مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟!
سرخط خبرها
پرچم والیبال ایران در دست مشهدی‌ها

اعزام تیم والیبال‌ساحلی شهرداری به مسابقات جهانی کارگری

  • کد خبر: ۸۴۰
  • ۰۴ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۳
اعزام تیم والیبال‌ساحلی شهرداری به مسابقات جهانی کارگری

مسابقات جهانی کارگری درحالی از چند روز دیگر آغاز می‌شود که در رشته والیبال‌ساحلی تیم شهرداری مشهد به نمایندگی از ایران در این مسابقات حضور دارد. مسابقاتی که 11 تیرماه در اسپانیا برگزار می‌شود و از ایران 2 تیم والیبال‌ساحلی حضور دارند که از مسابقات داخلی و شرکت‌کنندگان در اردوهای متفاوت انتخاب شده‌اند .مجتبی رجبیان از شهرداری منطقه 2، محسن سالاری و آرش سرابی از پایانه‌های مسافربری و سعید صفاریان از آتش‌نشانی اعضای تشکیل‌دهنده این تیم هستند که مربیگری آن‌ها بر عهده علی عابدی، از نیروهای سازمان پایانه‌های مسافربری است. مسابقات جهانی ورزش کارگران در 22 رشته ورزشی مردان و زنان و 6 رشته ورزشی ویژه معلولان،با حضور 42 کشور در شهر تورتوسای برگزار می شود.


مربی تیم شهرداری مشهد: بهترین شرایط آمادگی را داریم
مربی تیم ملی کارگری والیبال‌ساحلی ایران گفت: در بهترین شرایط آمادگی پس از اردو‌های آماده‌سازی در مسابقات المپیک کارگری حضور می‌یابیم. علی عابدی افزود: آمادگی این تیم و رسیدن به این ترکیب حاصل زحماتی پانزده‌ساله است که در کنار هم در قالب تیم شهرداری مشهد، به این مسابقات می روند. سرمربی تیم ملی کارگری والیبال ساحلی افزود: سال‌هاست به عنوان تنها مربی بین‌المللی ساحلی در شرق کشور فعالیت می‌کنم و باید از همکاری فدراسیون برای آماده شدن این تیم و اعزام با همین ترکیب که به نتیجه‌گیری مطلوبی منجر خواهد شد، تشکر کنم. از بهمن پارسال تمرینات خود را به صورت فشرده آغاز کرده‌ایم و 5 مرحله اردو را پشت سر گذاشته‌ایم و می‌توانم بگویم در بهترین شرایط آمادگی قرار داریم که باید در این زمینه از همکاری مدیران شهرداری و اعضای شورا که برای آماده‌سازی تیم تلاش کردند، تشکر کنم. عابدی درباره شرایط مسابقات و کسب نتیجه گفت: شهر میزبان شرایط جغرافیایی متفاوتی نسبت به ما دارد اما امیدوارم بتوانیم نتیجه‌ای خوب برای کشورمان و شهر مشهد بگیریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->