پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چرا کارگزار استقلال خواهان برکناری فرهاد مجیدی بود؟

  • کد خبر: ۸۷۱۶۸
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۹
چرا کارگزار استقلال خواهان برکناری فرهاد مجیدی بود؟
مدیرعامل باشگاه استقلال از جریانی پرده برداشت که قصد برکناری فرهاد مجیدی را داشتند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، امروز و در حاشیه مراسم تجدید باشگاه استقلال از پیشکسوتانش، مصطفی آجرلو مدیرعامل این باشگاه جمله عجیبی گفت و افشاگری عجیب انجام داد.

 

آجرلو گفت: یک کارگزار گستاخانه به من گفت فرهاد مجیدی را عوض کن تا با شما ادامه بدهیم، که من گفتم اگر چایت را خوردی خداحافظ!

 

پیگیری ما نشان می دهد منظور از آجرلو از یک کارگزار شرکت های وب کارگزار فصل گذشته باشگاه استقلال بوده است.

 

بعد از اختلاف نظری که بین فرهاد مجیدی و این شرکت به وجود آمد مسئولان های‌وب هم از احمد مددی و هم از مصطفی آجرلو درخواست کردند که برای ادامه همکاری فرهاد مجیدی را برکنار کنند که هردو درخواست رد شد.

 

در حاشیه سفر به استقلال به عربستان که نماینده‌های وب هم حضور داشت این شرکت مبلغی را به صورت دلاری توسط نماینده اش به بازیکنان استقلال پاداش شد اما پس از این فرهاد مجیدی در مصاحبه علیه های‌وب صحبت هایی را مطرح کرد. پس از مصاحبه مجیدی اختلاف بین او و کارگزار وقت استقلال علنی شد و بالا گرفت و به همین دلیل مسئولان های‌وب هم از احمد مددی و هم آجرلو خواستن برای ادامه همکاری مجیدی را اخراج کنند که هر دو زیر بار نرفتند و در نهایت قرارداد استقلال و های‌وب فسخ شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->