هاشمیان استعفا می‌دهد؟ نقش پررنگ پیروانی در انتقال دربی به شیراز آتش اختلاف در پرسپولیس| عدم تمایل هاشمیان برای دیدار با درویش پرسپولیس و چند تغییر در بازی با خیبر درگذشت عجیب یک کشتی‌گیر در گیلان+ علت فوت نتیجه بازی استقلال تهران و مس رفسنجان+ ویدیو گل‌ها(۲۵ مهر ۱۴۰۴)| بازگشت آبی‌ها به کورس ویدیو| خلاصه بازی استقلال و مس رفسنجان(۲۵ مهر ۱۴۰۴) پخش زنده بازی استقلال و مس رفسنجان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین رایزنی‌های جدی برای بازگرداندن ورزشگاه امام‌رضا(ع) به فوتبال خط حمله پرسپولیس شبیه هاشمیان نیست | فقط علیپور گل می‌زند! طعنه فوتبال بانوان و فوتسال به فوتبال آقایان | دست خالی مدعیان درمراسم برترین‌ها علی کریمی در راه بازگشت به ایران | فسخ یک طرفه با کایسری اسپور نفرات برتر دومین «نشان کاوه» در مشهد معرفی شدند سایپنتو قول قهرمانی داد وزارت ورزش هنوز بدهی خود به پرسپولیس را تسویه نکرده است پایان همکاری کلایورت و اندونزی رئیس هیئت دوچرخه‌سواری خراسان رضوی: مشهد میزبان ۱۲۰ رکاب‌زن از سراسر ایران است حسن اشجاری، مدافع سابق استقلال در ICU بستری شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و مس رفسنجان در لیگ برتر (۲۵ مهر ۱۴۰۴) | ساپینتو محکوم به برد مشهد، میزبان قهرمانان پیشکسوت دوچرخه‌سواری ایران + فیلم
سرخط خبرها

مخالفت IOC با برگزاری جام جهانی هر ۲ سال یک بار

  • کد خبر: ۸۴۲۸۴
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۳
مخالفت IOC با برگزاری جام جهانی هر ۲ سال یک بار
کمیته بین‌المللی المپیک مخالفت خود را با برگزاری جام جهانی فوتبال هر۲ سال یکبار اعلام کرد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، امسال پیشنهاداتی در خصوص برگزاری جام جهانی فوتبال هر ۲ سال یکبار مطرح شد و اعضای کنگره فیفا موافقت خود را با این تصمیم اعلام کردند تا بررسی‌های بیشتری انجام شود، اما کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) مخالفت خود را اعلام و تاکید کرد فیفا باید مشورت‌های بیشتری در این خصوص انجام دهد.

کمیته بین المللی المپیک با استناد به سه نگرانی اصلی، روز شنبه در نشستی که داشت نسبت به برنامه‌های فیفا برای برگزاری جام جهانی دوساله ابراز نگرانی کرد و خواستار مشورت گسترده‌تری از نهاد بین‌المللی فوتبال شد.

IOC نگرانی اصلی خود را تاثیر منفی این برنامه روی ورزش‌های دیگر، برابری جنسیتی و سلامت و رفاه بازیکنان عنوان کرد. براساس اعلام کمیته بین‌المللی المپیک در صورتی که جام جهانی هر ۲ سال یکبار برگزار شود تاثیر منفی زیادی در مسابقات فوتبال بازی‌های المپیک خواهد گذاشت.

بخشی از بیانیه IOC به شرح زیر است: کمیته بین‌المللی المپیک نگرانی‌های خود را به اشتراک می‌گذارد و از ذینفعان فوتبال، فدراسیون‌های بین‌المللی و برگزارکنندگان رویداد‌های بزرگ می‌خواهد تا مشورت بیشتر از جمله با نمایندگان ورزشکاران داشته باشند.

آرسن ونگر رئیس کمیته توسعه فوتبال فیفا تابستان امسال قصد فیفا را برای بررسی احتمال برگزاری جام جهانی هر دو سال یکبار فاش کرد و از آن زمان مخالفت‌ها به طور مداوم افزایش یافت. تعداد زیادی از مربیان، بازیکنان، فدراسیون‌ها و اتحادیه بازیکنان مخالفت عمومی خود را در مورد این طرح اعلام کرده‌اند درحالیکه فیفا همچنان به طور علنی از آن حمایت می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->