بیفوما و کاظمیان علیه هاشمیان برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس برمی‌گردد؟ سرپرست واقعی پرسپولیس کیست؟ اختلاف در پرسپولیس برای حمایت از هاشمیان اعتراض رسمی استقلال به تغییر زمان بازی فجر آخرین جزئیات از وضعیت جسمانی صابر کاظمی نمایش قوی کاپیتان ایرانی در تمرینات پیش‌فصل ستارگان عراق  سرخ‌ها در نقل‌وانتقالات ناک‌اوت شدند | مورینیو هم به درد این پرسپولیس نمی‌خورد الوحدات با چند غایب کلیدی مقابل استقلال در تهران پیشنهاد بازگشت علی کریمی از سوی ساپینتو رد شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی یوونتوس و کومو (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | شکست بدموقع تورینی‌ها بازگشت اوریه به تمرین پرسپولیس پخش زنده بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هاشمیان استعفا نمی‌دهد قهرمان جهان در ترکیب استقلال قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد! تاریخ و ساعت بازی شارجه و تراکتور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | اسکوچیچ در فکر انتقام درویش در هیئت‌مدیره پرسپولیس باقی می‌ماند کفش طلای MLS برای مسی
سرخط خبرها

کارگزار استقلال در یک قدمی همکاری با پرسپولیس!

  • کد خبر: ۸۶۶۶۳
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۹
کارگزار استقلال در یک قدمی همکاری با پرسپولیس!
با وجود تکذیب‌های صورت گرفته از سوی مدیران پرسپولیس اما به نظر می‌رسد کارگزار فصل قبل استقلال به عنوان کارگزار جدید این باشگاه معرفی شود.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، با وجود اینکه باشگاه پرسپولیس رسما اعلام کرد شرکتی برنده مزایده کارگزاری این باشگاه نشده و قرار است ترک تشریفات صورت بگیرد اما از مدت‌ها پیش این مسئله پیش بینی می‌شد و صحبت‌هایی مبنی بر اینکه پس از ترک تشریفات شرکت «های وب» که فصل گذشته کارگزار استقلال بوده قرار است کارگزار پرسپولیس شود شنیده شد.

 

در این بین حتی جزئیات بیشتری از این مسئله منتشر شد و اعلام شد که این شرکت قرار است با مبلغی چشمگیر کارگزار پرسپولیس شود و حتی گفته شد همزمان باشگاه پرسپولیس مذاکرات مثبتی را با این شرکت داشته اما حالا خبرهای دیگری از باشگاه شنیده می‌شود.

 

مدیران باشگاه پرسپولیس عقیده دارند که هیچ صحبت و توافقی تا امروز با شرکت «های وب» و یا شرکت دیگری نداشتند و هیچ حرکتی مبنی بر مذاکره برای کارگزار جدید انجام نشده. آنها می‌گویند روز سه‌شنبه ترک تشریفات صورت گرفته اما در تلاش هستند تا با کارگزار جدید به توافق برسند.

 

این در شرایطی است که پیش از این گفته شده بود که مذاکرات و اقدامات اولیه انجام شده و پس از ترک تشریفات بلافاصله قرارداد امضا می‌شود اما حالا صحبت‌های جدید و متناقضی در این خصوص شنیده می‌شود.

 

باید دید در نهایت چه شرکتی به عنوان کارگزار پرسپولیس معرفی و انتخاب می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->