پیام تسلیت عراقچی در پی وقوع زمین‌لرزه در افغانستان | اعلام آمادگی ایران برای کمک به افغانستان سران شانگهای حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را محکوم کردند پزشکیان: هیچ فاصله‌ای بین مردم ایران و پاکستان نیست ترامپ: هیچگاه اینقدر حالم خوب نبوده است پزشکیان: سازمان شانگهای در راستای ایجاد جهانی صلح‌آمیزتر و همکاری‌های اقتصادی گام بردارد دستور پزشکیان برای واریز مرحله چهارم کالابرگ + جزئیات زمان واریز و مبلغ رسوایی اخلاقی جدید برای رژیم صهیونیستی؛ خاخام عالی‌رتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد خودزنی مجدد ارتش اسرائیل | جنگنده‌های اسرائیلی مواضع نیروهای خود را بمباران کردند(۹ شهریور ۱۴۰۴) انفجار یک کشتی در دریای سرخ در حوالی بندر عربستانی (۹ شهریور ۱۴۰۴) ارتش اسرائیل: یک ساختمان متعلق به حزب‌الله را منهدم کردیم (۹ شهریور ۱۴۰۴) شتاب بخشیدن به پروژه‌های مسکن ملی| پیگیری انعقاد قراردادهای جدید تا سقف ۶۵۰ میلیون تومان رئیس ستاد مشترک ارتش یمن: اسرائیل درهای جهنم را به روی خود گشود | پاسخ ما دردناک خواهد بود عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان را تبریک گفت شکست ارتش اسرائیل در عملیات «ارابه‌های گدئون» در غزه فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین تهدید کرد سازمان ملل از حملات اسرائیل به یمن ابراز نگرانی کرد انگلیس، فلسطین را به رسمیت می‌شناسد خسارات بزرگ یمن به کشتی‌های صهیونیستی در کانال سوئز قالیباف: جوانان کشور در اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی، باانگیزه و پرتلاش هستند تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست در مقابل وزارت جنگ اسرائیل پزشکیان قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان را تبریک گفت تشریح برنامه دیدارهای پوتین در حاشیه اجلاس سازمان همکاری شانگهای حادثه سخت برای نظامیان صهیونیستی در غزه (۹ شهریور ۱۴۰۴) پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان در جهان علت غیبت پزشکیان در عکس یادگاری اجلاس شانگهای چه بود؟ نقشه آمریکا و اسرائیل برای غزه پساجنگ چیست؟
سرخط خبرها

کرزی: داعش در افغانستان پدیده‌ای وارداتی است | تا استقرار صلح دائمی فاصله داریم

  • کد خبر: ۸۸۰۸۵
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۸
کرزی: داعش در افغانستان پدیده‌ای وارداتی است | تا استقرار صلح دائمی فاصله داریم
حامد کرزی حملات اخیر در کابل، قندوز و قندهار با نام داعش را دسیسه‌ای علیه ثبات افغانستان دانست و گفت: داعش پدیده‌ای وارداتی است که با دین، تاریخ و فرهنگ جامعه افغان هیچ تناسب و سازگاری ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حامد کرزی، رئیس جمهوری پیشین افغانستان در کنفرانس مجازی بین‌المللی "علمای جهان اسلام و تحولات جدید افغانستان" گفت: وضع دشوار کشور ما و حوادث تروریستی اخیر نشان می‌دهد که با استقرار صلح دائمی و تحکیم امنیت و ثبات هنوز فاصله داریم.

کرزی با بیان این‌ که حملات تروریستی اخیر در کابل، قندوز و قندهار با نام داعش دسیسه‌ای علیه ثبات افغانستان بود، گفت: داعش پدیده‌ای وارداتی است که با دیانت، تاریخ و فرهنگ جامعه افغان هیچ تناسب و سازگاری ندارد.

حامد کرزی با اشاره به تحولات اخیر افغانستان، گفته‌ است: تحولات اخیر که باعث فروکش نمودن شعله آتش جنگ و زمینه ساز قطع جنگ و خونریزی در کشور شد، مورد استقبال ماست و از این‌ که امروز مردم افغانستان خبر ناگوار جنگ و کشتار را نمی‌شوند یا کمتر می‌شنوند بسیار خرسندیم. اما واقعیت آن است که وضع دشوار کشور ما و حوادث تروریستی اخیر نشان می‌دهد که با استقرار صلح دائمی و تحکیم امنیت و ثبات هنوز فاصله داریم.

وی تصریح کرد که راه حل مسئله افغانستان در مشورت و مراجعه به مردم است؛ زیرا ثبات سیاسی و برقراری صلح پایدار بدون مشارکت مردم به دست نمی آید.

رئیس جمهوری سابق افغانستان گفت: همه می‌دانند که افغانستان بر اثر تجاوز پیاپی قدرت‌های جهانی بارها شاهد جنگ‌های خونین و طولانی بوده و ملت مسلمان افغانستان سال‌های متمادی به جهاد و دفاع پرداختند و از این جهت متحمل خسارات و صدمات سنگینی شده‌اند که به جبران فوری و حمایت جدی نیاز دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->