چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید! روانخواه؛ انتخاب اصلح یا انتخابی از سر ناچاری؟ سرمربی تیم ملی اسپانیا: هدف ما قهرمانی در جام جهانی است جلسه مثبت مدیران استقلال با نماینده رضاییان سکوت تاج در مقابل شایعه برکناری قلعه‌نویی | کی‌روش دوباره برمی‌گردد؟ انتخاب سرمربی تیم امید بعد از حدود دو سال سردرگمی کارتال: از پرسپولیس نمی‌روم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی اسپانیا و پرتغال در فینال لیگ ملت‌ها(۱۸ خرداد ۱۴۰۴)| جام در دستان رونالدو پخش زنده بازی پرتغال و اسپانیا در فینال لیگ ملت‌های اروپا (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نخستین واکنش درویش به شایعه جدایی کارتال+ ویدئو| سرمربی پرسپولیس در فنرباغچه؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی فرانسه و آلمان در لیگ ملت‌های اروپا| پایان تلخ ژرمن‌ها!
سرخط خبرها

معاون اسبق وزارت ورزش در پرسپولیس؟

  • کد خبر: ۸۵۰۸۳
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۳
معاون اسبق وزارت ورزش در پرسپولیس؟
به نظر می‌رسد یکی از معاونان اسبق وزارت ورزش و جوانان یه عضویت هیات مدیره پرسپولیس در خواهد آمد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، پیش از این گفته می‌شد هیات مدیره جدید باشگاه پرسپولیس بعد بازی با الهلال عربستان معرفی خواهدشد، اما با گذشت چند روز از این بازی هنوز این اتفاق رخ نداده است.

در این خصوص هر روز اخبار تازه‌ای به گوش می‌رسد و حتی صحبت از این به میان آمده که کار حبیب کاشانی برای مدیرعاملی پرسپولیس تقریبا تمام شده است.

در این خصوص شنیدیم که شاید نام‌های تازه‌ای برای حضور در هیات مدیره پرسپولیس مطرح شده باشند که در صورت صحت این اخبار، شاید بحث انتخاب مدیرعامل هم دچار تغییراتی شود.

از مناف هاشمی معاون اسبق اداری مالی وزارت ورزش و جوانان، کاوه احمدی مدیر روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان در دوران سلطانی‌فر، علی اکبر طاهری مدیرعامل اسبق پرسپولیس، یک عضو اقتصادی و یک پیشکسوت نامدار برای حضور در هایت مدیره پرسپولیس نام برده می‌شود.

با این همه حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان هنوز به قطعیت درباره این افراد نرسیده و همچنان گمانه‌زنی‌ها ادامه دارد تا بلکه در نهایت وزارت ورزش و جوانان تکلیف این باشگاه را روشن کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->