میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟ فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید!
سرخط خبرها

ماجرای ضرب و شتم سالمندان در بروجرد + فیلم

  • کد خبر: ۸۴۲۱۱
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۲
  • ۸
ماجرای ضرب و شتم سالمندان در بروجرد + فیلم
ویدئویی دردناک از خانه سالمندان بروجرد در فضای مجازی از طریق صفحه اینستاگرام فاطمه گودرزی بازیگر سینما در حال دست‌به‌دست شدن است.

به گزارش شهرآرانیوز، طی امروز انتشار فیلمی در فضای مجازی از ضرب و شتم یک سالمند در یکی از مرکز تحت نظر بهزیستی لرستان در شهرستان بروجرد واکنش و ناراحتی افکار عمومی لرستان را در پی داشت، «کرم یاری» مدیرکل بهزیستی لرستان در این رابطه توضیحاتی را ارائه کرد.

ماجرای فیلم ضرب و شتم سالمند بروجردی

وی با بیان اینکه این فیلم مربوط به تابستان گذشته بوده است اظهار داشت: این موضوع به دلیل تعرض به مددجو، از سوی بهزیستی استان مورد پیگیری قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مرکز را مجبور کردیم که پرسنل را اخراج کند افزود: سه نفر از پرسنل اخراج و یک نفر (نفر اصلی) نیز بازداشت شد و حدود ۳۰ ضربه شلاق نیز برای او در نظر گرفته شد.

مدیرکل بهزیستی لرستان بیان داشت: در ضمن به مؤسس این مرکز نیز تذکر کتبی داده شد، همان موقع حکم قاضی ضرب و شتم عمدی، بدون اثر، اعلام شد، با این وجود ما مداخله کردیم، اورژانس و بحران بروجرد را برای بررسی سالمند اعزام کردیم.

یاری با بیان اینکه همان موقع سالمند مشکلی نداشت، الان هم مشکلی ندارد بیان داشت: ما فعالیت‌ها را در مراکز تحت حمایت رصد می‌کنیم، مرتب به شکل حضوری، شهرستانی، برخط و دیده بان حقوق مددجویان این رصد‌ها را انجام می‌دهیم.

وی با بیان اینکه این فیلم مربوط به گذشته بوده نمی‌دانم به چه انگیزه‌ای مجدد به جریان افتاده و منتشر شده است ادامه داد: هر جا ببینم تعرضی به مددجویان صورت می‌گیرد، مداخله می‌کنیم، این امر در مراکز تحت پوشش خودمان بیشتر مورد رصد و پیگیری قرار می‌گیرد.

یک مرکز نگهداری معلولان ذهنی در آستانه انحلال

مدیرکل بهزیستی لرستان با تاکید بر اینکه برای ما قابل تحمل نیست که مددجوی ما در مرکز خودمان آسیب ببیند ادامه داد: خط قرمز ما سلامتی و کیفیت خدمت به مددجویان است، پول خوب می‌دهیم، خدمت هم خوب می‌خواهیم.

یاری با اشاره به اینکه با این گونه موارد با اشد مجازات برخورد خواهیم کرد بیان داشت: تعطیل کردن مرکز برای ما خیلی سخت است، اما اگر زمانی احساس کنیم که جان مددجو در خطر است در اسرع وقت مرکز را تعطیل می‌کنیم و مرکز را تحویل گروه دیگری خواهیم داد.

وی با تاکید بر اینکه از این مرکز شکایت شده بود، اما در دادگاه تبرئه شد بیان داشت: برای اینکه به این مرکز گوش زد کنیم، به آن تذکر دادیم و اعلام کردیم که اگر روند اصلاح نشود، تذکرات بعدی به سمت انحلال می‌رود.

مدیرکل بهزیستی لرستان ادامه داد: ما باید مراحل قانونی را طی کنیم، اما، چون از آن موقع تا کنون هیچ گونه مشکلی با این مرکز نداشته‌ایم و طبق پروتکل‌ها و دستور العمل‌های ما فعالیت داشته، مشکلی با آن نداریم.

یاری در ادامه سخنان خود با بیان اینکه یک مرکز دیگر نگهداری معلولان ذهنی در بروجرد داریم که الان به سمت انحلال است گفت: هیچ اتفاقی در آن رخ نداده، اما چون از کیفیت خدمات آن راضی نیستیم به سمت انحلال این مرکز رفته‌ایم، دو بار به این مرکز تذکر داده‌ایم و با تذکر سوم، منحل خواهد شد.

وی تاکید کرد: ما موظف هستیم که شرعی، قانونی و به حکم وظیفه از معلولان، سالمندان و جامعه هدف خود به خصوص افراد تحت پوشش حمایت کنیم.

ویدئو | تصاویر نارحت کننده ضرب و شتم سالمندان در بروجرد

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۷
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
0
2
چرا مال قبل بوده شما چیزی دراین مورد نگفتین تا الان اینگونه بااحساسات مردم بازی نشه درضمن اخراج ناعادلانه ترین حکم ممکن به اینگونه وحشیگری بود. حتی چندتاشلاق عین بی عدالتیه. این حیوونا رو باید میفرستادن زندان تادقیقا درشرایط مشابه قراربگیرن بفهمن که چه جنایتی درحق بشریت مرتکب شدن.
Mina
Germany
۱۶:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
0
2
خجالت داره واقعاً با افرادی که توان بدنیشون در حد تون نیست اینطور بخورد میکنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
0
1
حرومزاده
بازدید کننده
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
0
1
این وحشی جاش تو اشغالاس نه خانه سالمندان
الهه رستمی فر
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
0
1
من فقط یک جمله میگم:الهی بحق ابروی ابرومندانت این حیوانت رو اونقدر عمر بده ک بدست فرزندان خودشون به خواری وذلالت بیفتن تا خاطرات این جنایتشون همیشه همراهشون باشه
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
0
1
کتک زدن سالمند مسلمان تنها و بی دفاع، حتی موقع پخش اذان!
نفرین خدا بر ...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
0
1
خدا‌از‌این‌ادمهای‌حیوان‌صفت‌نگذره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
0
1
خدا براتون نسازه با این سالمند های عزیز چکار دارید، ان شاءا... نابود بشید باید این آشعالهارو به دار بزنن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->