چرا دورسون از پرسپولیس رفت؟+ ویدیو| پیش‌بینی درست مهاجم یاغی از عملکرد هاشمیان عدد قرارداد پرسپولیس و اوسمار مشخص شد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تراکتور و الشارجه (۲۸ مهر ۱۴۰۴)| برد قاطع پرسپولیس در انتظار پاسخ اوسمار ویرا داور بازی استقلال - الوحدات عوض شد! سفر ۲۹ ساعته تیم ملی فوتبال زنان به شرق آسیا| یک تبعیض آشکار پیشنهاد غیر رسمی استقلال برای انتخاب داور خارجی در دربی نازون و جنپو صدای ساپینتو را درآوردند| ۱۰ بازی بدون یک گل زده دورنت پردرآمدترین بازیکن تاریخ NBA عقب‌نشینی اندونگ با عذرخواهی از هواداران استقلال جدایی پروین از جمع پیشکسوتان پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و المپیاکوس (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) | امید طارمی به بارسلونا تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال سپاهان و آخال (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) | استراتژی صعود تغییر ساعت بازی استقلال به‌خاطر قراردادهای تبلیغاتی صداوسیما! پخش زنده بازی تراکتور و شارجه امارات (۲۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نورافکن: در ۲ بازی آسیایی خود محکوم به برد هستیم اماراتی‌ها از کانتونا برای خرید منچستر کمک خواستند نویدکیا: سپاهان بدترین شروع تاریخ لیگ برتر را داشته است صابر کاظمی به تهران منتقل می‌شود (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرسپولیس پول اسپانسر را پیش‌خور کرد؟

  • کد خبر: ۸۴۰۴۷
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۱
پرسپولیس پول اسپانسر را پیش‌خور کرد؟
پیگیری‌ها نشان می‌دهد که پول تبلیغات روی پیراهن پرسپولیس پیش‌خور شده است!

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، در یکی دو هفته گذشته اعلام شد که مدیران باشگاه پرسپولیس مبلغی را برای رفع و رجوع کردن مشکلات مالی این باشگاه جفت و جور کرده‌اند.

همان موقع سید مجید صدری در یک لایو اینستاگرامی اعلام کرد این مبلغ به صورت قرض نیست و از اسپانسری است؛ آن هم در شرایطی که هنوز تکلیف کارگزار باشگاه پرسپولیس مشخص نشده است.

حالا مشخص شده که مبلغ مورد نظر مدیران باشگاه پرسپولیس، پول یک فصل اسپانسری روی پیراهن این باشگاه است که متعلق به بانک گردشگری است.

یعنی مدیران باشگاه پیش از آغاز فصل حدود ۴۰ میلیارد تومان از بانک گردشگری پول گرفته‌اند و به نوعی این مبلغ را پیش خور کردند تا مطالبات بازیکنان و البته گابریل کالدرون را پرداخت کنند.

به این ترتیب هر شرکتی که به عنوان کارگزار پرسپولیس معرفی و انتخاب شود عملاً هیچ کاری نمی‌تواند روی تبلیغ پیراهن انجام دهد چون این فضای تبلیغاتی مهم، متعلق به بانک گردشگری است و البته مبلغ یک سال آن هم پیش پیش به مدیران باشگاه پرداخت شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->