صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

فولاد سیرجان بر بام آسیا ایستاد

  • کد خبر: ۸۴۰۷۲
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۸
فولاد سیرجان بر بام آسیا ایستاد
تبم والیبال فولاد سیرجان با شکست دوباره العربی قهرمان آسیا شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم والیبال فولاد سیرجان با برتری ۳ بر یک در بازی نهایی عنوان قهرمانی باشگاه‌های آسیا را بخود اختصاص داد. این تیم تنها ست دوم این مسابقه ۲۵ بر ۲۱ را به نماینده قطر واگذار کرد، اما در ست‌های اول، سوم و چهارم به ترتیب با امتیاز‌های ۲۵ بر ۱۹، ۲۵ بر ۲۳ و ۲۵ بر ۲۲ به پیروزی رسید تا سه بر یک فاتح این دیدار شود و سهمیه رقابت‌های جهانی دریافت کند.
در ست نخست این مسابقه مجتبی قلی‌زاده بازیکن شماره ۱۲ فولاد از ناحیه مچ پا مصدوم و از زمین مسابقه خارج شد.
بدین ترتیب تیم فولاد سیرجان با کسب ۶ برد متوالی به مقام قهرمانی سال ۲۰۲۱ باشگاه‌های مردان آسیا دست یافت تا هشتمین نماینده ایران در این رقابت‌ها در نخستین حضور آسیایی نیز قهرمان شود.
پیش از این هفت تیم باشگاهی ایران حضور در رقابت‌های قهرمانی والیبال مردان آسیا را تجربه کرده بودند که شامل تیم‌های پیکان، صنام، سایپا، کاله مازندران، متین ورامین، بانک سرمایه و خاتم اردکان بودند و فولاد سیرجان هشتمین نماینده ایران در این رقابت‌ها است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->