نتیجه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شروع طوفانی اوسمار ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آیا شایعهٔ زندانی‌شدن ناهید کیانی در هتل مسابقات جهانی حقیقت داشت؟ + فیلم بازدید معاون باشگاه پرسپولیس از ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد| محل برگزاری دربی به زودی مشخص می‌شود ویدئو | تسلیت بازیکنان تیم ملی والیبال ایران برای صابر کاظمی فقید آدان دروازه بان قطعی استقلال در دربی اوسمار: هواداران انتظار قهرمانی دارند، اما مسیر صاف نیست نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و افغانستان | تساوی ناامیدکننده! سلمانی و شکاری؛ لایی‌های گران سپاهان به پرسپولیس حردانی نتوانست ساپینتو را راضی کند| شب پراشتباه مقابل الوحدات ویدئو | گل دوم تیم ملی فوتسال ایران به افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) مصدومیت منیر جدی نیست ویدئو | سلام نظامی فوتسالیست‌های ایران به سرود مقدس کشورمان پیش از دیدار با افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) کری سنگین مسی برای رونالدو | هیچ‌چیزی با جام جهانی قابل مقایسه نیست! باشگاه العربی قطر: آرام بخواب صابر + عکس بیرو در جمع برترین‌های آسیا + عکس تاریخ و ساعت بازی رفت پرسپولیس و استقلال خوزستان (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | پرسپولیسِ اوسمار جان می‌گیرد؟
سرخط خبرها

جامعه ملی بسکتبال خواستار ملاقات با وزیر ورزش|ابوالحسنی:نباید بسکتبال را به حال خود رها کنند

  • کد خبر: ۸۳۵۶۵
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷
جامعه ملی بسکتبال خواستار ملاقات با وزیر ورزش|ابوالحسنی:نباید بسکتبال را به حال خود رها کنند
مربی بین المللی بسکتبال از وزیر ورزش می خواهد به بسکتبال ورود کند وگرنه این رشته به سمت نابودی خواهد رفت.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، وحید ابوالحسنی مربی بین المللی بسکتبال با بیش از چهار دهه حضور در عرصه سازندگی و معرفی بیش از بیست قهرمان به تیم‌های ملی، در زمره یکی از پیشکسوتان و مدرسان بنام بسکتبال کشور است.
 ابوالحسنی در پی جریانات اخیر بسکتبال که ریشه در مدیریت ناکارآمد فعلی بسکتبال دارد به همراه تنی چند از پیشکسوتان جامعه ملی بسکتبال به دنبال ملاقات با وزیر ورزش و جوانان هستند.
ابوالحسنی در این باره گفت: از دکتر حمید سجادی انتظار ورود به مقوله بسکتبال را داشته و از او می‌خواهیم بسکتبال را به امان خود رها نکند و به اوضاع بد و نامتعارف آن رسیدگی کنند.
او در ادامه گفت: انتطارمان از دکتر سجادی که از جنس خودمان است، معاضدت و مساعدت به پیشکسوتان و استخوان خرد کرده‌های بسکتبال است و می‌خواهیم در ملاقات حضوری درباره مشکلات بسکتبال با ایشان گفتگو کنیم تا شاید راه چاره‌ای بیابند. بسکتبال در برهه حساسی قرار دارد و باید به فکر آینده این رشته بود وگرنه به سمت نابودی خواهد رفت.
ابوالحسنی در پایان گفت: بسکتبال نیاز به سازندگی دارد، اما متاسفانه در این سال‌های اخیر کسی به فکر سازندگی نبوده و فقط از کاشته‌های گذشته برداشت کرده اند و حالا بسکتبال خالی شده و نیاز به دلسوزانی دارد که آن را دوباره زنده کنند. برای همین هم کار رئیس آینده بسکتبال بسیار دشوار خواهد بود البته اگر بخواهند کار کنند و بسازند وگرنه که مثل دوره قبل بدون برنامه روز‌ها را خواهند گذراند و بسکتبال را ویران‌تر خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->