فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرات ندارد در ۷۲ سالگی کنار خط بایستد معاون سیاسی‌امنیتی استانداری خراسان‌رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت بازگشت بوسکتس تازه بارسلونا استعدادکشی در چلسی از عمادرضا تا بیرانوند و آلوز؛ پرونده‌های خاکستری
سرخط خبرها

وینسنت:بسکتبال ایران بی دلیل در رده بیست و دوم جهان نیست|بازی سختی داشتیم

  • کد خبر: ۹۰۴۲۸
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۱
وینسنت:بسکتبال ایران بی دلیل در رده بیست و دوم جهان نیست|بازی سختی داشتیم
سرمربی آمریکایی تیم ملی بسکتبال بحرین معتقد است وقتی تیمش با تیم رنکینگ ۲۲ جهان بازی می‌کند، حتما دلیلی برای حضور آن تیم در این جایگاه وجود دارد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، سم وینسنت سرمربی آمریکایی تیم ملی بسکتبال بحرین در نشست خبری پس از دیدار تیم‌های ملی بسکتبال بحرین و ایران گفت: ما بازی بسیار سختی انجام دادیم. تیم ایران بسیار با تجربه بود. آن‌ها بازیکنان با تجربه زیادی داشتند که بازی‌های بین‌المللی متعددی انجام داده بودند و این به پیشرفت آن‌ها در تیم‌شان کمک کرده است. من فکر می‌کنم سایز آن‌ها، تجربه آن‌ها و شناختی که آن‌ها از یکدیگر داشتند، چیزی بود که بازی سختی را برای ما رقم زد.
وینسنت ادامه داد: ما در این بازی فقط نتوانستیم هماهنگ باشیم، ولی بازیکنان ما که در میدان حضور داشتند، لحظات خوبی را پشت‌سر گذاشتند.
سرمربی بحرین درباره آینده تیمش و قدرت و تجربه ایران توضیح داد: فکر می‌کنم چیز‌هایی وجود دارد که ما می‌توانیم برای برخی مسابقات که پیش‌رو داریم، روی آن‌ها کار کنیم. ما باید متوجه باشیم وقتی با تیمی بازی می‌کنیم که رنکینگ ۲۲ جهان را دارد، حتما دلیلی وجود دارد که آن‌ها تیم بیست و دوم دنیا محسوب می‌شوند. آن‌ها در المپیک و جام جهانی بازی کرده‌اند. آن‌ها همین تابستان مقابل آمریکا بازی کرده‌اند. حالا می‌توانند از این تجربیات استفاده کنند و به واقع تیمی قدرتمند و پیشرفته باشند.
وینسنت افزود: فکر می‌کنم مهم‌ترین چیز در گروه ما این است که از این تجربیات درس بگیریم. باید فیلم بازی را ببینیم تا متوجه شویم چطور می‌توانیم بهتر باشیم و به رقابت در گروه‌مان ادامه دهیم و سعی کنیم مقابل برخی تیم‌های حاضر در گروه، بهتر حمله کنیم و بازی بهتری انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->