توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۸ عادتی که به سیستم ایمنی آسیب وارد می‌کند

  • کد خبر: ۸۹۷۵۲
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۰
۸ عادتی که به سیستم ایمنی آسیب وارد می‌کند
برخی عادات روزانه ما می‌تواند علیه توانایی بدن برای مبارزه با ویروس‌ها و حتی برخی بیماری‌ها عمل کند.

به گزارش شهرآرانیوز، حفظ سلامت و توان سیستم ایمنی بدن یکی از مهم‌ترین عوامل در جلوگیری از ابتلا به بیماری هاست، مسئله‌ی حیاتی که پیش از این بار‌ها و کامل در بخش بهداشت و سلامت نمناک در موردش گفتم و حالا به چند عادت رایج روزانه‌ای خواهیم پرداخت که موجب آسیب جدی به این سیستم مهم خواهند شد.

۱. به اندازه کافی نمی‌خوابید

هنگامی که شما می‌خوابید بخشی از سیستم ایمنی تقویت می‌شود و یاد می‌گیرد که چگونه به باکتری، ویروس و دیگر محرک‌های جدید حمله کند. اگر به اندازه کافی نخوابید، بدن فرصت مبارزه با بیماری‌ها به طور موثر را ندارد.
اگر فقط شش روز خواب ناکافی داشته باشید، بدن حتی در صورت تزریق واکسن هم نمی‌تواند عملکرد خوبی از خودش نشان دهد. کمبود خواب وضعیت بیماری‌های مختلف حتی سرماخوردگی را برای شما سخت‌تر می‌کند؛ پس برای داشتن سیستم ایمنی سالم هر شب بین ۷ الی ۸ ساعت بخوابید.

۲. کل روز می‌نشینید

کمبود ورزش و فعالیت بدنی باعث می‌شود که بیماری شما طولانی‌تر شود. عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی ۴۲% در افرادی که کم‌تر از یک بار در هفته ورزش می‌کنند طولانی می‌شود، اما این موضوع برای کسانی که در طول هفته چند بار ورزش می‌کنند، کاملاً متفاوت است و بیماری آن‌ها سریع‌تر تمام خواهد شد.

۳. همیشه استرس دارید

فشار و استرس روانی دلیل اصلی کاهش عملکرد مثبت سیستم ایمنی است و باعث بیماری‌های مختلف می‌شود. استرس سیستم ایمنی را بیش از هر جای دیگری درگیر می‌کند و باعث می‌شود که بیماری‌های خفیفی مثل سرماخوردگی هم برای شما سخت‌تر شوند.

۴. چربی‌های اشتباع می‌خورید

چربی‌های اشباع سیستم ایمنی را بیش از حد تحریک می‌کنند و باعث التهاب می‌شوند. از طرفی اسید چرب امگا ۳ غیر اشباع یک ماده ضد التهاب است و به بعضی از پروتئین‌ها کمک می‌کند تا پاتوژن‌ها را زودتر تشخیص دهند. پس سعی کنید که از چربی‌های سالم حاوی امگا ۳ استفاده کنید و چربی‌های غلط و مضر را کنار بگذارید.

۵. با اولین علامت در گلو، آنتی بیوتیک مصرف می‌کنید

آنتی بیوتیک تعادل بین باکتری و سیستم ایمنی (باکتری بد و باکتری خوب) را به هم می‌زند. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف زودهنگام آنتی بیوتیک، گلبول‌های سفید را از بین می‌برد و در نتیجه سیستم ایمنی دیگر مانند قبل قدرتی ندارد و ضعیف می‌گردد.

۶. سیستم ایمنی همسرتان ضعیف است

اگر همسر شما سیستم ایمنی خوبی نداشته باشد، شما هم به این مشکل دچار می‌شوید. مطالعات نشان می‌دهد زوج‌ها سیستم ایمنی بسیار مشابهی دارند و تفاوت سیستم ایمنی آن‌ها خیلی کم است و شاید کمتر از ۵۰ درصد باشد؛ بنابراین اگر سیستم ایمنی همسرتان ضعیف است، احتمالا برای شما هم همین گونه خواهد بود.

۷. اضافه وزن دارید

وزن سالم نه تنها به شما حس خوب می‌دهد، بلکه شما را در برابر بیماری‌ها هم حفظ می‌کند. چاقی یک نوع سوء تغذیه زیاد از حد است و تعداد گلبول‌های سفید را در بدن زیاد می‌کند.  چربی شکم و چربی اطراف اعضای بدن سیستم ایمنی را درگیر کرده و باعث تضعیف آن خواهد شد.

۸. احساس تنهایی می‌کنید

تنهایی باعث می‌شود که بدن مدام در حالت مبارزه باشد. حتی یک مطالعه پنج ساله روی افرادی که احساس تنهایی داشتند انجام شد و دیدند که هورمون نوراپی نفرین در آن‌ها بیشتر است که در دوران بحران، تولید گلبول‌های سفید مبارزه کننده با زخم‌ها افزایش پیدا می‌کند، اما افرادی که احساس تنهایی دارند، مدام این گلبول‌ها در بدن شان تولید می‌شود و سیستم ایمنی آن‌ها را خسته می‌کند.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->