آغاز دوباره ابومسلم برای حضور در لیگ دسته‌سه کشور از منیر حدادی تا ادان و آسانی | ستاره‌ها در آسمان آبی؛ فرصت یا تله؟ شرط اصلی میزبانی مشهد برای رقابت‌های آسیایی استقلال چیست؟ علیرضا دبیر: اگر برای پول بخواهید کشتی بگیرید قطعا به مدال المپیک نخواهید رسید | مگر تختی برای پول کشتی گرفت؟ + فیلم پایان کار مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی تنیس کشور در مشهد + فیلم حمله تند علیرضا دبیر به شبکه معاند+ ویدیو مدیرعاملی تاجرنیا در استقلال قطعی شد خارجی‌ترین تیم تاریخ استقلال با ۷ غیرایرانی ویدیوی هایلایت گل‌ها و عملکرد منیر الحدادی دست رد تراکتور به پیشنهاد ۲ میلیون دلاری سپاهان غرامت‌های سنگین مورینیو پایان زودهنگام کار رشفورد در بارسلون انفجار اینستاگرام المپیاکوس | طارمی یونانی‌ها را میلیونی کرد + عکس پاداش میلیاردی در انتظار استقلالی‌ها تایید حدادی از ایفمارک اسپانیا اینفانتینیو، مهمان ویژه فینال کافا شکایت ۲۰ میلیاردی منتظر محمد از استقلال رضایت ساپینتو از اردوی استقلال در جزیره کیش تراکتور تعطیل شد
سرخط خبرها

صابر راهی تایلند می‌شود| رضایی:با یک آسیب دیدگی والیبال کاظمی تمام نمی‌شود

  • کد خبر: ۸۲۵۸۶
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۷
صابر راهی تایلند می‌شود| رضایی:با یک آسیب دیدگی والیبال کاظمی تمام نمی‌شود
سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان معتقد است آسیب دیدگی صابر کاظمی در حدی نیست که نتواند این تیم را در جام باشگاه های آسیا همراهی نکند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، صابر کاظمی یکه تاز این روز‌های والیبال ایران با تیم فولاد سیر جان به تایلند خواهد رفت تا در جام باشگاه‌های آسیا این‌تیم را همراهی کند. به نظر می‌رسید با وجود مصدومیت صابر راهی این رقابت‌ها نشود، اما از آنجایی که کاظمی و علی بهبودی فصل گذشته با سیرجان قرارداد داشتند و در قرارداد آن‌ها هم قید شده است اگر آن تیم قهرمان شود بازیکنان تا زمان مسابقات آسیایی با آن باشگاه قرارداد رسمی دارند، در نتیجه این دو بایکن باید به قراردادشان پایبند باشند.
اما سعید رضایی سرمربی تیم سیرجان درباره آسیب دیدگی کاظمی می‌گوید: بحث آسیب کاظمی بحث پیچ خوردگی است که این اتفاق طبیعی است. در والیبال و میزان آسیب دیدگی او یک دوره درمانی دو هفته‌ای دارد، ایشان هم باید ریکاوری می‌کردند و طبق روال برنامه تیم سیرجان این بوده که از ایشان در حد یک یا دو بازی استفاده شود و حالا که شرایط ایشان این طوری شده یک هفته بیشتر زمان ریکاوری به او داده شده که برای بازی در تیم خودشان و حضور در این یکی، دو بازی سیرجان آمادگی داشته باشند، ولی شکلی که ارائه شده این طوری است که انگار ما می‌خواستیم سوء استفاده کنیم.
رضایی اضافه کرد: صابر با یک آسیب که والیبالش تمام نشده و باید ادامه دهد و ما هم زمان پروسه درمانی را به او داده‌ایم و حتی زمانی که همراه ما قرار می‌گیرد هم می‌تواند درمان خود را دنبال کند و در آخرین بازی‌ها شاید برای ما به زمین برود. ما الان صابر را در اختیار نداریم و او درحال بدن سازی و فیزیوتراپی است و ما هنوز اجازه تمرین به او نداده‌ایم، ولی او را همراه خود داریم. استراحت مطلق برایش بدترین چیز است و باید تمرینات سبک انجام دهد. ما یک درصد اگر احساس کنیم آسیب دیدگی صابر تشدید می‌شود او را به بازی نمی‌فرستیم. اگر آسیب او طوری بود که باید سه ماه دوره درمان طی می‌کرد ما اصلا او را نمی‌بردیم. این در حالی است که من هیچ جایگزینی هم برای او ندارم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->