پخش زنده بازی پرسپولیس و سپاهان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس و سپاهان مشخص شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و ملوان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جباری با حضور رجبی در آکادمی موافق نیست؟ باشگاه استقلال: داوران امتیازات ما را می‌گیرند مهر تأیید AFC به میزبانی مشهد درخشش دوباره سید حسین درترکیب استقلال | شماره یک ناجی روز‌های بد محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می‌شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال| کامبکی در کار نبود نتیجه و فیلم خلاصه بازی برگشت اینترمیلان و بایرن مونیخ| ناکامی مطلق آلمانی‌ها
سرخط خبرها

فرهاد مجیدی قول قهرمانی نداد

  • کد خبر: ۸۴۶۵۷
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۴
فرهاد مجیدی قول قهرمانی نداد
فرهاد مجیدی اعلام کرد هیچ قولی برای قهرمانی استقلال نمی‌دهد و تنها قول او تلاش برای موفقیت است، در حالیکه وی فصل پیش قول داده بود وریا غفوری جام قهرمانی آسیا را بالای سر ببرد!

گروه ورزش|شهرآرانیوز، استقلال فردا با تیم هوادار بازی دارد. یک یازی مهم که از لحاظ امتیازی برای استقلال بسیار استراتژیک خواهد بود. در فصل جاری اما انتظارات از مجیدی بسیار زیاد است چون او استقلال را بسته و باید استقلال را قهرمان کند، اما مجیدی در اظهارات تازه خود اعلام کرده هیچ قولی برای قهرمانی درلیگ آتی نخواهد داد.

مجیدی صحبت‌های خود را اینگونه آغاز کرده است: در مورد فصل گذشته دوست ندارم صحبت کنم و به آن فکر کنم.  با توجه به تغییراتی که داشتیم برای فصل جدید تیم خوب و جوانی داریم. به امید خدا بازی هایی ارائه بدهیم که هواداران خوشحال بشوند. در مورد بازیکن خارجی هم باید بگویم هر قراردادی قطعی شود از طریق رسانه باشگاه اعلام خواهد شد.

وی در مورد مصدومیت مهدی پور و جلالی و اینکه آیا یاماگا و چشمی شرایط حضور در بازی فردا را دارند، گفت: دو بازیکن ما مصدوم هستند، اما بازیکنان دیگر اگر شرایطشان مهیا باشد از آنها استفاده می‌کنیم.

مجیدی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه امسال تیم را خودش بسته و هواداران به دنبال قهرمانی هستند، این قول را می دهد، عنوان کرد: فصل قبل هم این سوال از من پرسیده شد و جواب من این است؛ تنها قولی که می‌توانم به هواداران بدهم این است که ما تمام تلاشمان را برای موفقیت استقلال به کار می‌گیریم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد بازی فردا مقابل تیم هوادار اظهار داشت: هوادار تازه به لیگ برتر آمده و شناخت زیادی از آن نداریم، اما این تیم انگیزه لازم برای بازی با استقلال را دارد. کارمان سخت است، به بازیکنانم هم گفتم باید هوشیار باشیم و بازی را کنترل کنیم. بازی سختی داریم اما امیدوارم با یک نمایش خوب 3 امتیاز را به دست بیاوریم. 

وی در مورد تاثیر حضور مصطفی آجرلو در رأس مدیریت باشگاه استقلال گفت: از یک مدیر فوتبالی قابل پیش بینی بود چون حضورش مشکلات ما را کم کند، از آجرلو تشکر می‌کنم که در یک مقطع زمانی کوتاه مشکلات را به حداقل رساند. حداقل می‌دانیم تمرین فردا کجا است و بازیکنان تا 12 شب در گروه واتساپی منتظر اعلام محل تمرینی نیستند. از لحاظ پرداختی هم آنها درصدشان را گرفته‌اند. آجرلو در کوتاه‌ترین زمان مشکلات را به حداقل رساند. مطمئنم او می‌تواند مشکلات استقلال را برطرف کند. امیدوارم با حمایت‌های مدیرعامل از تیم بتوانیم تیمی در خور شأن نام استقلال و هواداران بسازیم. 

سرمربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این سوال که آیا فرزاد مجیدی به کارش در کادر فنی تیم ادامه می‌دهد، گفت: بله، او کسالتی داشت و از او خواستیم که در تمرینات حضور نداشته باشد. متین کریم‌زاده هم همین طور است. تست او منفی شده اما چون سرما خورده بود، از او خواستیم در تمرینات نباشد. 

نکته: لازم به ذکر است که فرهاد مجیدی فصل پیش در مصاحبه ای اعلام کرد که قول می‌دهم وریا غفوری جام قهرمانی آسیا را بالای سر ببرد اما این فصل با توجه به اینکه آجورلو صراحتا از او قهرمانی خواسته، رویکرددیگری را در مصاحبه‌اش در پیش گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->