پخش زنده بازی بارسلونا و لوانته (۱ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه و ویدئو خلاصه بازی آرسنال و لیدزیونایتد (۱ شهریور ۱۴۰۴) | خط و نشان توپچی‌ها برای مدعیان نتیجه و ویدئو خلاصه بازی النصر و الاهلی در سوپرکاپ عربستان (۱ شهریور ۱۴۰۴) | رونالدو باز هم ناکام ماند نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و تاتنهام (۱ شهریور ۱۴۰۴) | اسپرز همچنان گربه‌سیاه پپ و سیتی قدردانی فدراسیون فوتبال فلسطین از تصمیم شجاعانه نروژ در حمایت از غزه استقلال نفس راحت کشید | سهرابیان فعلاً سرباز نمی‌شود قاسمی‌نژاد دوباره بنفش‌پوش شد | بازگشت مهاجم باتجربه به هوادار بارسا با ترکیبی ناقص در اندیشه کسب سه امتیاز از لوانته ترکیب تازه‌نفس پرسپولیس در آزمون حساس اصفهان مصدومیت همسترینگ، عزت‌اللهی را از شباب الاهلی و تیم ملی دور کرد واکنش مدافع جدید پرسپولیس به شایعه ابتلا به هپاتیت B: همه چیز خوب است دستور وزیر ورزش برای پیگیری مفقودی ۲ کوه‌نورد ایرانی در قرقیزستان نوک کوه یخی که از جیب «آل‌کثیر» بیرون زد | هزینه‌های پنهان فوتبال دولتی پخش زنده بازی بایرن مونیخ و لایپزیش در هفته اول بوندسلیگا (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دنیل بسا بازیکن مدنظر استقلال کیست؟ + رزومه و سوابق هپاتیت مدیران بی تدبیر به جان پرسپولیس آیا استخر‌ها و پارک‌های آبی مشهد در روز‌های پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ باز و فعال هستند؟ سرژ اوریه چند ماه از میادین دور خواهد بود؟ واکنش پزشک باشگاه پرسپولیس به بیماری سرژ اوریه | اوریه بدون تست پزشکی قرارداد بست! ۲ بازیکن خارجی استقلال به تهران رسیدند (۳۱ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز تلاش‌ها برای بازگرداندن هادی رضایی به نیمکت تیم ملی والیبال‌نشسته

  • کد خبر: ۸۴۳۱۳
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۹
آغاز تلاش‌ها برای بازگرداندن هادی رضایی به نیمکت تیم ملی والیبال‌نشسته
نزدیک‌به ۲ ماه از پایان رقابت‌های پاراالمپیک ۲۰۲۰ توکیو می‌گذرد و هنوز مهم‌ترین خبر پساپاراالمپیکی ورزش کشور، استعفای هادی رضایی، اسطوره مشهدی ورزش جانبازان و معلولان، از نیمکت تیم ملی والیبال‌نشسته است.

مرتضی اخوان | شهرآرانیوز؛ نزدیک‌به ۲ ماه از پایان رقابت‌های پاراالمپیک ۲۰۲۰ توکیو می‌گذرد و هنوز مهم‌ترین خبر پساپاراالمپیکی ورزش کشور، استعفای هادی رضایی، اسطوره مشهدی ورزش جانبازان و معلولان، از نیمکت تیم ملی والیبال‌نشسته است. مردی که رکورد جاودان و به نظر دست‌نیافتنی کسب ۵ نشان طلا در کسوت سرمربی و ۳ طلا در قامت بازیکن در رقابت‌های پاراالمپیک را با خود یدک می‌کشد و بعد از رقابت‌های توکیو به‌یک‌باره از سمتش استعفا کرد تا همه را شوکه کند.

البته هادی رضایی چند‌صباحی قبل از پاراالمپیک نیز از سمت قائم‌مقامی کمیته ملی پاراالمپیک استعفا داده که پیش‌تر این استعفا به اختلافات جدی او با محمود خسروی‌وفا، رئیس کمیته ملی پاراالمپیک، نسبت داده شده بود. حالا شنیده‌ها حاکی از آن است که انجمن مخالفان و موافقان رضایی دست‌به‌کار شدند تا در مسیر بازگشت یا عدم بازگشتش به تیم ملی والیبال‌نشسته تأثیرگذار باشند.

موافقان بازگشت رضایی

رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولان کشور در مراسم هفته و روز ملی پاراالمپیک که با حضور وزیر ورزش و جمعی از مسئولان ورزش کشور در محل هتل آکادمی ملی المپیک و پاراالمپیک برگزار شد، با سؤال جدی خبرنگاران رو‌به‌رو شد. شروین اسبقیان در مواجهه با این سؤال که آیا به‌دنبال بازگرداندن هادی رضایی به روی نیمکت تیم ملی والیبال‌نشسته هستید یا خیر، جوابی سیاست‌مدارانه نداد.

او خیلی صریح از خواست فدراسیون متبوعش سخن گفت: تلاش بر این است که برای مسابقات والیبال‌نشسته قهرمانی جهان از حضور وی استفاده کنیم. این در‌حالی است که موافقان بازگشت رضایی هم با او هم‌صدا هستند و می‌گویند وقتی یک نفر می‌تواند در این حد‌و‌اندازه برای کشور افتخارآفرین باشد، چرا باید کنار برود؟ این‌دسته از اهالی ورزش معتقدند رضایی به‌عنوان یک مربی ایرانی، تیم ملی والیبال‌نشسته را به هر آنچه لازم است رسانده، پس دلیلی به کنار‌گذاشتنش نیست.

مخالفان بازگشت رضایی

در سوی دیگر گروهی معتقدند هادی رضایی هر‌چه برای والیبال‌نشسته ایران داشته، رو کرده است. این گروه که بخشی از آن‌ها را هم‌بازی‌های رضایی در پاراالمپیک‌های ۱۹۸۸، ۱۹۹۲ و ۱۹۹۶ تشکیل می‌دهند، می‌گویند اگر به آن‌ها هم فرصت داده می‌شد، می‌توانستند مثل رضایی بدرخشند و این یکه‌تازی هادی رضایی در والیبال‌نشسته بی‌انصافی است. این گروه که به نظر سودای رسیدن به نیمکت ملی را دارند، می‌گویند در این سال‌ها همواره همه امکانات در اختیار هادی رضایی بوده و ایران هم در والیبال‌نشسته ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد، پس این مربی مشهدی کار شاقی نکرده است! مخالفان بازگشت رضایی حتی در بدنه کمیته ملی پاراالمپیک هم رخنه کرده‌اند و تلاش دارند تا آرا را به سود نظر خود برگردانند. اگرچه این دسته به‌خوبی از محبوبیت رضایی در بین ورزشکاران این رشته ورزشی و تمامی جامعه ورزش جانبازان و معلولان واقف‌اند.

یک مخالف جدی

محمود خسروی‌وفا، مخالف اصلی و جدی بازگشت رضایی به تیم ملی والیبال‌نشسته است؛ مردی که حتی چندی‌پیش با قبول ساده استعفای رضایی از قائم‌مقامی کمیته ملی پاراالمپیک بر وجود این اختلاف‌ها صحه گذاشت. خسروی‌وفا با‌وجود هادی رضایی در رأس کار‌های مربوط به امور ورزش‌های جانبازان و معلولان، صندلی خود را در خطر می‌بیند و شاید به‌همین‌دلیل است که ترجیح می‌دهد حالا که رضایی بیش‌از‌اندازه خطرناک شده، برای چند‌صباحی از رأس امور و چشم جامعه ورزش به دور باشد. باید منتظر نشست و دید با‌وجود این مخالف جدی و سرسخت، هادی رضایی دوباره به تیم ملی والیبال‌نشسته بازخواهد گشت یا خیر.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->