ویتکاف: گفت‌و‌گو بسیار مثبتی با ایران داشتیم هزینه یک شب مذاکره ایران و آمریکا در عمان چقدر می‌شود؟ اولیانوف به مذاکره ایران و آمریکا واکنش نشان داد فیلم| عراقچی دیدار مستقیم با ویتکاف پس از پایان مذاکرات را تایید کرد چین خرید نفت از آمریکا را متوقف می‌‎کند | اعلام آمادگی روسیه برای فروش نفت به چین ایران و آمریکا در دور دوم مذاکرات درباره چه موضوعاتی گفت‌وگو می‌کنند؟ + فیلم زمان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد روایت وزیر خارجه عمان از فضای مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی و ویتکاف در حضور وزیر خارجه عمان گفت‌و‌گو کردند ایران و آمریکا با ادامه گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده موافقت کردند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان به پایان رسید (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) حمله نیرو‌های واکنش سریع به یک اردوگاه در سودان ۱۰۰ کشته برجای گذاشت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | جزئیات شروع مذاکرات ایران و آمریکا از زبان سخنگوی وزیر امور خارجه اینفوگرافی | استیو ویتکاف، مذاکره کنند ارشد آمریکایی کیست؟ اسلامی: با غنی‌سازی اورانیوم توانستیم رآکتورها را راه‌اندازی کنیم سخنگوی دولت: ایران قالب مذاکره را خودش انتخاب کرده است افزایش آمار شهدای غزه | ۲۱ فلسطینی دیگر شهید شدند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) خطیب‌زاده و بارزانی در مورد همکاری‌های ایران و اقلیم کردستان عراق رایزنی کردند مشهدی‌ها سال گذشته ۱۰ میلیون بار جریمه شده‌اند | ثبت ۴۰۴ میلیون تردد در جاده‌های خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ امیر صباحی فرد: برای مقابله با تهدیدات احتمالی افزایش توان موشکی را در نظر گرفته‌ایم اقدامات شبانه روزی دادسرا‌های عمومی و انقلاب خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ واکنش عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری به ادعای نیویورک‌تایمز فرمانده کل انتظامی از حمایت های رئیس جمهور در اجرای پویش «نه به تصادف» تقدیر کرد چین خواستار موضع بی‌طرف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال مسائل ایران شد با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، از کلینیک درمان زخم بر پایه پلاسمای سرد در جهرم بهره‌برداری شد جمعی از مسئولان سه قوه با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند ابراز امیدواری گروسی از توافق ایران و آمریکا در آینده نزدیک نشست تعامل دولت و قوه قضائیه با حضور معاونان اول برگزار شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اردوکشی مثلث «غربی، عبری، عربی» پس از نمایش قدرت دریایی ایرانیان

  • کد خبر: ۸۷۸۵۶
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۴
اردوکشی مثلث «غربی، عبری، عربی» پس از نمایش قدرت دریایی ایرانیان
ناوگان پنجم دریایی ایالات متحده آمریکا، ۲۰ آبان، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که یک رزمایش مشترک پنج روزه دریایی را به همراه رژیم صهیونیستی، امارات متحده عربی و بحرین آغاز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛این رزمایش دربرگیرنده تمرینات نظامی دریایی، با تمرکز به ورود بر عرشه یک کشتی، گشت و پیگرد و تاکتیک‌های مصادره است.

این تمرینات روی عرشه کشتی باربری «یو اس اس پورتلند» صورت می‌گیرد. این برای نخستین بار است که این کشور‌ها به طور مشترک چنین رزمایشی را برگزار می‌کنند.

این بیانیه همچنین می‌افزاید که هدف از این رزمایش، «تقویت همکاری عملیاتی میان نیرو‌های نظامی» کشور‌هایی است که در این رزمایش شرکت می‌کنند.

با این حال، این بیانیه دقیقا مشخص نکرده است که این رزمایش در کدام منطقه از دریای سرخ برگزار می‌شود.

دریای سرخ از مسیر آبراهه سوئز، دریای مدیترانه را به خلیج عدن و سپس اقیانوس هند وصل می‌کند و یکی از مسیر‌های کلیدی بین المللی در انتقال نفت و تردد کشتی‌های باری تجاری است.

دریادار برد کوپر، فرمانده مرکز فرماندهی نیرو‌های دریایی آمریکا، درباره اهداف این رزمایش گفت: جالب است مشاهده کنیم که چگونه نیرو‌های نظامی آمریکا با هم پیمانان منطقه‌ای تمرین می‌کنند تا بتوانیم توانمندی جمعی در زمینه امنیت دریایی را افزایش دهیم. همکاری روی دریا به تضمین آزادی کشتی رانی و مسیر آزاد تردد کشتی‌های تجاری کمک می‌کند که برای امنیت و ثبات منطقه‌ای از اهمیت بسیار برخوردار است.

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که پیش از این، نیروی دریایی ایالات متحده فاش کرد که در واکنش به آنچه «تهدید‌های سپاه پاسداران ایران علیه امنیت کشتی رانی بین المللی در منطقه خلیج» نامیده است، اقدام به انجام رزمایشی، شامل شلیک موشک‌های هدایت شونده، کرده است.

همچنین رسانه‌های رژیم صهیونیستی از جمله «جروزالم پست» به نقل از یک افسر این رژیم که نخواست نامش فاش شود، اعلام کردند که هدف از مانور مشترک دریایی انجام شده در خلیج عقبه در شمال دریای سرخ، ارسال پیام به ایران بوده است. بنا به اعلام این افسر نیروی دریایی رژیم صهیونیستی، رزمایش مذکور «در پاسخ به حضور دشمنان ایرانی و تهاجمات آن‌ها به آب‌های خاورمیانه» انجام می‌شود.

پاسخ ضمنی به رزمایش مشترک ذوالفقار

نکته شایان توجه دیگر درباره نخستین رزمایش مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی با دو کشور عربی منطقه، زمان برگزاری آن است، به گونه‌ای که دقیقا پس از اتمام رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود. رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش با برگزاری رژه شناور‌های سطحی و زیرسطحی از جمله ناوشکن ایرانی «دنا»، در روز سه شنبه ۱۸ آبان به کار خود پایان داد.

در این رژه دریایی، انواع ناوشکن ها، ناو‌های موشک انداز، ناو‌های نیروبر و زیردریایی‌های کلاس طارق و غدیر، از مقابل ناوشکن سرفرماندهی سهند، رژه رفتند. همچنین جنگنده‌های اف ۴، میراژ و هواپیما‌های شناسایی نیروی هوایی ارتش و انواع بالگرد‌های نیروی دریایی ارتش، یگان‌های حاضر در این رژه را همراهی کردند. این رزمایش با اجرای تمرینات و سناریو‌های نظامی مختلف، در منطقه عملیاتی‌ای با وسعت بیش از یک میلیون متر مربع در سواحل مکران برگزار شد.

امیر دریادار سیدمحمود موسوی، سخنگوی این رزمایش، درباره دستاورد‌های این رزمایش گفت: ارتقای توان بازدارندگی مقابل تهدید‌های آینده، خودباوری و اعتماد به نفس در رصد و مقابله با تهدیدات، افزایش اعتماد به نفس در صحنه‌های عملیاتی گسترده در زمین، هوا و دریا با تکیه بر فناوری‌ها و دستاورد‌های بومی و توانمندی‌های داخلی، تجلی اقتدار ارتش به عنوان بازوی قدرتمند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در منطقه جنوب شرق کشور و تضمین امنیت سرمایه گذاری در این منطقه، حضور در آب‌های آزاد بین المللی و دوردست، ارائه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک مؤلفه اثرگذار در تأمین امنیت منطقه و ارسال پیام قاطع ایران در حفظ منافع نظام، از جمله دستاورد‌های رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش جمهوری اسلامی ایران بود.

احتمال جنگ میان نیرو‌های مقاومت و رژیم صهیونیستی

عبدالباری عطوان، تحلیلگر برجسته جهان عرب، در مطلبی در روزنامه «رأی الیوم»، درباره رزمایش‌های اخیر رژیم صهیونیستی نوشت: «طی روز‌های اخیر رژیم صهیونیستی سه مانور نظامی را برگزار کرده است. مانور اول به تنهایی در نزدیکی مرز‌های لبنان، مانور نظامی دوم با مشارکت آمریکا، امارات و بحرین در دریای سرخ و مانور سوم نیز در خلیج فارس برگزار شد.

صهیونیست‌ها از رهگذر برگزاری رزمایش‌های پی در پی به دنبال تحقق اهدافی هستند که یکی از مهم‌ترین آن ها، ایجاد رعب و وحشت در صفوف ایران و متحدان منطقه‌ای آن ازجمله حزب ا... لبنان، انصارا... یمن و نیز جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی در فلسطین است.»

در ادامه این مطلب آمده است: «برگزاری مانور‌های نظامی رژیم صهیونیستی حامل پیامی برای ایران در آستانه ازسرگیری مذاکرات وین نیز هست. آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال وادارکردن ایران به دادن امتیازاتی درجریان دور جدید مذاکرات هسته‌ای پیش رو هستند.» در پایان این مطلب آمده است: «جملگی تحولات اخیر در منطقه، نشان می‌دهند وقوع جنگ میان مقاومت و رژیم صهیونیستی کاملا محتمل است و درصورت وقوع این جنگ، رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین بازنده آن خواهد بود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->