اخبار جدیدی از زمان عرضه آیفون بدون حاشیه و آیفون فلیپ آیا ناسا ماه‌نشین استارشیپ را از پروژه برگرداندن فضانوردان به ماه کنار می‌گذارد؟ اسپیس‌ایکس چطور با ماهواره‌های استارلینک، اینترنت ماهواره‌ای موبایل را متحول می‌کند؟ دانشمندان «چشم رباتیکی» ساخته‌اند که به‌صورت خودکار فوکوس می‌کند و به منبع انرژی نیازی ندارد دوچرخه برقی ماژولار آلسو مدل TM-B معرفی شد + عکس «ژنوس»، هوش مصنوعی تازه چینی‌ها، می‌تواند بیماری‌ها را پیش‌بینی می‌کند فناوری جدید جنرال موتورز در سال ۲۰۲۸ از راه می‌رسد: رانندگی بدون دخالت دست دریافت هزینه کابل‌کشی فیبر نوری در طرح سواپ غیرقانونی است + سامانۀ شکایات ایلان ماسک: تا ۲ سال دیگر، تلفن‌های هوشمند مستقیما به اینترنت استارلینک متصل می‌شوند + فیلم معرفی بازی اکشن «۲۰ دقیقه تا سپیده‌دم» (۲۰ Minutes Till Dawn) + دانلود (اندروید و IOS) خبرهایی جدید از قیمت OnePlus 15 | مطابق انتظار طرفداران؟ OpenAI برای رقابت با گوگل، مرورگر هوش مصنوعی «اطلس» را معرفی کرد افزایش تعرفه مکالمه و پیامک تلفن همراه (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات آمازون می‌خواهد به جای استخدام ۶۰۰ هزار کارگر آمریکایی ربات‌ها را به کار بگیرد فروش آیفون ۱۷ رکورد ارزش سهام اپل را شکست طرح جدید مجلس برای مقاوم‌سازی نظام ارزی: خرید رمزارز فقط با کارت ارزی ویدئو | ربات انسان‌نمای Unitree H2 درحال انجام حرکات رزمی معرفی سورا ۲، نسل جدید هوش مصنوعی + قابلیت‌ها و ویژگی‌ها ایمپلنت شبکیه و عینک هوشمند، امید تازه برای بازیابی بینایی نابینایان مایکروسافت کار روی نسل جدید ایکس‌باکس را تأیید کرد راهنمای کامل رصد بارش شهابی جباری (مهر ۱۴۰۴) + زمان دقیق و جزئیات
سرخط خبرها

آیا سیارک مرموز اطراف زمین، تکه‌ای از ماه است؟

  • کد خبر: ۸۸۱۶۶
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۷
آیا سیارک مرموز اطراف زمین، تکه‌ای از ماه است؟
کامو آوالوا، اسم سیاره‌ای بود که ۵ سال قبل اطراف ماه کشف شد، محققان هنوز نمی‌دانند، این صخره فضایی از ماه جدا شده یا نه زیرا تاکنون هیچ سیارک شناخته شده دیگری که از ماه باشد، رصد نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تا قبل از اینکه مشخص شود تکه سنگی بیش نیست، اسم و رسمی داشته و به سختی هم دیده می‌شده است، اما دانشمندان در همان حال توانستند تا حدودی متوجه شوند که سرشان کلاه رفته و آن سیارک مذکور در واقع حجمی معلق در فضاست.

کامو آوالوا، اسم سیاره‌ای بود که ۵ سال قبل کشف شد، اما تحلیل نور‌های منعکس شده از این صخره فضایی ۱۹۰ فوتی نشان می‌دهد از موادی مشابه موادمعدنی تشکیل شده است که در نمونه سنگ‌های ماه وجود دارد، سپس در یکی از مأموریت‌های آپولوی ناسا به زمین ارسال شده اند.

گروهی از محققان دانشگاه آریزونا شروع به پژوهش کرده اند، آن‌ها هنوز نمی‌دانند این صخره فضایی از ماه جدا شده، زیرا تاکنون هیچ سیارک شناخته شده دیگری که از ماه باشد، رصد نشده، البته ممکن است این سیارک خرده آوار ناشی از برخورد یا تجزیه گرانشی یک جسم بزرگ‌تر طی برخورد نزدیک با زمین و ماه باشد.

یک سرنخ دیگر از گذشته این سیارک، مدار آن محسوب می‌شود که مشابه مدار زمین با اندکی کجی است. به گفته یکی از مؤلفان پژوهش و استاد علوم سیاره‌ای دانشگاه آریزونا و مسئول بخش تجزیه و تحلیل مداری این پژوهش، کامو آوالوا شبیه دیگر سیارک‌های نزدیک به زمین نیست.

او گفته: «بعید است یک سیارک نزدیک به زمین به طور خود به خود به مداری شبه ماهواره‌ای مانند کامو آوالوا حرکت کند. البته سیارک برای مدتی طولانی در این مدار نمی‌ماند. ما تخمین می‌زنیم سیارک حدود ۵۰۰ سال قبل وارد این مدار شده است و احتمالاً تا ۳۰۰ سال آینده در همین مدار بماند.»

سیارک مذکور در سال ۲۰۱۶ میلادی با کمک تلسکوپ PanSTARRS کشف شد و قطر آن بین ۱۵۰ تا ۱۹۰ فوت تخمین زده می‌شود. آوالوا فقط به مدت چند هفته در ماه آوریل از زمین امکان رصد خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->