برگزاری رویداد تولید پوستر در مشهد به بهانه اولین سالگرد شهادت آیت الله دکتر رئیسی+جزئیات پشت صحنه پایتخت ۷ از تلویزیون پخش می‌شود (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازیگر تاسیان مهمان برنامه ۱۰۰۱ می‌شود + زمان پخش آل پاچینو در فیلم آئین، به مبارزه با شیطان می‌رود صحبت‌های وزیر فرهنگ در حاشیه افتتاح غرفه عراق در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران فصل جدید برنامه «توفیق» با موضوع خادمان امام رضا(ع) + زمان پخش همه چیز درباره سریال یزدان + زمان پخش، بازیگران و خلاصه داستان رضا قاسم‌نژاد، سرپرست پخش شبکه یک سیما شد علت اکران نشدن فیلم سینمایی «سلام علیکم حاج آقا» چه بود؟ برنامه‌های رادیو به‌مناسبت سالروز ولادت امام‌رضا(ع) + زمان پخش علی مصفا با فیلم سینمایی «فیگور» در راه سینما + زمان اکران آغازبه‌کار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رقابت مستند ایرانی اوزاک یوللار در جشنواره سیدنی راوی عشق و عرفان | درباره محمود فرشچیان که خالق دو اثر مشهور «ضامن آهو» است صوت | دانلود آهنگ مشترک محسن چاوشی و حسین صفا با نام زندان‌بان+ متن دورخیز فیلم نوآ بامباک، برای اسکار رفاقت دانش‌آموزان خراسانی در رقابت‌های هنری | نگاهی به جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان خراسان رضوی در حسرت گنجی که داریم | چرا در نمایش و بازنمایی ظرفیت‌های رضوی ناموفق هستیم؟
سرخط خبرها

پس از مدت‌ها سینماها به حالت اکران با ظرفیت کامل برگشتند

  • کد خبر: ۹۰۲۰۶
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۱
پس از مدت‌ها سینماها به حالت اکران با ظرفیت کامل برگشتند
رییس سازمان سینمایی که از چندی پیش به دنبال آن بود تا سالن‌ها با ظرفیت کامل خود پذیرای تماشاگران باشند، اینک از توافق با وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز - سینما‌های کشور نزدیک به دو سال می‌شود که به خاطر همه‌گیری کرونا، یا به‌طور کامل تعطیل بوده یا با نیمی از ظرفیت خود کار می‌کرده است.

رییس سازمان سینمایی، که از چندی پیش به دنبال آن بود تا سالن‌ها با ظرفیت کامل خود پذیرای تماشاگران باشند، اینک از توافق با وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا خبر داد. محمد خزاعی در این‌باره گفت: «اواخر هفته گذشته جلسه‌ای با معاون فنی سلامت محیط وزارت بهداشت در محل سازمان سینمایی داشتیم و توضیح دادیم که بسیاری از مردم، مدیران سالن‌های سینما و صنوف تقاضا کردند با توجه به فروکش کردن کرونا در پی واکسیناسیون سراسری شرایطی فراهم شود تا محدودیت سقف ظرفیت ۵۰ درصدی برای بلیت فروشی در سالن‌های سینما برداشته شود.  با توجه به این درخواست و مذاکره، نشست‌هایی را هم، نمایندگان سازمان سینمایی با وزارت بهداشت انجام دادند که سر انجام با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت، موافقت شد فعالیت سالن‌های سینما به حالت عادی برگردد.»

رییس سازمان سینمایی افزود: «براساس این تصمیم، تمامی سالن‌های سینما با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند از ظرفیت خود برای بلیت‌فروشی استفاده کنند. بدیهی است که پروتکل‌های بهداشتی همچنان باید از طرف سینماداران و مخاطبان سینما رعایت شود.»

خزاعی گفت: «امیدواریم تصمیم جدید باعث شود تا دو باره سالن‌های سینما به رونق گذشته بازگردد و بخشی از ضرر‌های ناشی از همه‌گیری کرونا در دوسالِ اخیر جبران شود. لازم بود مانند بسیاری از مشاغل و کسب وکار‌ها سینماداران هم بتوانند به فعالیت عادی برگردند و از ظرفیت سالن‌ها استفاده کنند.»

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اظهار قدردانی از تعامل و همکاری وزارت بهداشت و درمان و ستاد مقابله با کرونا در این زمینه گفت: «بدیهی است سینما‌ها تابع پروتکل‌های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا خواهند بود و هر وقت تصمیم جدیدی اتخاذ شود بدان پایبند خواهند بود.»

منبع: خبرآنلاین

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->