نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا پایان هفته جاری جزئیات طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران اعلام شد فرودگاه مشهد، میزبان ۱۱۰ بانوی نخبه در پروازی با کادر و خلبان زن | پرواز «ایران بانو» به مشهد آمد (۲ دی ۱۴۰۳) + عکس و فیلم تعویق اعلام نتایج اعتراضات آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش وعده ساخت ۵هزار مدرسه از محل مولدسازی در خراسان رضوی خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی
سرخط خبرها

این ۴ خوراکی را بخورید، تا دیابت نگیرید!

  • کد خبر: ۸۶۹۴۲
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۰
این ۴ خوراکی را بخورید، تا دیابت نگیرید!
دیابتی ها، دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به عوارض قلبی و عروقی قرار دارند، اما مصرف غذا‌های فیبردار می‌تواند به کاهش سطح کلسترول و فشار خون و بهبود سلامت قلبشان کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مصرف غذاهای فیبردار با اثرات مثبتی برای سلامتی همراه است  و پزشکان بر این باورند که ارتباط شگفت انگیزی بین دیابت، میکروبیوم روده و متابولیسم وجود دارد؛ خوردن غذاهای مناسب برای سلامت روده‌ها به بدن شما کمک می‌کند تا با دیابت مبارزه کنید بر اساس آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) مشخص شده است که ۳۴ میلیون (تقریباً یک نفر از هر ۱۰) آمریکایی دیابت دارند.

کولین کاتکلیف، زیست‌شناسی است که بر تحقیقات بیوشیمیایی و متابولیک تمرکز دارد و او می‌گوید که تحقیقات جدیدی وجود دارد که نشان می‌دهد میکروبیوم‌ها در پیشگیری از دیابت نقش دارند و برخی از بیماران برای مدیریت بهتر قند خون خود به روش‌هایی علاوه بر انسولین روی می‌آورند.

اما شاید سوال باشد که با توجه به این امر چه روشی را اکثر افراد می‌توانند به راحتی برای پیشگیری از دیابت اتخاذ کنند؟ در پاسخ به این سوال کاتکلیف توصیه می‌کند که یکی از روش‌هایی موثر در سلامت روده و پیشگیری از دیابت استفاده از غذاها، میوه‌ها و حبوبات با فیبر فراوان است. فیبر منجر به حفظ سلامت روده و کاهش جذب قند در بدن می‌شود. به این منظور این زیست شناس، ۴ مورد مهم از میوه‌ها و حبوبات سرشار از فیبر را برای شما معرفی می‌کند.

۱. سیب

سیب سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی، عناصر مغذی و ترکیبات آلی باارزش است؛ ویتامین c، ویتامین K، ویتامین B۶ و ریبوفلاوین از ویتامین‌های موجود در این میوه هستند؛ پتاسیم، مس، منگنز و منیزیم مواد معدنی مفیدی هستند که در سیب یافت می‌شوند و سیب در واقع در راس میوه‌های سرشار از فیبر قرار دارد و مصرف یک وعده سیب، ۱۲ درصد از نیاز روزانه‌ ما را به فیبر تأمین می‌کند.

۲. جو و جو دو سر

جو و به ویژه جو دو سر نیز یک منبع بسیار عالی برای فیبر فراوان است؛ فیبر نامحلول جو باعث بهبود کار دستگاه گوارش شده، فعالیت روده‌ها را توان بخشیده و در درمان یبوست بسیار مفید است این غله با جذب آب باعث نرمی مزاج شده و فعالیت روده‌ها را بالا می‌برد و از انواع بیماری‌ها از جمله افزایش قند جلوگیری می‌کند پس بهتر است از جو در انواع سوپ‌ها استفاده یا نان جو را جایگزین نان سفید کرد.

۳. هویج

هویج یکی دیگر از منابع مهم برای فیبر فراوان است این سبزی ریشه‌ای خوش رنگ و لعاب است و علاوه فیبر بالا منبع سایر مواد مغذی مختلف از جمله بتاکاروتن، ویتامین k۱، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌های گوناگون است  پس بهتر است از هویج در سوپ‌ها و سالاد استفاده کرد. بد نیست بدانید پتاسیم در خوراکی‌های زیادی یافت می‌شود.

۴. نخود فرنگی

نخودفرنگی نه تنها می‌تواند به بسیاری از غذاها طعم معطری بدهد، بلکه به باور متخصصان تغذیه و سلامت یک فنجان نخودفرنگی حاوی هفت گرم فیبر است. نخود فرنگی همچنین ممکن است کلسترول بد را کاهش دهد و باعث ایجاد احساس سیری می‌شود و از پر خوری جلوگیری کرده منجر به کاهش وزن نیز می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->