نام‌گذاری «بولوار مشهد» در شهر رفسنجان معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل سفر کرد پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد طی روزهای آینده (۴ آبان ۱۴۰۴) | کودکان در خانه بمانند شهردار مشهد مقدس: امنیت پایدار، بستر خدمت به مردم است صدور هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهدی در پی پیش‌بینی آلودگی هوا | ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز (۳ آبان ۱۴۰۴) موحدیان: جلسه غیرعلنی شورای اسلامی شهر برای استیضاح شهردار مشهد نبود ترامپ برای دیدار با امیر قطر به دوحه می‌رود مشهد از نظر مدیریت، تفکیک و جمع‌آوری مکانیزه پسماند، جزو شهر‌های پیشرو است ضرب‌الاجل به ۳ اداره برای حل مشکلات شهرک مهرگان مشهد آمار، ابزار اصلی خدمت به شهروندان مجید مرتضایی: فوتسال افغانستان دیگر پدیده نیست، یکی از قدرت‌های آسیا است آلودگی هوای مشهد تا فردا (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) ادامه دارد | خطر تنفس برای گرو‌ه‌های حساس حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می‌کنند + فیلم برگزاری چهارمین جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد بازگشت بازیکن جنجالی استقلال به ایران کیفیت هوای مشهد در نخستین روز آبان ناسالم اعلام شد
سرخط خبرها

شهردار مشهد: نیرو‌های دانشی سرمایه اصلی شهرداری هستند

  • کد خبر: ۸۹۳۳۰
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۱
شهردار مشهد: نیرو‌های دانشی سرمایه اصلی شهرداری هستند
شهردار مشهد گفت: سرمایه اصلی هر سازمان نیروی انسانی و سرمایه اصلی شهرداری نیرو‌های دانشی آن است؛ به همین دلیل باید مدیریت دانش در این مجموعه انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی در نشست صمیمی با جمعی از همکاران نویسنده در شهرداری مشهد که با حضور حجت الاسلام علی اکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی و محمد حسین زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و مجتبی منتظری معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در هفته بسیج و کتاب و کتابخوانی یاد و خاطره ایثارگران، شهدا بزرگوار، امام شهدا و تمام کسانی که برای حفاظت مرز‌های فیزیکی و فکری ما تلاش کرده اند را گرامی می‌داریم.

وی افزود: سرمایه اصلی هر سازمان نیروی انسانی آن است، اما سرمایه اصلی شهرداری نیرو‌های دانشی است به همین دلیل باید مدیریت دانش در این مجموعه انجام شود.

شهردار مشهد ضمن استقبال از ایده طراحی کتابی تحت عنوان تجربیات مدیران شهرداری، بیان کرد: در صورت خلق چنین کتابی با سرمایه عظیمی مواجه خواهیم شد؛ زیرا می‌تواند راهنمای بسیار خوبی برای سایر مدیران باشد.

ارجائی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی به تاسی از اسلام برای کار علمی ارزش قائل است و اگر ادعای مذهبی بودن و انقلابی بودن داریم باید رفتاری متناسب با مبانی اسلام داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تکریم علم، اهل علم و نویسندگان جزو آموزه‌های دینی و انقلابی است، خاطرنشان کرد: ما موظف به این کار هستیم و این گونه اقدامات موجب رشد سازمان می‌شود و امیدواریم این گونه اقدامات ما سبب رضایت حضرت آقا و علی بن موسی الرضا علیه السلام باشد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->