شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم!
سرخط خبرها

نقص فنی قطار در ایستگاه تئاتر شهر متروی تهران + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۸۸۷۳۷
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۸
  • ۱
نقص فنی قطار در ایستگاه تئاتر شهر متروی تهران + فیلم و عکس
صبح امروز (شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۰) یک رام قطار در ورودی ایستگاه تئاتر شهر در خط چهار متروی تهران به دلیل نقص فنی متوقف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی شرکت بهره برداری متروی تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ضمن عذرخواهی از شهروندان و مسافران به اطلاع می رساند در ساعت ۷:۱۵ صبح امروز شنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۰ یکی از قطارهای خط چهار مترو در ورودی ایستگاه تئاترشهر به دلیل نفص فنی متوقف شد که بلافاصله تکنسین های فنی به ایستگاه اعزام و قطار کوبل و از خط خارج شد.

گفتنی است این قطار از سمت ارم سبز به سمت شهید کلاهدوز در حرکت بود که در ورودی ایستگاه تئاترشهر از ساعت ۷:۱۵ به مدت ۳۰ دقیقه متوقف بود.

ویدئو | وضعيت امروز صبح مترو پايتخت در ايستگاه ابن‌سينا

 
در پی توقف واگن‌های مترو در ایستگاه ابن‌سینا به علت نقص فنی در خط ۴، مردم در تلاشند تا با شکستن شیشه یک واگن مترو از آن خارج شوند.
 

ویدئو | ایستگاه تئاترشهر در متروی تهران

نقص فنی قطار در ایستگاه تئاتر شهر متروی تهران + فیلم‌ و عکس

نقص فنی قطار در ایستگاه تئاتر شهر متروی تهران + فیلم‌ و عکس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۰
0
0
دمد گرم دختر شاید دختر شیر مادر حلالت
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->