وزارت علوم در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و شهادت دانشمندان برجسته کشور بیانیه‌ای صادر کرد اطلاعیه وزارت ارتباطات درباره محدودیت‌های اینترنتی کشور بعد از حمله رژیم صهیونیستی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شهید فریدون عباسی، دانشمند هسته‌ای ایران که بود؟ اینترنت استارلینک روی گوشی‌های آیفون فعال شد نتیجه تحقیقات جدید: سیگارکشیدن بزرگ‌ترین عامل کاهش شناختی و زوال عقل است نیل دراکمن: تمرکز فصل سوم سریال The Last of Us بر شخصیت «ابی» خواهد بود هاوینگ بیت‌کوین چیست؟ روسیه برای مقابله با تلگرام و واتساپ پیام‌رسان بومی می‌سازد تصویری از ماه توت‌فرنگی در آسمان مشهد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اپل از iOS 26 رونمایی کرد + ویژگی‌ها و مشخصات قطعی گسترده هوش مصنوعی ChatGPT (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | سرویس OpenAI بار دیگر از دسترس خارج شد ویدئو | تریلر بازی Call of Duty: Black Ops 7 ترسناک‌ترین و انکارناپذیرترین واقعیت مدل‌های هوش مصنوعی چیست؟ احتمالا باتری سری گلکسی S۲۶ پیشرفت چندانی نخواهد داشت شاهکار دیگری از تلسکوپ جیمزوب: ثبت بزرگ‌ترین تصویر پانوراما از عالم اولیه + عکس تأثیر کافئین بر مغز حتی در زمان خواب هم باقی می‌ماند همه‌چیز درباره ماه کامل توت فرنگی (خرداد ۱۴۰۴) + زمان و راهنمای رصد و عکاسی با مزایای ترند جدید شبکه‌های اجتماعی یعنی «پیاده‌روی ژاپنی» آشنا شوید جنگ قدرت‌‌ها: نگاهی به اختلافات اخیر ایلان ماسک و دونالد ترامپ ویدئو | تست نینتندو سوییچ ۲ دربرابر آسیب‌پذیری و خط‌وخش شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد
سرخط خبرها

با تبلیغات توییتر به درآمد برسید

  • کد خبر: ۸۴۲۵۱
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۳
با تبلیغات توییتر به درآمد برسید
اگر کاربر توییتر باشید، حتما با تبلیغات این شبکه اجتماعی آشنایی دارید. ظاهرا این تبلیغات کافی نبوده و توییتر به‌تازگی آزمایش محل جدیدی برای نمایش تبلیغات را آغاز کرده است. این پلتفرم حالا می‌خواهد در میان پاسخ توییت‌ها به شما تبلیغ نشان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، توییتر اخیرا آزمایش تبلیغ در بخش پاسخ‌ها را روی نسخه‌های اندروید و iOS خود آغاز کرده است. طبق اعلام «بروس فالک»، مدیر محصول درآمدهای توییتر این تبلیغات پس از اولین، سومین و هشتمین پاسخ توییت‌ها نشان داده می‌شوند. او همچنین تصویر متحرکی از این تبلیغات را به نمایش گذاشت.

این تبلیغات بین پاسخ‌ها ظاهر می‌شوند و با تبلیغات صفحه اصلی توییتر متفاوت‌ هستند. فالک در توییت خود می‌گوید: «ما از امروز می‌خواهیم قابلیت متفاوت و فرمت جدیدی برای تبلیغات در بخش پاسخ توییت‌ها را آزمایش کنیم. اگر بخشی از این فاز آزمایشی هستید، پس از اولین، سومین و هشتمین پاسخ زیر هر توییت تبلیغات خواهید دید.»

به باور عده‌ای از کاربران، توییتر همین حالا هم پر از تبلیغ است و بیش از حد حواس کاربران را پرت می‌کند. با توجه به این که بخش پاسخ‌ها معمولا خیلی زود پرتنش می‌شود، مشاهده تبلیغ در میان بحث و دعواها می‌تواند آزاردهنده باشد. ولی از سوی دیگر، نمایش تبلیغ در پاسخ توییت‌ها می‌تواند برای نویسنده توییت اصلی خوشایند باشد.

فالک در پاسخ به پرسش یکی از مخاطبان گفت کاربران توییتر احتمالا در آینده می‌توانند در درآمد حاصل از این تبلیغات سهیم شوند. بنابراین اگر یک نفر دنبال‌کنندگان زیادی داشته باشد، می‌تواند با نمایش تبلیغات در زیر پاسخ توییت‌های خود به درآمدزایی برسد.

این قابلیت هنوز برای عده زیادی از کاربران فعال نشده و ممکن است همگانی نشود. اما با توجه به استراتژی توییتر برای افزایش درآمدها، بعید نیست که این ویژگی در نهایت برای همه کاربران فعال شود. این پلتفرم سعی دارد به روش‌های مختلف سطح درآمدهای خود را افزایش داده و سودآوری بیشتری داشته باشد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->