پایان کار ژائو فلیکس در میلان تمام برنامه‌های پرسپولیس به هم ریخت! پیاتزا: در مسیر پیشرفت هستیم | هدایت ایران، رؤیای تمام مربیان دنیاست دست رد برنتفورد به یونایتد برای جذب امبومو تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت
سرخط خبرها

مقاومت عجیب عزیزی‌خادم برای برگزارنشدن جلسه هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال

  • کد خبر: ۸۴۵۸۶
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
مقاومت عجیب عزیزی‌خادم برای برگزارنشدن جلسه هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال
مشخص نیست چرا رییس فدراسیون فوتبال ایران ترجیح می‌دهد جلسه‌ هیات رییسه برگزار نشود.

به گزارش شهرآرانیوز، آخرین جلسه جمعی اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون شهاب‌الدین عزیزی‌خادم، سوم شهریور بود و در ۵۶ روز گذشته باوجود اتفاقات مختلف و حواشی رخ‌داده برای فوتبال ایران و درحالی‌که این فدراسیون با چالش بزرگ اساسنامه روبه‌روست، فعالیت خلاف اساسنامه تعدادی از نواب رئیسش خبرساز شده و همچنین ابهاماتی، چون ماجرای قرارداد اجاره VAR یا ناتوانی در برگزاری مسابقات ملی با تماشاگر و محروم‌شدن تیم ملی از تماشاگرانش در بازی با کره با انتقاد‌های بسیاری روبه‌رو شد.

از‌سوی‌دیگر اوضاع نا‌بسامان فوتسال پس از ناکامی در جام‌جهانی هم با انتقاد اهالی این رشته روبه‌روست، اما عزیزی‌خادم و دبیرش همچنان از برگزاری جلسه هیئت‌رئیسه طفره می‌روند؛ جلساتی که در آن تعدادی از اعضای معترض هیئت‌رئیسه خواهان شفاف‌سازی درباره پرسش‌های ایجاد‌شده برای افکار عمومی هستند. یکی از سؤالات و چالش‌های منتقدان هیئت‌رئیسه، ارائه برنامه زمان‌بندی برای برگزاری مجمع و تعیین‌تکلیف نواب رئیس اول و دوم است؛ ۲ نایب‌رئیسی که با سرپرستی اداره می‌شوند و ماه‌هاست فعالیت با سرپرستی‌شان غیرقانونی و تخلف است.

منتقدان البته خواهان پاسخ به ابهامات درباره مسائل غیر‌فوتبالی شهره موسوی، نایب‌رئیس فوتبال، هستند که حاشیه‌هایش بر فوتبال هم سایه انداخته است. به این‌ها البته پرسش‌های مهم درباره ماجرای قرارداد شرکت بلژیکی برای ورود بی‌ثمر سیستم کمک‌داور ویدئویی به کشور، مسیر رسیدگی به پرونده شکایت ویلموتس و کم‌کاری‌های صورت‌گرفته درباره برگزاری بازی با تماشاگر در مسابقه ملی با کره و حاشیه‌های مربوط به کمیته بی‌سرپرست فوتسال را نیز باید اضافه کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->