مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳)| ریزش تمام شد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه، ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) مهر تایید اتحادیه اروپا بر کیفیت سوخت هواپیماهای ایرانی خرید صوری نان توسط یک نانوایی در مشهد با ۳۶ کارت بانکی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) تشکیل کارگروه ویژه در استانداری برای رفع مشکلات اجرایی پروژه پدیده شاندیز (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | نیسان سیلفی ۹۰ میلیون تومان گران‌تر شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | افت ۲۵ میلیون تومانی ری‌را معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ تورم منتهی به بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در استان ۳۳.۱ درصد بوده است دستورالعمل خرید تضمینی گندم سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پیش‌بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۴ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی خبر داد: برگزاری نمایشگاه ایران‌اکسپو با حضور پررنگ خراسانی‌ها صادرات خرما ممنوع شد افزایش تعطیلات هفته باید مطابق با میزان رفاه مردم باشد مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: سیاست‌های راهبردی ما تکیه بر توان داخل است تقابل خریداران و فروشندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) افزایش ۱۰۰ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) انبار یا خرید فوری میلگرد؟ کدام استراتژی سودآورتر است؟ زمان شرکت در پذیره‌نویسی حق تقدم «کیاناح» اعلام شد | تفاوت پذیره‌نویسی و عرضه‌اولیه در چیست؟ دور جدید پیش فروش سکه از امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود | عرضه انواع سکه ضرب ۱۴۰۴ قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۹۴ هزار تومان انتخاب ۸ شهرستان به‌عنوان مکمل سفر در خراسان رضوی برای نوروز ۱۴۰۴ زمان شارژ کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد + مبالغ و جزئیات قیمت امروز گوشت و مرغ اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | کله پاچه در مشهد چند؟ کاهش ساعت کار هفتگی در بخش خصوصی هم اجرا شود قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه با دلار چند هزار تومانی پیش‌فروش می‌شود؟ زمان انتشار اوراق گواهی طلای بانک مرکزی مشخص شد هزینه جدید کارشناسی رنگ خودرو اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

شهربازی به نفع ملت ارزان شد

  • کد خبر: ۸۷۷
  • ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۵
شهربازی به نفع ملت ارزان شد
با پیگیری رسانه و مدیران شهری بلیت ورودی شهربازی بوستان ملت ۷۰۰۰ تومان شد

با پیگیری رسانه‌ها و مدیران شهری و با ورود نهادهای نظارتی، از روز گذشته قیمت بلیت ورودی شهربازی پارک ملت مشهد که در روزهای اخیر حاشیه‌ساز شده بود، کاهش یافت.
از ابتدای امسال بهره‌بردار، قیمت بلیت ورودی شهربازی پارک ملت را از 7000 تومان به 30 هزار تومان افزایش داده بود. شهروندان با پرداختن این مبلغ می‌توانستند از تمامی وسایل پارک استفاده کنند. با‌این‌حال به دلیل اینکه این نوع نرخ‌گذاری هزینه استفاده از این شهربازی را افزایش داده بود، شهروندان از این مسئله گله داشتند. همین موضوع باعث ورود مدیران شهری و اعضای شورای شهر به تعیین قیمت بلیت شهربازی شد.
در همین راستا احسان اصولی، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد، در صفحه اینستاگرام خود نوشت که بعضی از شهروندان نسبت به وجه ورودی شهر بازی پارک ملت معترض هستند. موضوع را برای بررسی بیشتر در دستور کار اولین جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورا قرار دادیم. نمی‌شود از یک‌سو راهبرد ما افزایش نشاط باشد و از سوی دیگر در تقابل با این راهبرد عمل شود. البته این اولین واکنش مدیران شهری مشهد به این مسئله نبود. محمد حاجیان شهری، رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد، در فروردین امسال به تسنیم گفته بود که قرار است این مسئله بررسی شود اما شکل کار این است که شهروندان و مراجعه‌کنندگان، 30 هزار تومان پرداخت کرده‌اند و می‌توانند از تمامی دستگاه‌های تعبیه شده و موجود در شهربازی پارک ملت مشهد استفاده کند. او تأکید کرده بود که مشکلی وجود دارد این است که برای مثال شهروندان مراجعه‌کننده اگر فرد مسن و میان‌سالی را نیز همراه خود داشته باشند باید برای وی نیز ورودی پرداخت کنند، در‌حالی‌که این فرد ممکن است نتواند از وسایل استفاده کند.


کاهش قیمت بلیت ورودی
این مسئله باعث شد عصر دیروز مدیرکل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر مشهد و مدیربازاریابی و بهره‌برداری معاونت اقتصادی شهرداری مشهد سری به شهربازی پارک ملت بزند . مهدی حاتمی در حاشیه این بازدید از تغییر سیستم دریافت هزینه بلیت خبر داد و گفت: طرح ورودی سی‌هزار‌تومانی شهربازی مجوز لازم از دستگاه‌های ناظر شامل شهرداری و سازمان صنعت و معدن را دریافت نکرده، بااین‌حال پیمانکارِ بهره‌بردار طرح را اجرایی کرده بود. در این راستا مکاتبات متعددی در اعتراض به این موضوع داشتیم. حاتمی در ادامه با بیان اینکه امروز(دیروز) جلساتی در دستگاه قضایی با حضور نماینده پیمانکار بهره‌بردار پارک ملت برگزار شد، به خبرنگار شهرآرا گفت: بر این اساس تصمیم بر این شد که سیستم اخذ ورودی شهربازی به سیستم سال 97 بازگردد و مبلغ 7000 تومان بابت ورودی و به طور متوسط 10 هزار تومان هم برای هر دستگاه دریافت شود. او ضمن ابراز امیدواری درباره رفع دغدغه‌های هفته اخیر در خصوص شهربازی پارک ملت، گفت: به پیمانکار بهره‌بردار شهربازی پارک ملت توصیه کردیم تا هردو روش پرداخت را فعال نگه دارد تا همشهریان بتوانند در این زمینه حق انتخاب داشته باشند اما با توجه به اینکه این تصمیم خیلی سریع به پیمانکار بهره‌بردار ابلاغ شده است، روش اخذ ورودی 7000 تومان را در دستور شهربازی قرار داده‌اند، با‌این‌حال امیدواریم با فراهم آمدن امکانات و زیرساخت‌های اجرایی هر‌دو روش فعال شود. حاتمی افزود: دستگاه های مورد استفاده در پارک ملت دارای قیمت مصوب از سوی سازمان صنعت،معدن و تجارت بوده و بهره بردار ملزم به رعایت این نرخ نامه است.

 

تشکیل پرونده 5 /4 میلیاردتومانی
علاوه بر این، روز گذشته بهره‌بردار در تعزیرات حکومتی حاضر شد و مستندات خود را درباره قیمت بلیت ارائه داد. با این حال، این مستندات پذیرفته نشد و مشخص شد ‌افزایش قیمت بلیت ورودی شهربازی مجوز قانونی نداشته است. مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی در این باره به شهرآرا گفت: با محرز شدن غیرقانونی بودن افزایش قیمت بلیت ورودی شهربازی پارک ملت، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری موظف شد قیمت ورودی را به 7000 تومان کاهش دهد و روش‌های قانونی دیگری برای دریافت وجوه در پیش گیرد و این ساز و کار را برای بررسی به تعزیرات ارائه دهد. حمیدرضا کریم افزود: همچنین به علت تخلف این مجموعه در افزایش قیمت ورودی از 7000 تومان به 30 هزار تومان، پرونده‌ای به ارزش 4 میلیارد و 500 میلیون تومان در تعزیرات تشکیل و پرونده برای بررسی‌های بیشتر و صدور رأی به شعبات تخصصی سازمان تعزیرات حکومتی خراسان رضوی ارجاع شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->