منصوریان: از تهران نمی‌روم و مقابل متجاوزان صهیونیستی می‌ایستم پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای کارتال در انتظار بازگشت به تمرینات پرسپولیس رده‌بندی تیم‌ها در پایان هفته اول لیگ ملت‌های والیبال | جایگاه چهاردهم برای ایران تاریخ و ساعت بازی چلسی و لس‌آنجلس اف‌سی | خیز آبی‌ها برای بازگشت حمایت سیدورف از مردم ایران موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم غم‌بار‌ترین عکس از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی برای استقلالی‌ها مقصد‌های احتمالی گریلیش پس از ترک منچسترسیتی سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو
سرخط خبرها

نادی: برخی‌ها از اسم من سوءاستفاده می‌کنند/ از نقدکردن در جریان مسابقات تعجب می‌کنم

  • کد خبر: ۸۲۴۰۰
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹
نادی: برخی‌ها از اسم من سوءاستفاده می‌کنند/ از نقدکردن در جریان مسابقات تعجب می‌کنم
کاپیتان سابق تیم ملی والیبال گفت: برخی‌ها ناجوانمردانه و در شرایطی که جوانان کشورمان هنوز در حال مسابقه هستند، اقدام به تخریب می‌کنند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، علیرضا نادی در خصوص عملکرد والیبال ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا، نوجوانان جهان و جوانان جهان اظهار داشت: وقتی تیم ملی نوجوانان در مسابقات جهانی مدال برنز گرفت و تیم ملی بزرگسالان با ترکیبی جوان و پس از پوست اندازی در رقابت‌های قهرمانی آسیا شرکت کرد و مقابل ژاپنی که الان پیشرفت خوبی داشته، مقتدرانه پیروز شد و به مقام قهرمانی رسید، قطعا باید بگوییم والیبال نمره خوبی در سال جاری گرفته است.
کاپیتان سابق تیم ملی والیبال در خصوص تیم ملی جوانان کشورمان گفت: مگر باید در همه مسابقات قهرمان شد؟ مگر قهرمانی را همیشه به نام یک تیم می‌زنند؟ باید در نظر بگیریم که این رقابت‌ها، جهانی است و همه برای قهرمانی می‌آیند، اما نمی‌شود انتظار داشته باشیم که همیشه قهرمان شویم. این رقابت‌ها فرمول برگزاری خاصی داشت و تیم ایران با یک امتیاز آن هم در شرایط رقابت نزدیک با آرژانتین و بلژیک نتوانست به جمع هشت تیم صعود کند.
او خاطرنشان کرد: من تعجب می‌کنم که برخی‌ها در جریان مسابقات به نقد تیم جوانان می‌پردازند و از عملکرد تیم انتقاد می‌کنند. برخی‌ها ناجوانمردانه و شاید از روی قصد و غرض در شرایطی که جوانان کشورمان هنوز در حال مسابقه هستند، بجای روحیه دادن به آنها، اقدام به تخریب می‌کنند؛ این خیانت به والیبال است.
نادی ادامه داد: چرا نیمه خالی لیوان را نگاه می‌کنند؟ این تیم جوانان بوده و به لحاظ سنی شکننده است. بهروز عطایی روی یکی از بازیکنان خود حساب کرده بود، اما واقعا دستش در حنا ماند. با این حال معتقدم جوانان ایران اصلا بد بازی نکردند و نمایش خوبی داشتند. این شرایط برای آینده والیبال ایران مفید خواهد بود.
مربی بین المللی کشورمان در پایان افزود: پس از پایان مسابقات قهرمانی آسیا به دکتر داورزنی پیام دادم و به ایشان تبریک گفتم. داورزنی برای این والیبال زحمت کشیده و باید قدردان چنین مدیران باشیم. والیبال ما در طول این مدت افتخارات زیادی کسب کرده و باعث سربلندی خانواده والیبال شده است. من خودم به خوبی می‌دانم اگر نقدی وجود داشته باشد کی و چگونه مطرح کنم. اینکه برخی‌ها از اسم من سو‌ءاستفاده می‌کنند و برای خود تیم درست می‌کنند اصلا صحیح نیست و اگر لازم باشد از مراجع قانونی این موضوع را پیگیری می‌کنم. الان هم برای خدمت به والیبال کشور اماده هستم و هر جا ببینم می‌توانم کمکی کنم هرگز دریغ نخواهم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->