پاک‌سازی مشهد با جمع‌آوری ۶۰۰۰ معتاد

  • کد خبر: ۸۸۳۳
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۶
پاک‌سازی مشهد با جمع‌آوری ۶۰۰۰ معتاد
اظهارات استاندار در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد‌ مخدر استان
سیرجانی - استاندار خراسان رضوی روز گذشته در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد‌مخدر استان که در محل استانداری برگزار شد ضمن اشاره به مشکلات و آسیب‌های اعتیاد در جامعه تأکید کرد که اگر ۶۰۰۰ نفر از معتاد‌های متجاهر در سطح مشهد جمع‌آوری شوند این شهر پاک‌سازی خواهد شد.
علیرضا رزم‌حسینی در بخش دیگری از این جلسه به اهمیت کاهش آسیب در سطح مدارس پرداخت و گفت که دستگاه‌های اجرایی ظرفیت‌ها و امکانات فراوانی در اختیار دارند و اداره کل آموزش و پرورش استان با استفاده از این ظرفیت‌ها و توانمندی خیران می‌تواند برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در حوزه دانش‌آموزان متمرکز شود.
این مقام مسئول از تکمیل و راه‌اندازی یکی از کمپ‌های ترک اعتیاد تحت ماده ۱۶ در مشهد نیز خبر داد و بیان کرد: این مرکز ترک اعتیاد و نگهداری از معتادان متجاهر در حسن‌آباد مشهد با پیگیری‌های دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد‌مخدر استان به زودی تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید که بین ۵ تا ۶ هزار نفر ظرفیت پذیرش دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.