نتیجه و ویدیو بازی استقلال و الوصل در لیگ قهرمانان آسیا(۲۶ شهریور ۱۴۰۴)| تحقیر بزرگ بازگشت نظری جویباری به استقلال+عکس ذهنی که از فولاد ساخته شد رقبای فرنگی کاران ایران در قهرمانی جهان ۲۰۲۵ مشخص شدند فخریان روی پوستر پرسپولیس + عکس رقیب ژاپنی رحمان عموزاد: مسابقه سومی هم هست! حردانی جانشین رضاییان می‌شود درآمد میلیون دلاری استقلال از جام جهانی چالش ۸۰۰ میلیاردی پرسپولیس! اسامی محرومان هفته چهارم لیگ برتر فوتبال ایران غیبت ۸ هفته‌ای آرنولد در رئال مادرید پخش زنده بازی لیورپول و اتلتیکومادرید (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی بایرن مونیخ و چلسی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی النصر و استقلال تاجیکستان (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آخرین وضعیت بهبودی بیماری سرژ اوریه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اسامی داوران بازی‌های هفته چهارم لیگ برتر اعلام شد پخش زنده بازی استقلال و الوصل (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تیم ملی والیبال ایران در چه صورت به مرحله حذفی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ صعود می‌کند؟
سرخط خبرها

افروزی:بدن صابر دچار افت شده است|این بازیکن زمان برای تمرینات بدنسازی ندارد!

  • کد خبر: ۹۰۱۵۸
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۶
افروزی:بدن صابر دچار افت شده است|این بازیکن زمان برای تمرینات بدنسازی ندارد!
پزشک تیم ملی والیبال معتقد است بدن صابر کاظمی دچار افت شده است

گروه ورزش/شهرآرانیوز، این روزها بحث همراهی صابر کاظمی ملی پوش شهرداری ارومیه با تیم والیبال فولاد سیرجان در جام باشگاه های جهان مطرح است و از آنطرف هم مصدومیت و دلزدگی این بازیکن از والیبال نقل محافل شده است.
سیامک افروزی پزشک تیم ملی والیبال که امسال در لیگ برتر تیم شهرداری ارومیه را هم همراهی می‌کند در خصوص شرایط صابر کاظمی گفت: بدن صابر کاظمی دچار افت شده آنهم به این دلیل است که زمانی برای تمرینات بدنسازی ندارد. این بازیکن از نظر کیفی در افت قرار دارد و همین وضعیت بر روی مصدومیت‌های گذشته کاظمی از ناحیه زانو و مچ پا تاثیر گذاشته و درد این مصدومیت‌ها زیاد شده است.
او در ادامه گفت: متاسفانه هیچ ساپورت عضلانی در این مدت رخ نداده است تا بتواند شرایط بدنی اش، را به شرایط ایده آل برساند و ریسک مصدومیتش زیاد اسش.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->