کاهش میزان مبتلایان بودیم. در این وضعیت تعدادی زیادی از زائران به کشور عراق سفر کردند.

وی توضیح داد: در حال حاضر سطح واکسیناسیون دو دز به بالای ۷۰ درصد نرسیده و ما در این وضعیت برنامه سفر زائران به عراق را شاهد بودیم که در این کشور هم میزان واکسیناسیون فراگیر به گونه ای نیست که بتوان با اطمینان خاطر از آن سخن گفت. ما در این شرایط اجازه دادیم که هموطنانمان به صورت غیر منسجم به سفر عتبات عالیات بروند آن هم‌در شرایطی که همچنان بیماری کرونا و به تبع آن آلودگی وجود دارد و میزان واکسیناسیون دو دز در کشور خودمان به بالای ۷۰ یا ۸۰ درصد نرسیده است.

وی گفت: یک کار اشتباه آن هم بدون برنامه انجام شد که امیدواریم خداوند کمک کند که ما وارد پیک ششم نشویم؛ البته که خودمان، خودمان را به سمت پیک بعدی حرکت دادیم.

فاضلی با انتقاد از تصمیم گیری توسط افراد غیرمتخصص و به دنبال آن ورود تبعاتی برای کشور گفت: تصمیات اشتباه خسارات جبران ناپذیری برای سلامت کشور به دنبال دارد و متاسفانه کسی که باعث تحمیل چنین خسارتی هم می شود هیچ‌تاوانی را پس نمی دهد.

وی حراست از داشته های انقلاب را امری مهم خواند و توضیح داد: رعایت موازین انقلاب اسلامی از داشته های انقلاب است؛ تمام‌ موازین ما بر مبنای احترام به جامعه بنا نهاده شده یکی از موازین اسلامی حراست از سلامت جامعه است؛ ما اگر تابع اسلام و قوانین اسلامی باشیم باید بدانیم که همواره بر حفظ سلامت تاکید شده اما متاسفانه این موضوع در جامعه ما ساده گرفته می شود؛ نمونه آن را می توان در اقدامات اخیر مشاهده کرد.

وی گفت: ما وقتی به کشور دیگری سفر می کنیم باید سفیران خوبی هم باشیم و بتوانیم موارد بهداشتی را رعایت کنیم؛ به هر حال این اتفاق رخ داده اکنون در زمان برگشت زائران باید تمامی این پروسه از روی حساب و برنامه انجام شود.

وی تاکید کرد: باید برای حفاظت از سلامت مردم همه مسافران و زائران تست بدهند و تا زمانی که نتیجه تست مشخص نشده در جای خاصی نگهداری شوند و همچین تحت مراقبت سیستم بهداشت قرار بگیرند؛ با این کار می توان عوارض را کاهش داد. وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز بهداشت می توانند متولی این اقدام شوند؛ نباید آمار بالای مبتلایان و فوتیان را در پیک پنجم فراموش کنیم. بدانیم در صورت عدم پیشگیری خدای نکرده وارد پیک ششم می شویم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->