رضا عنایتی سرمربی سایپا شد وحید هاشمیان؛ تیغ دولبه برای پرسپولیسِ تشنه قهرمانی فدراسیون دوومیدانی: برای ورزشکاران بازداشتی وکلای قوی استخدام کردیم | هنوز هیچ اتهامی ثابت نشده است مذاکره مدیران پرسپولیس با علی دایی رضاییان با استقلال تمدید کرد بررسی مسیرهای صعود تیم ملی به مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال ادعای درویش: کارتال از پرسپولیس غرامت نمی‌گیرد علی کریمی - استقلال، دوباره جدی شد وحید هاشمیان در یک‌قدمی نیمکت پرسپولیس مرادمند از استقلال جدا شد باشگاه پرسپولیس: قرارداد دورسون بند جدایی ندارد ناکامی بایرن مونیخ در جذب لویس دیاز مجوز حضور ساپینتو در ایران صادر شد زمان بازی‌های ال‌کلاسیکو در فصل جدید لالیگا (۲۶-۲۰۲۵) مشخص شد ادعای رسانه‌ ایتالیایی: اینتر برای جانشینی طارمی دنبال مهاجم چندپسته است پرونده حضور برانکو و اوسمار در پرسپولیس بسته شد رئیس فدراسیون والیبال پاسخ داد | پیاتزا به دلیل شرایط جنگی فسخ می‌کند؟
سرخط خبرها

اقدام جالب صدری برای درآمدزایی پرپسپولیس

  • کد خبر: ۸۴۹۱۵
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵
اقدام جالب صدری برای درآمدزایی پرپسپولیس
سرپرست باشگاه پرسپولیس در تلاش است راه جدیدی را برای درآمدزایی این باشگاه به وجود بیاورد.

گروه ورزش/شهرآرا نیوز، سیدمجید صدری سرپرست فعلی باشگاه پرسپولیس در تلاش است تا بتواند برای درآمدزایی در این باشگاه‌ راه‌های جدیدی را امتحان کند.


او که به وزیر ورزش و جوانان اطمینان داده تا مشکلات مالی را به حداقل برساند قصد دارد سیمکارت پرسپولیس را روانه بازار کند تا از این طریق و همچنین فروش شارژ بتواند درآمدزای جدیدی را وارد چرخه باشگاه‌داری در فوتبال ایران کند.


صدری قصد دارد با انجام چنین اقداماتی رضایت وزیر ورزش و جوانان را برای ماندن در پرسپولیس جلب کند!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->