کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت قابلیت Copilot Vision مایکروسافت به ویندوز و موبایل می‌آید + قابلیت‌ها آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها
سرخط خبرها

فلش مموری که خود به خود نابود می شود

  • کد خبر: ۸۹۸۵۴
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۱
فلش مموری که خود به خود نابود می شود
همانطور که می‌دانید حافظه‌های فلش یا همان فلش مموری‌های قدیمی علیرغم کاربرد بالا، امنیت پایینی دارند و به راحتی قابل دسترسی هستند. در این راستا اخیراً شرکت روسی Rostec فلش مموری‌هایی معرفی کرده است که دارای قابلیت خودتخریب (Self-Destruct) هستند و امنیت بالایی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت Rostec که یکی از کمپانی‌های پیشرفته‌ی کشور روسیه محسوب می‌شود، اخیراً فلش مموری با قابلیت خودتخریب معرفی کرده است. کاربر می‌تواند به صورت دستی این قابلیت را فعال کند تا تراشه‌ی حافظه NAND داخل فلش تخریب شود. شرکت سازنده می‌گوید این فرآیند برای کاربر کاملاً بی‌خطر است.

فلش مموری مزبور کاملاً شبیه یک فلش USB معمولی است، با این تفاوت که علاوه بر تراشه حافظه NAND و یک کنترلر USB به NAND، یک باتری و یک چاشنی الکتریکی نیز در آن تعبیه شده است. کاربر می‌تواند با فشردن دکمه‌ای که در قسمت پایینی فلش قرار گرفته قابلیت خودتخریب آن را فعال کند، در پی آن چاشنی الکتریکی موجود، PCB فلش را می‌سوزاند.

اگر با سری فیلم‌های «ماموریت غیر ممکن» آشنایی داشته باشید، احتمالاً عبارت «این پیام پس از ۵ ثانیه از بین می‌رود» را نیز به یاد دارید که اغلب با انفجار یا سوختن دستگاه همراه می‌شد. با وجود اینکه چنین رخدادهایی بیشتر در فیلم‌های سینمایی مشاهده می‌شود، شاید بتوان گفت فلش درایو جدید شرکت Rostec نوع واقعی فرآیند «خودتخریب» است که بیشتر در فیلم‌ها دیده‌ایم.

در نظر داشته باشید حافظه‌های فلش جدید همگی از رمزگذاری AES-256 استفاده می‌کنند که بدون دسترسی به یک کامپیوتر کوانتومی با قدرت پردازشی بالا به هیچ عنوان در زمان محدود شکسته نمی‌شوند، چون یافتن یک کد ۲۵۶ بیتی با روش‌های معمولی کاملاً غیر ممکن است. اما افرادی که روی اطلاعات خود بسیار حساس هستند می‌توانند از فلش‌های Rostec برای ذخیره‌ی داده‌های خود استفاده کنند تا در زمان نیاز آن را به صورت همیشگی بسوزانند.

به گفته‌ی مدیر عامل این شرکت، فلش مموری‌های جدید Rostec با اطمینان کامل از اطلاعات کاربر محافظت می‌کند و پس از اتمام فرآیند خودتخریبی، این داده‌ها به هیچ عنوان قابل بازیابی نخواهند بود.

منبع: شهر سخت افزار

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->