بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

برداشت آب در حریم فرودگاه ها مدیریت شود

  • کد خبر: ۸۴۳۰۲
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
برداشت آب در حریم فرودگاه ها مدیریت شود
براساس نتایج به‌دست‌آمده فرونشست در محدوده فرودگاه‌های کشور ازجمله فرودگاه مشهد به مرحله هشدار رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هفته پیش نتایج مطالعات مربوط به فرونشست زمین در ۱۰ فرودگاه کشور ازجمله فرودگاه مشهد به وزارت راه‌وشهرسازی ارسال شد. براساس نتایج این مطالعات، اکنون وضعیت فرونشست فرودگاه مشهد نگران‌کننده نیست، اما آن‌طور که رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اعلام کرده است، درمجموع و براساس نتایج به‌دست‌آمده فرونشست در محدوده فرودگاه‌های کشور ازجمله فرودگاه مشهد به مرحله هشدار رسیده است و باید درباره برداشت آب‌های زیرزمینی در حریم فرودگاه‌ها تجدید‌نظر شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه‌وشهرسازی، محمد شکرچی‌زاده با بیان اینکه فرونشست زمین در کشور به مرحله هشدار رسیده است، گفت: با توجه به اینکه یک‌سوم دشت‌های کشور تحت‌تأثیر فرونشست زمین قرار دارند، حل این مشکل یا کندکردن روند آن باید در برنامه‌ها و سیاست‌های دولتمردان قرار بگیرد.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه‌وشهرسازی با اشاره به انجام مطالعات فرونشست به شکل ویژه در ۱۰ فرودگاه اصفهان، مشهد، تبریز، اردبیل، یزد، ایلام، شیراز، کرمان، کرمانشاه و بم و ارسال نتایج آن به وزارت راه‌وشهرسازی، افزود: بر اساس بررسی‌های مرکز تحقیقات، هم‌اکنون وضعیت بیشتر این فرودگاه‌ها نگران‌کننده نیست، اما از آنجا که محدوده فرونشستی رو به گسترش است و می‌تواند به فضای فرودگاهی نزدیک شود، لازم است برای فرودگاه‌ها حریم‌هایی را قائل شویم و برداشت آب‌های زیرزمینی و کشاورزی در حریم فرودگاهی باید مدیریت هوشمندانه شود تا بتوان موضوع فرونشست را تا حد امکان به تأخیر انداخت یا روند آن را کند کرد.

وی از تدوین و تنظیم درخواستی برای مدیریت برداشت آب‌های زیرزمینی و کشاورزی در حریم فرودگاهی خبر داد و افزود: مقرر شد تا شرکت فرودگاه‌ها با همراهی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، درخواستی را تهیه و تنظیم کند و به وزیر راه ارائه دهد و این درخواست با تصویب در هیئت‌وزیران و سازمان مدیریت بحران کشور عملیاتی و اجرایی شود؛ بر اساس مصوبه هیئت‌وزیران، سازمان آب و وزارت نیرو محدودیت‌هایی را برای برداشت آب‌های زیرزمینی در پهنه فرودگاه‌ها و در حریم فرودگاه‌ها انجام خواهند داد؛ هنوز الزام نشده است، اما در تلاش هستیم تا با تصویب هیئت‌وزیران و همکاری سازمان مدیریت بحران این‌کار الزامی شود، زیرا با توجه به برداشت‌های بی‌رویه، این معضل مشکلات جدی ایجاد می‌کند.

شکرچی‌زاده گفت: در مرکز تحقیقات وزارت راه، مطالعاتی درباره راه‌آهن تهران‌مشهد انجام و توصیه‌هایی برای کاهش مخاطرات فرونشست در خطوط راه‌آهن برای شرکت راه‌آهن ارسال شده است.
وی تأکید کرد: شرکت راه‌آهن نیز به کاهش مخاطرات فرونشست در خطوط ریلی توجه دارد و امیدواریم با تعامل مشکلات حل شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->