هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

بهبود روابط عاطفی با مدیتیشن

  • کد خبر: ۹۰۸۲۲
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۰
بهبود روابط عاطفی با مدیتیشن
بررسی پژوهشگران نشان می‌دهد انجام منظم مدیتیشن با اپلیکیشن‌های دیجیتالی به افرادی که از استرس، اضطراب، افسردگی و خشم رنج می‌برند، کمک می‌کند تا بهتر تمرکز کرده، خواب باکیفیت تری داشته و کنترل بهتری روی روابط عاطفی خود داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، تکنولوژی و و صنعت به ویژه در دوره همه گیری کووید۱۹ بر زندگی مردم و سلامت روح و روان افراد تاثیر گذاشته و باعث افزایش اضطراب و افسردگی شده است. داشتن فعالیت بدنی معمولا عامل تحریک کننده مثبت در سلامت جسمی و روانی افراد است و در این میان مدیتیشنی که به طور منظم انجام شود، بسیار مفید خواهد بود. افرادی که به طور منظم مدیتیشن می کنند تمرکز بهتری داشته، بهتر می خوابند و همچنین دید بهتری به زندگی دارند.

در این میان ابزارها و پلت فرم های کامپیوتری بسیاری  با هدف ارائه مراقب های روح و روان فعالیت کرده و به افراد کمک می کنند تا از طریق استفاده از اپلیکیشن های سلامت روان و انجام فعالیت های هنری، سرگرمی، یوگا و مدیتیشن سلامت روان خود را بهبود بخشند. 

بسیاری از افرادی که خودمراقبتی از سلامت روان دارند به دنبال راه‌هایی برای مقابله مثبت با پریشانی عاطفی مرتبط با اضطراب، افسردگی و خشم هستند. 

با توجه به بررسی های انجام شده، مشخص شده است که مدیتیشن به افراد کمک می کند تا استرس را مدیریت کنند. 

بررسی های پژوهشگران نشان می دهد استرس و نگرانی در جنبه های مختلف زندگی از جمله مالی، روابط اجتماعی، سلامت جسم و روان، روابط عاطفی، روابط شغلی و غیره، افراد مختلف از سنین متفاوت را درگیر می کند. 

مطالعات نشان می دهد ۵۷ درصد از افرادی که دچار استرس و نگرانی بودند، برای کمک به مدیریت بار ذهنی خود، به طور منظم به عنوان بخشی از روتین مراقبت از خود، به طور متوسط  دو ساعت در هفته که حدودا ۱۸ دقیقه در هفته می شود، مدیتیشن کردند.

این افراد طی دوره های مذکور، مزایای زیادی از جمله بهبود تمرکز (۶۰ درصد)، بهبود خواب (۵۷ درصد)، کنترل بهتر عاطفی (۵۱ درصد) و رابطه جنسی بهتر (۴۲ درصد) را از مدیتیشن منظم کسب کرده و اثر آن را در زندگی خود به وضوح مشاهده نمودند. علاوه بر این، مدیتیشن توانسته است بر افراد معتاد که به دنبال راه هایی برای مدیریت مشکلات سوء مصرف مواد بوده اند، کمک کند. 

ابزارهای دیجیتالی خودمراقبتی برای تمرکز حواس، مدیتیشن و درمان شناختی رفتاری می ‌توانند به افزایش تحمل و تاب‌ آوری افراد کمک کرده و به افرادی که پریشانی عاطفی دارند کمک کنند تا بتوانند بدون کمک دیگران و در محیط خانه، استرس و اضطراب را در خود به حداقل برسانند.

بنابراین با توجه به همه گیری کرونا که هنوز از بین نرفته و زندگی مردم را تحت تاثیر قرار داده، افراد می توانند برای بهبود سلامت روان خود از این ابزار کمک گرفته و با استفاده از انجام مدیتیشن از طریق برنامه های دیجیتال مدیتیشن به تنظم خواب، کنترل استرس و نگرانی و ارتقای تمرکز خود دست پیدا کنند. 

البته کارشناسان تاکید کردند که ابزارهای خودمراقبتی دیجیتالی قرار نیست جای مراقبت‌ های یک پزشک ماهر سلامت روان را بگیرند. 

اپلیکیشن‌ های مبتنی بر شواهد می ‌توانند این مراقبت را تکمیل کرده و از رفاه عاطفی کلی حمایت کنند. این امر به ویژه زمانی صادق است که برنامه توسط یک ارائه ‌دهنده مراقبت ‌های بهداشتی مورد اعتماد بررسی و توصیه شده باشد و این امر باعث می‌ شود که بیماران با استفاده از این منبع احساس راحتی کنند.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->