سیلاب به سنگان خواف رسید نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟ دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی | خون خشک شده بهتر از خون مایع است
سرخط خبرها

مایعات بنوشید تا کرونا نگیرید

  • کد خبر: ۸۴۴۸۰
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۲
مایعات بنوشید تا کرونا نگیرید
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با مصرف روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب و سایر مایعات از ابتلا به کرونا پیش گیری به عمل می‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز، نسرین یادگاری بیان کرد: به دلیل اهمیت این موضوع، سازمان بهداشت جهانی شعار جهانی امسال را "مبارزه همگانی با کرونا در محیط سالم با تولید و مصرف غذای سالم" گذاشته است.

وی افزود: بر اساس گزارشات سازمان بهداشت جهانی، غذایی که انتخاب و مصرف می‌کنیم نه تنها بر سلامتی مان بلکه بر نحوه عملکرد سیستم‌های کشاورزی و غذایی اثرگذار است.

وی تاکید کرد: سیستم‌های کشاورزی-غذایی نابرابر‌ها و بی عدالتی‌های عمیقی را در جوامع مختلف آشکار کرده به طوریکه تعداد زیادی (حدود ۳ میلیارد نفر در جهان) نمی‌توانند رژیم غذایی سالم داشته باشند و علاوه بر شیوع سوء تغذیه، پروتئین، انرژِی و کمبود ریزمغذی ها، اضافه وزن و چاقی و بیماری‌های غیر واگیر مرتبط با تغذیه همچنان در حال افزایش است.

یادگاری افزود: در همه گیری کرونا و تبعات اقتصاد ناشی از آن بر وضعیت تغذیه و امنیت غذایی خانوار و نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن، تاکید سازمان‌های بین المللی بر این است که کشور‌های جهان برای تغذیه حدود ۱۰ میلیارد نفر در سال‌های آینده (۲۰۵۰) باید به ایجاد سیستم‌های پایدار کشاورزی و غذایی متهد شوند.

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ در جهان، افزایش فقر ناشی از بیکاری و کاهش درآمد خانوار‌ها باعث شده میلیون‌ها نفر به کمک غذایی فوری نیاز داشته باشند و این در حالی است که این روز جهانی برای دومین سال متوالی است که جهان با آثار گسترده این همه گیری مقابله می‌کند، برگزار می‌شود.

یادگاری در ادامه خاطرنشان کرد: با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و البته مصرف میوه و سبزیجات خطر ابتلا به کرونا ۴۰ درصد کاهش و نیز با مصرف روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب و سایر مایعات از ابتلا به کرونا پیش گیری به عمل می‌آید.

وی در پایان، تهیه بسته خدمتی روز جهانی غذا و ارسال برای تمام شهرستان‌های استان، ارسال پیام‌های تغذیه‌ای به منظور زیر نویس در تلویزیون، ارسال گیف و انیمیشن‌های گوناگون برای نشر در کانال‌های مجازی در سطح استان و استفاده از بیلبورد‌های شهری جهت آموزش مردم و مورد تغذیه سالم در روز‌های کرونایی و ارسال فیلم‌های کوتاه در هفته جهانی غذا برای کانال‌های موجود در مراکز جامعه سلامت را از مهمترین اقدامات این حوزه عنوان کرد.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->