زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو «محمد رسول‌الله»؛ فیلمی با مخاطب جهانی «فاتحه‌ای در کمین یک سکته»؛ رونمایی از کتاب جدید محمد دانشور در نگارخانه آسمان تتلو عفو‌ رهبری می‌گیرد؟ | ولادت پیامبر (ص) و‌ روز سرنوشت ساز برای آقای خواننده رقابت سریال‌سازان بزرگ در نمایش خانگی «اپرای عروسکی حافظ» با صدای علیرضا قربانی روی صحنه می‌رود ویدئو | درخواست جناب‌خان از رئیس‌جمهور | بیمارستان سوختگی چه شد؟ پژوهشگران برجسته در هیئت انتخاب سمینار تئاتر آیینی قرار گرفتند وقتی سریال‌ها در تلویزیون امن‌اند، اما در تلوبیون خطرناک! بهنام تشکر در نمایش «بار هستی» به روی صحنه می‌رود گزارشی از نمایشگاه شعر و نقاشی «و خون هنوز زنده است» در هنرخانه درخت | فریاد کلمات در تلفیق شعر و نقاشی آموزش داستان نویسی | گسل‌های آدمیزادی (بخش پنجم) درباره حسن عمید مؤلف پرفروش ترین لغت نامه فارسی | فرهنگِ ۱۵۰هزاردلاری زمان پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر آمیتاب باچان و شاهرخ خان در فیلم «دون» هم‌بازی شدند
سرخط خبرها

گلایه مادر علی انصاریان از اهالی فوتبال

  • کد خبر: ۸۹۴۶۷
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶
گلایه مادر علی انصاریان از اهالی فوتبال
مادر مرحوم علی انصاریان که شب گذشته در مراسم اکران فیلم «رمانتیسم عماد و طوبا» حضور داشت، از اهالی فوتبال گله کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - مادر مرحوم علی انصاریان که شب گذشته در مراسم اکران فیلم «رمانتیسم عماد و طوبا» حضور داشت، از اهالی فوتبال گله کرد و گفت در مدت ۹ ماه پس از فوت پسرش، هیچ یک از اهالی فوتبال سراغی از او نگرفته‌اند.

شب گذشته (چهارشنبه ۳ آذر)، مراسم اکران مردمی فیلم  «رمانتیسم عماد و طوبا» کاوه صباغ‌زاده و تهیه‌کنندگی مهدی صباغ‌زاده، در سینما فرهنگ برگزار شد.

این فیلم، سال گذشته در اولین روزِ سی و نهمین جشنواره فیلم فجر در سینمای رسانه به نمایش درآمد، اما همان زمان، علی انصاریان، درگیر کرونا بود و در نهایت ۳ روز بعد، یعنی (۱۵ بهمن) دارفانی را وداع گفت.

گلایه مادر علی انصاریان از اهالی فوتبال

در اکران مردمی فیلم «رمانتیسم عماد و طوبا»، مراسمی هم به یاد علی انصاریان و با حضور خانواده این مرحوم برگزار شد که در آن، مادر انصاریان، گلایه‌هایی هم از اهالی فوتبال کرد.

او درباره بی توجهی اهالی فوتبال بعد از فوت فرزندش گفت:

«در این مدت هیچ یکی از اهالی فوتبال سراغ من را نگرفتند. آخرین‌بار آمدند عیادت علی در بیمارستان و همه به من گفتند ما پسر شما هستیم. از آن به بعد هیچ کدام نه به من زنگ زدند نه احوالپرسی کردند. فقط آقای دهقانی خیلی زحمت کشیدند. بعد از فوت علی آقا، من رو به منزل‌شان بردند و از من مراقبت می‌کنند و نمی‌گذارند تنها باشم و من قدردان خودشان و خانواده‌شان هستم.»

از اهالی فوتبال هیچ خبری ندارم، در مراسم افتتاحیه امروز هم فقط آقای کاظمیان و هاشمی‌نسب برای اکرام فیلم علی آقا تشریف آوردند وگرنه بعد از فوت ایشان هیچ‌کس حال من را نپرسید.»

منبع: خبرآنلاین

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->