مرز‌های شرقی خراسان رضوی، رگ‌های حیاتی تجارت در  روز‌های بحران ابلاغ بخشنامه بخشودگی جرائم تسهیلات کمتر از ۷۰۰ میلیون به بانک‌ها عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴ از ۴ مردادماه آغاز می‌شود نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ تعیین شد افزایش قیمت طلای جهانی (۲۱ تیر ۱۴۰۴) ۱۰ درصد از چک‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۴ برگشت خورد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | گلابی به بازار مشهد آمد ۳۵۰۰ فعال بورس در محکومیت سخنان نتانیاهو عهدنامه امضا کردند گرانی قیمت میوه با وجود کاهش تقاضا (۲۱ تیر ۱۴۰۴) کشف مزرعه استخراج رمزارز با مصرف برق معادل ۲هزار منزل مسکونی پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ پیش‌بینی بورس شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ پرداخت خسارت بیمه شخص ثالث در صدر شکایت مردم از بیمه‌ها فعال‌سازی مجدد سکوهای فروش آنلاین طلا در هفته پیش‌رو تزریق منابع مالی جدید به بورس از فردا (۲۱ تیر ۱۴۰۴) رکورد تاریخی بیت کوین (۲۰ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: بابک زنجانی مجوز فعالیت اقتصادی ندارد محدودیت فعالیت اصناف مشهد از ساعت ۱۳ تا ۱۷ | سهم مصرف برق واحد‌های تجاری ۱۶ درصد است  پیشنهاد ویژه ایران‌خودرو به پزشکیان درخصوص حمایت از افراد خسارت‌دیده در حملات رژیم صهیونیستی قیمت امروز خودروهای داخلی و مونتاژی (۱۹ تیر ۱۴۰۴)| تداوم رکود در بازار خودرو سقف‌شکنی بیت‌کوین ادامه دارد | هر BTC برابر با ۱۱۲ هزار دلار! عرضه ۱۳۵۰ تن برنج درجه یک پاکستانی در مشهد آغاز شد (۱۹ تیرماه ۱۴۰۴) فیلم منتسب به سهامداران بورس تکذیب شد مشهد چگونه تابستانِ بی‌باران را تاب می‌آورد؟ مشترکان پرمصرف پیامک اخطار قطع برق دریافت می‌کنند اتصال ۱۴۶ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در خراسان رضوی به شبکه برق قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ تیر ۱۴۰۴) | فونیکس FX چند؟ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ تیر ۱۴۰۴) | تارا ۹۷۰ میلیون تومان شد بررسی قیمت امروز پرفروش‌ترین موبایل‌ها در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۲۹ مهر

  • کد خبر: ۸۴۸۰۴
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۹
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۲۹ مهر
کاهش اونس جهانی در کنار افت قیمت دلار باعث کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه شد. آیا فردا نیز بازار با روند کاهشی همراه خواهد بود؟

به گزارش شهرآرانیوز، در بازار امروز اونس جهانی طلا افت حدود پنج دلاری را ثبت کرد و قیمت دلار نسبت به عصر روز گذشته حدود ۱۰۰ تومان کاهش قیمت داشت. کاهش اونس جهانی در کنار از دست رفتن کانال ۲۷ هزار و ۴۰۰ تومان دلار باعث کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه شد.

قیمت طلا ۱۸ عیار در بازار امروز یک میلیون و ۱۴۰ هزار تومان را ثبت کرد.  قیمت سکه در سایت اتحادیه طلا ۱۱ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان اعلام شد.

برخی از معامله‌گران به دنبال رسیدن سکه به کانال ۱۱ میلیون و ۸۰۰ تومان برای سودگیری هستند بنابراین حجم تقاضا در بازار سکه کاهش یافته است. با توجه به نوسان نرخ ارز و به دنبال آن قیمت سکه در چند روز گذشته برخی از تحلیل‌گران فنی بازار سکه عقیده دارند تا تثبیت نشدن قیمت دلار نوسان قیمت در بازار سکه ادامه خواهد داشت و احتمال افزایش تقاضا در بازار وجود ندارد.

یکی از شروط افزایش قیمت سکه افزایش قیمت دلار و افزایش تقاضا در بازار است که این مساله در بازار چند روز گذشته کم‌تر دیده شده است.

یکی از دیگر از موانعی که در بازار سکه وجود دارد افزایش میزان فروش در زمان افزایش قیمت سکه است. دیروز قیمت سکه به مرز ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان نردیک شد و همین موضوع باعث افزایش فروشندگان سکه شد.

برخی از معامله گران باور دارند که قیمت دلار از فاز نزولی خارج شده است و این ارز می‌تواند به راحتی خود را به بالای سطح ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومان برساند. در واقع امید به چنین افزایشی است که سکه بازان را با قدرت در موقعیت خرید قرار داد. در کنار این، ارزش ذاتی فلز گران بهای داخلی در روز سه شنبه به طور قابل توجهی بالا آمد و به سطح ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید. افزایش ارزش ذاتی سکه دیگر عاملی است که سکه بازان را به روند روز جاری امیدوار کرده است. هم چنین کمی حباب سکه در روز گذشته کاهش یافت و این موضوع کمک کرد که قیمت سکه طبیعی‌تر و احتمال افت یکباره آن، محدودتر شود.

با وجود تمام این متغیرها، تحلیل گران فنی هم چنان باور دارند که برخی از معامله گران در آستانه محدوده ۱۱میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی، اقدام به سودگیری خواهند کرد. از نگاه آن ها، بازار در شرایط چندان مطمئنی قرار ندارد که معامله گران روی خرید‌های خود تا زمان زیادی باقی بمانند. از این زاویه دید، بخشی از معامله گران ممکن است امروز بخشی از سکه‌های خریداری شده در محدوده ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان را به فروش برسانند.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->