احساس سوختن به تماشا نمی‌شود مستند فریم‌های فلسطینی روی آنتن شبکه یک + زمان پخش دکترای افتخاری برای اولگا توکارچوک، نویسنده برنده نوبل هنر انقلاب، به مسائل ناب انسانی می‌پردازد لزوم حفظ هویت محتوایی هنر انقلابی هنر انقلاب زبان گویای جامعه کاپیتان تیم ملی فوتسال مهمان «۱۰۰۱» می‌شود + زمان پخش احیای سینما به سمت درست تاریخ پرندگان خشمگین ۳ در راه سینما هنر انقلابی مطالبه گر و امید آفرین | گفت وگو با هنرمندان مشهدی به بهانه سالروز شهادت سید مرتضی آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی رضایت ادبی و چند پاراگراف درباره‌ سبک نویسندگی همینگوی سیاست در خدمت فرهنگ | در عرضه و معرفی هنر انقلاب اسلامی، به چه راه‌هایی می‌شود رفت؟ انیمیشن‌های «گل‌های کاغذی» و «فصل پریدن» در جشنواره سینمای حقیقی مسکو «نگاهی نو» به هنر نوجوانان در نگارخانه فردوسی مشهد حضور سعید پورصمیمی در فیلم «سوگ» عباس رافعی سریال جدید مهران مدیری در راه تلویزیون فراخوان همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران منتشر شد نگاهی به خلقت انسان و تنهایی بشر | نمایش «آرکتایپ» روی صحنه تماشاخانه استاد نوری
سرخط خبرها

ماجرای فحاشی به پژمان بازغی برای حضور در سریال «افرا» چه بود؟

  • کد خبر: ۸۶۷۰۷
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۵
ماجرای فحاشی به پژمان بازغی برای حضور در سریال «افرا» چه بود؟
پژمان بازغی معتقد است تلویزیون به قصه‌های متفاوت و مدرنی مثل «افرا» نیاز داشت. او پایان این سریال را غافلگیر کننده دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، پژمان بازغی درباره سریال «افرا» که مدتی پیش پخش آن از تلویزیون به پایان رسید، گفت: تلویزیون به قصه‌هایی مثل «افرا» که کمی مدرن‌تر و همراه با جامعه باشد احتایج دارد. ما همیشه در تلویزیون از نقطه آ تا نقطه ب می‌رویم و سعی می‌کنیم یک قصه خطی را رعایت کرده و یک قهرمان داشته باشیم. «افرا» غافلگیری داشت و تا لحظه آخر مردم نمی‌توانستند حدس بزنند که چه اتفاقی می‌افتد.

بازغی درباره برخی انتقادها به شخصیتی که در «افرا» بازی کرد و رفتار این شخصیت، توضیح داد: از قسمت ۱۷ ـ ۱۸ به بعد خیلی‌ها به صفحه‌ام در فضای مجازی آمده و به خاطر رفتارم در سریال انتقاد می‌کردند. در صورتی که زود قضاوت کردند و در انتها قاتل را بخشیدند. ما در جایگاهی نیستیم که قضاوت کنیم و هر کسی دلایل خودش را دارد. حسنش این بود که در این مجموعه هم خانواده ضارب و هم مقتول را می‌دیدم و به هر دو طرف حق می‌دادیم. اینکه مردم واکنش نشان می‌دادند، خوب بود؛ البته گاهی الفاظ نادرست هم به کار می‌بردند این هم بخشی از حرفه ماست. منِ پژمان بازغی به عنوان کسی که بیش از بیست سال است در سینما و تلویزیون کار می‌کند، می‌گویم این حجم از بازخورد لذت‌بخش است؛ حتی الفاظ بد هم بازخورد خوب است، زیرا انقدر نقش طبیعی بوده و مخاطب ارتباط برقرار کرده که واکنش نشان می‌دهد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->