هشدار در غزه؛ بیش از ۱۰ هزار نفر در زیر آوارها هستند ۱۲ کارمند آزاد شده سازمان ملل یمن را ترک کردند افشای برده‌داری زنان صهیونیست در اسرائیل تاکید مجدد روسیه بر حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی مردی که ۴۳ سال به اشتباه در زندان بود، دوباره بازداشت شد روسیه: ۳۳ پهپاد اوکراینی را در مناطق مختلف سرنگون کردیم روسیه؛ تامین‌کننده کالاهای اساسی و شریک راهبردی ترانزیتی ایران + فیلم آخرین وضعیت آسمان کشور + نقشه ۷ ایرانی محبوس در ارمنستان به کشور منتقل شدند (۳۰ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان لایحه مشاغل حساس را پس گرفت حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام (۳۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به تحرکات اسرائیل برای الحاق کرانه باختری نتانیاهو با حضور نیرو‌های ترکیه در نوار غزه مخالفت کرد دیوان لاهه ادعای اسرائیل علیه آنروا را رد کرد انگلیس: گذرگاه رفح باید کاملا باز شود گروسی: ایران می‌توانست روابط خود با جامعه بین‌المللی را قطع کند، اما چنین نکرد نظارت پوتین بر آزمایش آمادگی نیروهای هسته‌ای روسیه + فیلم بقایی: شهرآرا در ارتقای برندینگ مشهد نقش مؤثری داشته است + فیلم نتانیاهو برای توقف محاکمه دست‌وپا می‌زند یونیسف: اوضاع در غزه بسیار وحشتناک است نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد پزشکیان: تلاش می‌شود بودجه بدون کسری به مجلس ارائه دهیم بالگرد رئیس‌جمهور هند دچار سانحه شد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هاآرتص: اسرائیل در حال فروپاشی از درون است قالیباف: کنشگری دیپلماتیک استانداران، نیاز امروز کشور است | کارگروه‌های استانی در ساختار سفارت‌خانه‌ها تشکیل شود وزیر خارجه: کشور‌های همسایه، اولویت اول وزارت امور خارجه هستند | پیشنهاد عراقچی برای انتصاب معاون امور بین‌الملل در استانداری‌ها
سرخط خبرها

اختلافی با رئیس جمهور نداریم

  • کد خبر: ۹۰۷۲
  • ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲
اختلافی با رئیس جمهور نداریم
سخنگوی شورای نگهبان گفت: قطعا با رئیس‌جمهور و مقامات کشوری اختلافی نداریم، هر نهاد و دستگاهی وظایف قانونی دارد که پافشاری ما بر انجام وظایف قانونی هر نهاد و دستگاهی است.

به گزارش شهرآرانیوز، عباسعلی کدخدایی امروز در حاشیه همایش سراسری هیات‌های نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران در خصوص گزارشی از همایش هیات‌های نظارت استانی و شهرستانی در مشهد، اظهار کرد: این همایش از بعد از ظهر روز سه‌شنبه در مشهد شروع شد و امروز نیز روز پایانی آن است و ما هر دوره قبل از شروع انتخابات اینگونه همایش‌ها را داریم.

وی افزود: با عنایت به اینکه دوستان ما در هیات‌های نظارت از اقشار مختلف تشکیل می‌شوند، باید آموزش‌های لازم ارائه شود. توضیحات آموزشی و تبیین وظایف آنها از سوی ادارات مختلف، مخصوصا اداره انتخابات باید صورت گیرد. همایش با نیت آموزش و تبیین بیشتر وظایف هیات‌های نظارت بود، همچنین این مساله که انسجام لازم را داشته باشند.

کدخدایی ادامه داد: همکاری‌های لازم را با دستگاه‌های مختلف مخصوصا هیات‌های اجرایی و وزارت کشور داشتیم که با حضور مقامات مختلف کشوری این مساله نیز حاصل شد. از همه مردم شهر مشهد و مسئولان محترم، استاندار و تولیت آستان قدس که ما را همراهی کردند و امکانات و فرصت لازم در اختیار ما قرار دادند، تشکر می‌کنم. امیدوارم انتخابات اسفند سال جاری انتخاباتی باشکوه و با مشارکت گسترده مردم باشد.

سخنگوی شورای نگهبان در خصوص تعداد ناظران، گفت: در کل کشور بر حسب صندوق‌ها و شعبی که داریم تعداد ناظران متفاوت است اما به طور میانگین حدود ۲۰۰ هزار نفر از مردم و ناظران مردمی ما در قالب‌های مختلف ناظر، سرناظر و اطلاع‌رسان با ما همکاری دارند که انشالله در انتخابات آینده نیز این همکاری ادامه خواهد داشت. امیدواریم با حضور نیروهای مردمی انتخابات سالم و گسترده‌ای داشته باشیم.

وی در خصوص انتخابات الکترونیک، عنوان کرد: کارشناسان ما از یک سال گذشته در این جهت با وزارت کشور همکاری خوبی داشتند. در هر جا و منطقه‌ای که این امکان برای ما فراهم شود و از نظر امنیت اطمینان لازم را داشته باشیم، با وزارت کشور همکاری خواهیم داشت، هنوز شعب مشخص نشده اما هر زمان به نتیجه و توافق برسیم، اعلام خواهد شد.

کدخدایی با اشاره به اینکه قطعا با رئیس‌جمهور و مقامات کشوری اختلافی نداریم، تصریح کرد: هر نهاد و دستگاهی وظایف قانونی دارد که پافشاری ما بر انجام وظایف قانونی هر نهاد و دستگاهی است. اگر مطالبی هم بیان می‌شود، برداشت‌هایی بوده که لازم است گفته و تبیین شود. نهایتا حاکم همه چیز، قانون است و تاکید ما از ابتدا این بوده که با اجرای مر قانون‌ انتخابات سالم داشته باشیم و مردم نیز پرشور در انتخابات آینده شرکت خواهند کرد.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به ایسنا در خصوص این مساله که آیا شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت افراد شناخته‌شده‌تر زودتر اقدام خواهد کرد یا خیر، بیان کرد: اینگونه نیست که اولویت قانونی لحاظ کنیم اما افرادی که سوابق دارند، نمایندگان یا افراد شاخص و یا نمایندگان ادوار گذشته که‌ پرونده و سوابقی در شورای نگهبان دارند، دسترسی به این مدارک سریع‌تر است تا فردی که ابتدا به ساکن شرکت می‌کند. ما نیازمند استعلام از مراجع هستیم و باید منتظر بمانیم. این اولویت عملی خواهد بود نه اولویت یا ترجیح ناروا و تبعیص‌آمیز که اشکال ایجاد کند. ممکن است از جهت اجرایی افرادی که پرونده و سوابق دارند، سریع‌تر به کار آنها رسیدگی شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->