رئیس شاباک استعفا داد اختلال گسترده در شبکه توزیع برق اسرائیل پس از حمله موشکی ایران حمله اسرائیل به انبار نفت شهران و یک مخزن سوخت در تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم شنیده شدن صدای انفجار در مناطقی از شرق و غرب تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم حاجی‌صادقی: وعده صادق ۳ وعده نابودی اسرائیل است اطلاعیه سپاه درباره موج جدید عملیات تهاجمی ترکیبی وعده صادق ۳ غریب‌آبادی: عراق از نظر ما مسئول است و باید جلوی تجاوز را بگیرد آغاز موج جدید حمله ایران به اسرائیل (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم انهدام نفربرهای اسرائیل و تلفات سنگین به اشغالگران در خان یونس ویدئو| تخریب گسترده در محل حمله موشکی ایران در تل آویو بیانیه نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی در محکومیت حمله اسرائیل و نیز دفاع از میهن اطلاعیه درباره نحوه اطلاع‌رسانی در شرایط اضطراری استان خراسان رضوی توضیحات جدید آژانس اتمی درباره تاسیسات هسته‌ای اصفهان گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با ولیعهد عربستان | بن‌سلمان: در همه تعاملات دیپلماتیک خود به دنبال اعمال فشار و توقف تجاوز‌گری‌های اسرائیل هستم آیا کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهر و استان تهران دورکار شدند؟ توضیحات اسکات ریتر، نظامی بازنشسته آمریکایی، درباره عملیات فریب ارتش اسرائیل بیانیه رسانه‌ای بسیج وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره دریابان شمخانی گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور فرانسه | مکرون: از قصد اسرائیل برای حمله به ایران خبر نداشتیم! انهدام ۱۰ هواگرد اسرائیلی در مناطق مختلف کشور (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در سایت نطنز با سامانه سوم خرداد منهدم شد پزشکیان در گفتگو با رئیس جمهور ترکیه: ذات رژیم صهیونیستی با جنایت و کشتار پیوند دارد ناوشکن جاسوسی انگلیس در دریای عمان متوقف شد واکنش فرماندار مشهد به خبر فعالیت پدافندی این شهر حمله مسلحانه به دو قانون‌گذار آمریکایی در مینه‌سوتا پوتین و ترامپ با محوریت ایران گفت‌و‌گو کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) درخواست کمیسیون امنیت ملی مجلس برای اعمال محدودیت در بازرسی‌های آژانس بین المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا: غنی وعده‌ جنگ و مقاومت علیه طالبان را تا سرحد مرگ داده بود

  • کد خبر: ۸۶۱۹۳
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳
وزیر خارجه آمریکا: غنی وعده‌ جنگ و مقاومت علیه طالبان را تا سرحد مرگ داده بود
وزیر خارجه آمریکا گفت که اشرف غنی، وعده‌ جنگ و مقاومت علیه طالبان را تا سرحد مرگ داده بود؛ اما با آمدن طالبان به کابل او فرار را بر قرار ترجیح داد و از کشور گریخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با سی بی اس گفت: شب چهاردهم اوت با اشرف غنی، رئیس‌جمهور افغانستان تماس داشتم به او فشار می آوردم تا مطمئن شوم که آماده موافقت با طرحی است که ما در تلاش برای اجرای آن هستیم -- برای انتقال قدرت به حکومت جدیدی که توسط طالبان رهبری می شد، اما فراگیر بود و تمام جنبه‌های جامعه افغانستان را در بر می‌گرفت و او در تماس تلفنی به من گفت که برای انجام این کار آماده است، اما اگر طالبان همراهی نکنند، او آماده است تا سرحد مرگ بجنگد و درست روز بعد از افغانستان فرار کرد.

وی افزود: من با رئیس جمهور غنی هفته‌ها و ماه‌ها چانه‌زنی داشتم. شما داستان وال استریت ژورنال را که چند روز پیش منتشر شد، خواندید؟ فکر می‌کنم همین چند روز پیش دوباره تأیید شد که سازمان‌های اطلاعاتی ما و هیچ یک از ما انفجار سریع دولت و نیروهای امنیتی را پیش بینی نمی‌کرد. هیچ کس فکر نمی کرد که در طول ۱۱ روز این اتفاق بیفتد.

بلینکن گفت: ما در حال حاضر تمام توافقات اولیه با طالبان را بررسی می‌کنیم، در دولت قبلی و اقداماتی که در دوران مدیریت خود انجام دادیم. زیرا ما باید از یکی دو سال گذشته و اتفاقاً از ۲۰ سال گذشته بیاموزیم. اما نکته اصلی این است: ما ۲۰ سال پیش به یک دلیل به افغانستان رفتیم -- برای بدست آوردن کسانی که در ۱۱ سپتامبر به ما حمله کردند و در این تلاش موفق شدیم. بن لادن یک دهه پیش به دست عدالت سپرده شد. القاعده، گروهی که به ما حمله کرد، در موقعیتی قرار گرفت که دیگر نمی توانست در این نوع حملات شرکت کند. این طولانی ترین جنگ آمریکا بود. رئیس جمهور بایدن طولانی‌ترین جنگ را پایان داد. او مطمئن شد که نسل دیگری از آمریکایی‌ها مجبور نیستند برای جنگیدن و مرگ به افغانستان بروند و من فکر می کنم وقتی همه اینها حل شود، به نفع ماست.

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: ما هر کاری که بتوانیم انجام می‌دهیم، از جمله در مورد افغان‌هایی که در معرض خطر هستند و می خواهیم به آنها کمک کنیم. ما تیم‌هایی متشکل از صدها نفر در وزارت امور خارجه و همچنین در سایر بخش‌های دولتمان داریم که هر روز روی این موضوع کار می‌کنند چه برای آمریکایی‌های باقی‌مانده و چه افغان‌هایی که در معرض خطر هستند. و ما همچنان به بیرون آوردن مردم از افغانستان ادامه می دهیم. این تقریباً به صورت روزانه اتفاق می افتد. و تا زمانی که به تعهدات خود عمل نکنیم، این کار ادامه دارد. ما برنامه‌ای داریم که شامل کسانی می شود که برای ویزای مهاجرتی ویژه درخواست داده‌اند. آنها افغان‌هایی هستند که از نزدیک با ما، با ارتش، با دیپلمات‌های ما کار کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->