کشف شاه کلید سرقت‌های مشهد از  جیب یک دزد «سلیاک» چیست و چه علائمی دارد؟ بارش باران و کاهش دما در ۸ استان طی امروز (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) علت ایجاد کم خونی در کودکان چیست؟ عامل پنهان افزایش وزن هشدار؛ بلاگر‌ها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند! اعضای کانون عالی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ برمبنای احکام جدید پرداخت شود ۶.۶ درصد جمعیت ایران سنگ کلیه دارند خودکشی مرد جوانی که همسرش را به شکل فجیعی به قتل رساند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقوق ماما‌ها از تیرماه ۱۴۰۴ افزایش خواهد یافت انسولین و اسپری‌های تنفسی در داروخانه‌ها موجود است طوفان و تندباد با سرعت ۹۷ کیلومتربرساعت سبزوار را درنوردید (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای نیترات زیاد در هندوانه‌های ایرانی چیست؟ + پاسخ کارشناسی قاتل فراری قبل از خروج از کشور دستگیر شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی رئیس پلیس راهور فراجا از واردات خودروهای بی‌کیفیت و تردد آن‌ها در جاده‎‌ها طرح رتبه‌بندی برای کادر اداری مدارس هم اجرا می‌شود| به‌روز‌رسانی پاداش بازنشستگی معلمان از سال ۱۴۰۴ + ویدئو نجات خراسان رضوی از معضل کمبود مدرسه تا یک‌سال دیگر | مدرسه‌سازی، نقطه آغاز توسعه آموزش و پرورش است + ویدئو رئیس سازمان بهزیستی: تاب‌آوری مهمترین عامل در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است بحران آب در ایران | واردات یا انتقال، کدام به‌صرفه‌تر است؟ زلزله نسبتا شدید قم را لرزاند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات آیا واکسن کرونا در بروز برخی بیماری‌ها تأثیر داشته است؟ هوش مصنوعی جای معلم را نمی‌گیرد | معلم پرورش‌دهنده امید در دانش‌آموزان است المپیاد‌های ورزشی درون مدرسه‌ای از اول مهر ۱۴۰۴ تقویت می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از فردا شایعات و واقعیت‌های واکسن HPV و بیماری زگیل تناسلی در فضای مجازی | تب مجازی گارداسیل به احترام بزرگ تر‌ها خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت انجام ۴۰ عمل جراحی قلب باز در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا(س) رو به اتمام است | اموات تهرانی‌ها از مِهر ۱۴۰۴ روی زمین می‌مانند کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است
سرخط خبرها

عوارض خواب نامنظم چیست؟

  • کد خبر: ۹۰۰۲۹
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۳
عوارض خواب نامنظم چیست؟
محققان "کالج سلطنتی جراحان در ایرلند" (RCSI) در مطالعه اخیرشان از ارتباط میان اختلال در ساعت بدن و ابتلا به بیماری‌های التهابی خبر داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات جدید محققان "کالج سلطنتی جراحان در ایرلند" نقش اختلال در ساعت بدن و ایجاد التهاب در سلول‌های ایمنی را نشان می‌دهد.

ساعت زیستی بدن ریتم‌های ۲۴ ساعته ایجاد می‌کند که این کار انسان را سالم نگه می‌دارد و سبب هماهنگی بدن او با چرخه روز/شب می‌شود. یکی از این کارها، تنظیم ریتم سلول‌های ایمنی بدن به نام ماکروفاژها است.

هنگامی که این ریتم سلولی به دلیل مواردی مانند الگوهای نامنظم در خوردن، خوابیدن یا شیفت کاری مختل می‌شود، این سلول‌ها مولکول‌هایی تولید می‌کنند که باعث التهاب می‌شوند و این امر می‌تواند به بیماری‌های التهابی مزمن مانند بیماری قلبی، چاقی، آرتریت، دیابت و سرطان منجر شده و بر توانایی فرد برای مبارزه با عفونت نیز تاثیر بگذارد.

در این مطالعه، محققان این سلول‌های ایمنی کلیدی به نام ماکروفاژها را در آزمایشگاه و در شرایط حضور و عدم حضور ساعت بدن مورد بررسی قرار دادند. محققان دریافتند که ماکروفاژها بدون ساعت بدن، گلوکز بسیار بیشتری مصرف می‌کنند و سریع‌تر از سلول‌های طبیعی آن را تجزیه می‌کنند و از بین می‌برند. آن‌ها همچنین دریافتند که در میتوکندری، مسیرهایی که توسط آن گلوکز برای تولید انرژی بیشتر تجزیه می‌شود، در ماکروفاژهای بدون ساعت بدن بسیار متفاوت است که این امر به تولید گونه‌های فعال اکسیژن (ROS) که التهاب را بیشتر می‌کنند، منجر می‌شود.

دکتر "آنی کرتیس" (Annie Curtis) نویسنده ارشد مطالعه گفت: یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد هر چیزی مانند خواب ناکافی و کمبود نور در روز که تاثیر منفی بر ساعت بدن ما می‌گذارد می‌تواند بر توانایی سیستم ایمنی ما نیز تاثیر منفی بگذارد.

یافته‌های این مطالعه در مجله "Frontiers in Immunology " منتشر شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->