رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت
سرخط خبرها

روزانه ۳ خرما بخورید!

  • کد خبر: ۸۶۲۲۷
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۰
روزانه ۳ خرما بخورید!
بسیاری از تحقیقات نشان می‌دهند که خرما یک غذای ایده‌آل برای بدن ماست. این تحقیقات نشان می‌دهند خرما ۱۵ ماده معدنی و از جمله سلنیوم دارد که عاملی موثر در مبارزه با سرطان است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از naturalnews نوشت: خرما سرشار از مواد معدنی از جمله پروتئین، پتاسیم، فیبر، منگنز،  ویتامین‌های ب ۶؛ ب ۱، ب ۲، ب۳ و ب ۵ بعلاوه منیزیم، کلسیم و آهن است.

مصرف ۳ تا ۴ عدد خرما در روز به همراه شیر، یک شروع خوب برای تجربه ۱۰ اتفاق مفید در بدن است:

کاهش کلسترول:

مواد متعددی مانند پتاسیم و سولفور در خرما وجود دارد که نه تنها سلامت قلب را حفظ می‌کند بلکه به روند شکستن چربی در بدن نیز کمک می‌کند. برای افزایش میزان متابولیسم، کاهش کلسترول و کاهش وزن، صبح‌ها خرما مصرف کنید.

پیشگیری از شب کوری:

مصرف روزانه خرما باعث حفظ سلامت چشم و همچنین جلوگیری از بیماری‌های چشمی از قبیل شب کوری می‌شود. خمیری را که از برگ خرما تهیه شده است‌ می‌توان به صورت خوراکی مصرف نمود تا شب کوری را کاهش دهد.

بهبود کم خونی:

کم خونی کمبود تعداد سلول‌های گلبول‌های قرمز در خون انسان است و باعث کمبود آهن می‌شود. خرما حاوی مقدار زیادی آهن است که برای درمان کمبود آهن و کم خونی بسیار مناسب است.

درمان یبوست:

خرما منبع غنی فیبر است که نقش مهمی که در آسان شدن اجابت مزاج و عبور راحت مواد غذایی از طریق دستگاه گوارش دارد. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که در آخر شب خرما را در آب بخیسانید. این خرما‌های خیس خورده را صبح روز بعد مانند شربت میل کنید تا به بهترین نتیجه ممکن برسید.

درمان اسهال:

خرما رسیده در درمان اسهال به عنوان میوه‌ای که حاوی پتاسیم است به کنترل عملکرد روده کمک می‌کند.

درمان سرطان‌های شکمی:

سرطان‌های ناحیه شکم شامل سرطان معده، سرطان کلیه، سرطان رحم، سرطان تخمدان، سرطان لوزالمعده و سرطان کبد می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد که خرما خطر ابتلا به سرطان‌های ناحیه شکم را کاهش می‌دهد.

حفظ سلامت سیستم عصبی:

پتاسیم فراوانی که در خرما وجود دارد سرعت و هوشیاری مغز را افزایش می‌دهد. پتاسیم که یک عنصر حیاتی برای سلول‌ها است سطح فشار خون و ضربان قلب را کنترل می‌کند و در نتیجه از بروز بیماری‌های قلبی و سکته قلبی جلوگیری می‌کند.

درمان آلرژی:

خرما حاوی گوگرد آلی است که به ندرت در مواد غذایی دیگر یافت می‌شود. گوگرد آلی دارای مزایای متعددی برای سلامت است که شامل کاهش واکنش‌های آلرژیک و حساسیت فصلی است.

سلامت دندان:

خرما حاوی فلورین است. فلورین یک عنصر شیمیایی مهم است که با از بین بردن پلاک و تقویت مینای دندان مانع از پوسیدگی دندان می‌شود.

حفظ سلامتی پوست:

خرمای قرمز با ویتامین ث و فلانوئید‌هایی که دارد می‌تواند خاصیت ارتجاعی پوست را ارتقا دهد و بافت زیرجلدی آن را غنی کند و در نهایت پوست شما را صاف کند. رطب همچنین حاوی ویتامین ب ۵ است که در جلوگیری از کشیده شدن پوست کمک می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->