درویش: دنیا نمی‌تواند بر مردم ما فائق شود نسف قرشی ازبکستان مشتری کوجو تاریخ دقیق شروع لیگ برتر فوتسال مشخص شد مرتضی شریفی بازی با آلمان و هلند را از دست داد بارسا بالاخره پس از ۵ سال معوقات مسی را پرداخت کرد! خبر خوش برای ژابی | به زودی ام‌باپه به شرایط بازی می‌رسد پیغام باشگاه استقلال به ماشاریپوف تعداد شهدای تکواندو در حمله اسرائیل علیه ایران به ۹ نفر رسید پایان کار ژائو فلیکس در میلان حسینی با استقلال دوساله می‌بندد تمام برنامه‌های پرسپولیس به هم ریخت! پیاتزا: در مسیر پیشرفت هستیم | هدایت ایران، رؤیای تمام مربیان دنیاست دست رد برنتفورد به یونایتد برای جذب امبومو تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت
سرخط خبرها

کارگزار جدید پرسپولیس مشخص شد؟

  • کد خبر: ۸۸۳۹۹
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۹
کارگزار جدید پرسپولیس مشخص شد؟
باشگاه پرسپولیس بعد از مذاکره‌های زیاد درباره انتخاب کارگزار به جمع بندی‌هایی رسیده است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، پس از اینکه مزایده کارگزاری باشگاه پرسپولیس لغو شد، مدیران باشگاه به سمت ترک تشریفات مزایده رفتند تا به صورت مذاکره کارگزار خود را انتخاب کنند. در همین رابطه صحبت‌های ضد و نقیضی درباره کارگزار بعدی سرخپوشان به گوش می‌رسد.

 

با وجود این که حدود دو هفته از ملغی شدن مزایده و داستان ترک تشریفات گذاشته است اما همچنان خبری از کارگزار پرسپولیس نیست و این باشگاه بدون کارگزار و بدون درآمدزایی خاصی اموراتش را می‌گذراند.

 

در همین خصوص پیگیری‌های ما نشان می‌دهد که مدیران باشگاه پرسپولیس همزمان با دو شرکت در حال مذاکره هستند تا یکی از آنها را به عنوان کارگزار انتخاب کنند. جلساتی در چند روز گذشته و حتی شب گذشته و امروز برگزار شد تا از بین دو شرکت نهایی، یکی به عنوان کارگزار فصل آینده سرخپوشان معرفی شود.

 

مهمترین مسئله برای مدیران باشگاه پرسپولیس مبلغ توافق است که این این مورد می‌تواند کارگزار آینده را انتخاب کند. مدیران پرسپولیس در تلاش هستند تا با بالاترین مبلغ ممکن با کارگزار فصل آینده خود توافق کنند.

 

این در شرایطی است که باشگاه پرسپولیس تا به امروز نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان بدهی دارد و به خاطر همین در تلاش است که حداقل یک کارگزار با مبلغ نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان جذب کند تا بتواند هم بدهی‌ها را بدهد هم امورات باشگاه را بگذراند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->