سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

قوه قضائیه از بازداشت سردار قلابی خبرداد

  • کد خبر: ۸۴۷۸۷
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۴
قوه قضائیه از بازداشت سردار قلابی خبرداد
قوه قضاییه تصویر شخصی با هویت «مهدی اخوان» متهم به ادعای اعتبار و نفوذ نزد ماموران دولتی و قضایی، غصب و جعل عناوین و جعل اسناد رسمی و کلاهبرداری را منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: تصویر «مهدی اخوان» متهم به ادعای اعتبار و نفوذ نزد ماموران دولتی و قضایی، غصب و جعل عناوین و جعل اسناد رسمی و کلاهبرداری در راستای اجرای بند «ب» ماده ۹۶ قانون آیین دادرسی کیفری جهت شناسایی شکات به دستور مقام قضایی منتشر شد.

قوه قضائیه از بازداشت سردار قلابی خبرداد

متهم «مهدی اخوان» بدون داشتن هر گونه سمتی در دستگاه‌ها و با چهار سابقه کیفری از طریق اعمال نفوذ و تطمیع برخی از مسئولان، اقدام به کلاهبرداری از اشخاص در برخی از محاکم و ادارات می‌کرده است.

متهم «مهدی اخوان» متولد سال ۱۳۵۱ که خود را سردار نظامی معرفی می‌کرده است، در جریان فرایند مجرمانه خود در حوزه‌های قضایی و دولتی ورود می‌کرده و تاکنون ۲۰ نفر از مالباختگان شناسایی شدند که اکثریت آن‌ها از مسئولان هستند.

متهم اخوان تحت عنوان خرید ملک، خودرو و خرید سربازی از اشخاص مبالغی بالغ بر شش میلیارد تومان کلاهبرداری کرده است.

فرد یاد شده، با دریافت گزارشاتی از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) در حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حالی در منزل خود بازداشت شد که مبادرت به صحنه‌سازی برای فریب ماموران کرده بود و صحنه را به‌گونه‌ای آراسته بود که گویی با استفاده از پرده، از پنجره اتاق به بیرون رفته است؛ این صحنه‌سازی، در حالی صورت گرفت که متهم، در لحظه بازداشت، زیر تخت، خود را پنهان کرده بود.

متهم اخوان در جریان برگزاری انتخابات اخیر ریاست جمهوری، با حضور در ستاد انتخاباتی یکی از نامزدها به‌منظور ارتباط گیری با برخی از مسئولان جهت پیشبرد اهداف مجرمانه خود فعالیت می‌کرده‌است.

علاوه بر این، متهم اخوان در برخی از پرونده‌های اقتصادی با ادعای اعمال نفوذ در پرونده‌های قضایی، اقدام به دریافت وجوهی کرده‌است.

پرونده این کلاهبرداری در حال حاضر در شعبه ۵ بازپرسی دادسرای کارکنان دولت (ناحیه ۲۸) در حال رسیدگی است و شکات جهت اعلام شکایت می‌توانند به دادسرای کارکنان دولت واقع در خیابان پانزده خرداد، ضلع غربی میدان پانزده خرداد، ساختمان دادسرای مرکز مراجعه و یا با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت خود در پرونده ۰۰۰۰۲۷۲ را ثبت نمایند.

متهم، در حال حاضر با صدور قرار بازداشت موقت، بازداشت است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->