سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور
سرخط خبرها

«بانک صادارات» برای بازارگردانی «سهام پدیده» اعلام آمادگی کرد

  • کد خبر: ۸۶۹۸۰
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۰
«بانک صادارات» برای بازارگردانی «سهام پدیده» اعلام آمادگی کرد
مدیرعامل بانک صادارات ایران اعلام کرد: این بانک آمادگی همکاری لازم در بازار سرمایه و بازارگردانی سهام پدیده را دارد. همچنین ایشان بر مساعدت و همکاری با گروه شرکت‌های پدیده در راه‌اندازی و تکمیل پروژه‌های پدیده در مشهد و کیش تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی کریمی، رییس هیات مدیره گروه شرکت‌های پدیده در جلسه‌ی مشترک با مدیران عامل و مدیران ارشد بانک صادرات و پدیده و همچنین قاضی صفری نماینده دادستان مشهد، ضمن تقدیر از حمایت و همراهی ارزشمند همه‌ی دستگاه‌ها به ویژه قوه قضاییه در رسیدگی به مسائل پدیده گفت: در طول سال‌های اخیر علاوه بر صبوری و همراهی سهامداران پدیده، نقش قوه قضاییه و به ویژه نماینده دادستان مشهد در رسیدگی و پیگیری مسائل پدیده بی‌بدیل است و امیدوارم تا حل تمامی مسائل و رسیدن به شان و جایگاه حقیقی این پروژه ملی این همراهی ارزشمند ادامه یابد.

بانک صادرات به عنوان یکی از سهامداران حقیقی و عمده‌ی گشان است 

حجت‌الله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات نیز در ادامه از همراهی این بانک در امور سهام نیز سخن گفت.

مدیرعامل بانک صادرات تاکید کرد: برای حمایت از سهام پدیده باید چند سهامدار عمده را وارد و نقدینگی سهام را برای سهامداران خردی که درخواست فروش دارند، فراهم آورد.

به گفته وی، لازمه تامین منابع مالی گروه شرکت‌های پدیده طراحی و آماده سازی یک برنامه جامع و زمان‌بندی شده کسب و کار برای تمامی شرکت‌های زیر مجموعه پدیده است.

وی با اعلام اینکه تامین مالی باید نقشه راهی داشته باشد، افزود: مصوبه سران قوا هنوز اجرایی نشده و امیدواریم بتوانیم قدمی برداریم و با اخذ معافیت حد مجاز برای بانک و تخصیص خط اعتباری مصوبه سران قوا، اعتبارات مورد نیاز این مجموعه اقتصادی را فراهم آوریم.

مدیر عامل بانک صادرات در ادامه از تغییر ساختار‌های مورد نیاز در بخشی از فعالیت‌های شرکت نیز یاد کرد و اظهار خرسندی کرد: پدیده با تغییراتی که در بخش‌های مختلف و برای استقلال شرکت‌های گردشگری، سلامت، خودروسازی، کشاورزی و سهام فراهم آورده است فرصت را برای تسهیل در امور فراهم نمود.

وی تاکید کرد: هرچقدر که شرکت‌های گروه پدیده مستقل‌تر می‌شود، ارائه تسهیلات به آن‌ها راحت‌تر شده و تجربه بازار سرمایه نیز نشان می‌دهد که ثبت شرکت‌های مختلفی از یک مجموعه که به صورت مستقل به بورس وارد می‌شود با توجه به شفافیت بیشتر دارایی‌ها می‌تواند تامین مالی بسیار شفاف و راحت‌تری را به همراه داشته باشد.

مدیرعامل بانک صادرات، آمادگی این بانک را برای همکاری در بازار سرمایه، سهام و بازارگردانی سهام پدیده اعلام کرد.

لازم به ذکر است که هم اکنون بانک صادرات ایران ۱۴.۴۵ درصد از سهام شرکت توسعه گردشگری پدیده شاندیز (گشان) را در اختیار دارد.
علاوه بر این سهام این بانک با نام «وبصادر» در بازار سرمایه به صورت بر خط معامله می‌شود و ارزش بازاری در بازار دوم بورس بالغ بر ۳۲ هزار میلیارد تومان است.

منبع: روابط عمومی گروه شرکت‌های پدیده

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->