نتیجه و ویدئو خلاصه بازی لیورپول و فرانکفورت (۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت باشکوه قرمز‌های آنفیلد از بحران نتیجه و ویدئو خلاصه بازی رئال مادرید و یوونتوس (۱ آبان ۱۴۰۴) | برد بزرگ کهکشانی‌ها قبل از الکلاسیکو نتیجه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴)+ ویدئوگل‌ها| پیروزی بی دردسر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴) سیدورف، غایب بزرگ بازی‌های آسیایی استقلال پیشنهاد سنگین تاتنهام برای ستاره الاهلی عربستان لیست نقل و انتقالات هاشمیان مشخص شد مهاجرانی: امیدوارم با مربی ایرانی به جام جهانی برویم تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و استقلال (دربی ۱۰۶) | ۱۴ آذر روز فوتبالی ایران پخش زنده بازی استقلال و الوحدات (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن (۲ آبان۱۴۰۴) + لینک و قیمت طرح ضربه ۶ امتیازی در تکواندو استارت خورد واکنش آذری جهرمی به خبر مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس | این هم از عجایب فوتبال ایران است! مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود! عجیب و غیرمنتظره؛ آذری جهرمی گزینه مدیرعاملی پرسپولیس شد!
سرخط خبرها

جریمه در انتظار پدیده| پیروزی ۳ بر صفر برای مس رفسنجان

  • کد خبر: ۸۵۱۳۹
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۸
جریمه در انتظار پدیده| پیروزی ۳ بر صفر برای مس رفسنجان
با توجه به امتناع تیم فوتبال پدیده از سفر به رفسنجان و با استناد به اظهارات سهیل مهدی جریمه مالی و اعلام نتیجه ۳ برصفر به سود مس درانتظار باشگاه پدیده خواهد بود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سهیل مهدی، مسئول برگزاری لیگ برتر درباره امتناع تیم پدیده از سفر به رفسنجان برای بازی مقابل مس این واکنش را نشان داده است:« ما پرونده را به کمیته انضباطی گزارش می کنیم. به هر حال ما نمی توانیم به زور یک تیم را به مسابقه ای که باید در آن شرکت کند اعزام کنیم.  این مسیر اگر خوب انجام شود تیم هایی که خوب هستند شناخته شده و در لیگ برتر باقی می مانند، تیم هایی هم که مستحق حضور در سطح بالای فوتبال ایران نیستند معرفی می شوند.» مسئول کمیته برگزاری لیگ برتر ادامه داد:« ما کاری نمی توانیم انجام بدهیم، مثلا باید مدارا کنیم که بازی را عقب بیندازیم؟ کمیته انضباطی طبق گزارشی که از ما می گیرد جوانب را بررسی می کند و رای خود را صادر خواهد کرد. ارکان قضایی خوشبختانه مستقل هستند و ما تصمیم گیرنده نیستیم. آنها خودشان مستقل تصمیم نهایی را در مورد پرونده این مسابقه خواهند گرفت.»

مهدی درپایان حرف‌هایش گفت:«این را کمیته انضباطی اعلام خواهد کرد. عدله باشگاه مهم است، به هر حال متخلف جریمه می شود. طبیعتا تعیین نتیجه و جرائم دیگر طبق قانون اعمال خواهد شد.»

تیم پدیده قرار بود امروز در رفسنجان مقابل مس قرار بگیرد اما به دلایلی از سفر به این شهر خودداری کرده است که براساس اخبار رسیده از سازمان لیگ علاوه برجریمه مالی، بازی به سود میزبان این بازی اعلام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->