زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) تأکید سازمان بازرسی به نظارت بر اجرای قوانین مربوط به پرستاران خسارتی از زلزله ۴.۴ ریشتری نهاوند گزارش نشده است |حضور تیم‌های ارزیاب در محل حادثه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کافی نیست ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج نشان‌دار شده‌اند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: مشهد با مدیریت مصرف و همراهی مردم، تابستان سخت را پشت سر گذاشت زلزله، نهاوندِ همدان را لرزاند (۴ آبان ۱۴۰۴) ۲۴ درصد مرگ‌ومیر‌ها در ایران ناشی از سکته قلبی است پرواز هما در ارتفاعات استان سمنان (۴ آبان ۱۴۰۴) + فیلم صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (۴ آبان ۱۴۰۴) مدیرکل دادگستری خراسان رضوی: رصدخانه شهری مشهد ابزار مؤثری برای تحقق عدالت توزیعی است + فیلم کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۴ آبان ۱۴۰۴) دستگیری سارقان موزه لوور | ارزش اقلام سرقت شده بیش از ۱۰۰ میلیون دلار بود مأمور قلابی حین اخاذی از شهروندان تهرانی دستگیر شد | کشف ۱۵۸ کیلوگرم ماده روانگردان در عملیات مشترک با پلیس مشهد قاتل مأمور پلیس قصاص شد (۴ آبان ۱۴۰۴) اعمال قانون بیش از ۲۴ هزار خودروی دودزا در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ افراد را با صدای بلند از خواب بیدار نکنید! ۱۰ خوراکی برتر منجمد و مفید برای قند خون اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ آبان ۱۴۰۴) کاهش ۹۹ درصدی بارندگی در مشهد و خراسان رضوی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ | زمستانی گرم‌تر و کم‌برف در راه است بهره‌گیری از روش‌های نوین جنگل‌داری برای احیای زاگرس کاهش زمین‌لرزه‌ها در مهر ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته | ثبت ۵۳۴ زلزله در کشور ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ آغاز شد (۴ آبان ۱۴۰۴) | چند نکته مهم درباره ثبت‌نام انفجار در میدان نفتی الزبیر در بصره عراق + فیلم طرح خرید ارز از گردشگران خارجی در فرودگاه‌ها اجرایی می‌شود + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار باران در ارتفاعات  افزایش نگران‌کننده مسمومیت‌ها در آستانه فصل سرما هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید پنهان سوسیس و کالباس
سرخط خبرها

محکوم به حبس ابد، سرکرده باند مسلحانه بود

  • کد خبر: ۸۶۴۱۳
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
محکوم به حبس ابد، سرکرده باند مسلحانه بود
فرمانده انتظامی خراسان رضوی جزئیات انهدام یک باند عمده فروشی مواد افیونی را تشریح کرد.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ گمان می‌رود که محموله‌های سفید بدترکیبشان را از استان‌های دیگر و از مبدأ کشور‌های همسایه به مشهد می‌رسانده اند. آن‌ها شگرد مرموزانه‌ای را برای گرفتار نشدن پیش گرفته بودند و اگر می‌خواستند معادل یکصد میلیون تومان مواد دست مشتری شان بدهند، وجه آن را با اسکناس‌های ریز و درشت و فقط به صورت نقدی می‌گرفتند.

در واقع آن‌ها با این شگرد قصد داشتند که خود را از چشم قانون مخفی کنند، غافل از اینکه مأموران مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی، همچون باز شکاری با چشمانی باز از یک ماه گذشته تمام تحرکات این باند عمده فروشی موادمخدر را در مشهد زیر نظر گرفته و مترصد رسیدن بهترین زمان برای ورود به عملیات بودند، عملیاتی که چند روز پیش در یکی از مناطق مشهد هنگام معامله ۸۰ میلیون تومانی آغاز شد و ۳ متهم این پرونده به همراه کیسه زباله‌ای پر از اسکناس و مقادیر زیادی ماده مخدر شیشه دستگیر شدند.

دیروز پلیس مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی، نمایشگاهی از کشفیات ویژه این پلیس درباره انهدام باند مسلحانه توزیع عمده موادمخدر صنعتی در مشهد برگزار کرد. نمایشگاهی که حاصل تلاش شبانه روزی یک ماه گذشته افسران این پلیس تخصصی بود و منجر به دستگیری ۳ متهم، ۲ اسلحه جنگی، ۱۱۰ کیلوگرم ماده مخدر شیشه، ۴۰ کیلوگرم محلول شیشه و توقیف ۲ خودرو و یک موتورسیکلت شد.

گوشه‌ای از عملیات قاطع پلیس

پلیس در این پرونده که مقدمات آن از ماه‌ها قبل آغاز شده بود، در نهایت به فردی می‌رسد که عامل اصلی توزیع مواد مخدر بوده است. مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی در پی جویی این فرد او را سوار بر یک دستگاه پراید در جاده کاظم آباد شناسایی می‌کنند.

متهم بدون اینکه متوجه بشود در کمین مأموران قرار دارد، با پراید وارد یک منزل مسکونی شده و با یک خودرو شاسی بلند چانگان از این منزل خارج می‌شود. او پس از طی مسافتی بسته‌ای را به یک موتورسوار می‌دهد و از یکدیگر جدا می‌شوند.

در تعقیب موتورسوار او راهی بولوار خواجه ربیع شده و در خیابان بلال این منطقه با یک متورسیکلت آپاچی ملاقات می‌کند. آن‌ها ۲ بسته که بعدا مشخص شد یکی حاوی ۲ کیلوگرم ماده مخدر شیشه و در کیسه دیگری که در واقع کیسه زباله سیاه رنگ بود، ۸۳ میلیون تومان پول که مبلغ خرید شیشه بود را ردوبدل می‌کنند.

در این مرحله که خریدار و فروشنده در تیررس پلیس قرار گرفته بودند، پلیس بلافاصله وارد عمل می‌شود و این افراد را دستگیر می‌کند. مابقی ماجرای اسلحه‌ها و موادمخدر نیز از مخفیگاه متهمان کشف و ضبط می‌شود.
بررسی‌های ابتدایی پرونده نشان می‌داد که متهمان نه تنها عامل اصلی توزیع موادمخدر در مشهد بوده اند، بلکه پا را از این فراتر گذاشته و از عاملان اصلی توزیع مواد مخدر صنعتی در شهرستان‌های قوچان و کاشمر نیز بوده اند.

متهم به اعدامی که دوباره موادفروش شد

با دستگیری متهمان و بررسی سوابق آن‌ها مشخص شد که آپاچی سوار زندانی بند باز زندان مشهد است که چندی پیش از سوی اداره اطلاعات دستگیر شده و پس از محاکمه به اعدام محکوم شده است، اما در ادامه با یک درجه تخفیف این متهم به حبس ابد محکوم شده است.

همکاری هوشمندانه پلیس و مردم

فرمانده انتظامی خراسان رضوی در حاشیه این نمایشگاه در جمع خبرنگاران با تقدیر از عملکرد شهروندان در همراهی پلیس و عملکرد جسورانه پلیس مبارزه با موادمخدر استان پیرو این پرونده بیان کرد: مأموران اقدامات اطلاعاتی گسترده‌ای را از مدت‌ها قبل برای شناسایی و انهدام این باند خطرناک مسلحانه آغاز کرده بودند که این تلاش‌ها به نتیجه رسید و متهمان دستگیر شدند.

سردار کاظم تقوی ادامه داد: این پرونده دارای ظرافت‌های ویژه‌ای بود و از آنجا که متهمان مسلح بودند و محل اختفای آن‌ها یکی از محله‌های پرتردد مشهد بود، احتمال درگیری و خسارت‌های بعدی آن متصور بود، اما تیم رسیدگی کننده به پرونده با هوشیاری و سرعت عمل ویژه قبل از اینکه متهمان بتوانند دست به سلاح ببرند این پرونده را جمع کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->