نتیجه و ویدئو خلاصه بازی آرسنال و اتلتیک بیلبائو (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | پیروزی بزرگ توپچی‌ها در اسپانیا مدیریت بی‌اعتنا به حاشیه؛ راز موفقیت دبیر در رسیدن به قهرمانی جهان نتیجه و ویدئو کشتی آذرپیرا و اسنایدر در فینال کشتی قهرمانی جهان(۲۵ شهریور ۱۴۰۴)| باخت لحظه آخری کمیته اخلاق به قرارداد نیازمند ورود می‌کند پرسپولیس محکوم به پرداخت کل پول اوریه پیروانی دست به دامان مجلسی‌ها شد ماموریت انصاری در پرسپولیس نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و الشباب الاهلی امارات در لیگ نخبگان آسیا(۲۵ شهریور ۱۴۰۴)| تساوی در بازی نخست نتیجه و ویدئو کشتی رحمان عموزاد در فینال کشتی قهرمانی جهان(۲۵ شهریور ۱۴۰۴)| ماشالله رحمان ماشالله ایران روزبه چشمی: آماده بازی با الوصل هستیم ساپینتو: الوصل سخت‌ترین رقیب ما در مرحله گروهی است ردپای ۲ عضو هیئت‌مدیره در قرارداد‌های عجیب پرسپولیس هاشمیان از هافبک‌های پرسپولیس راضی نیست پخش زنده بازی الحسین اردن و سپاهان (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب تراکتور برابر شباب الاهلی | بیرانوند در ترکیب اصلی تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال بایرن مونیخ و چلسی | جکسون در فکر انتقام از چلسی تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال لیورپول و اتلتیکومادرید | پرواز دوباره لک لک‌ها در اروپا پخش زنده بازی شباب الاهلی و تراکتور (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شروع اردوی دوومیدانی کاران در غیاب ستاره‌های مشهدی
سرخط خبرها

تغییر زمان برگزاری دو هفته پایانی دور رفت لیگ برتر والیبال

  • کد خبر: ۹۰۸۶۵
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۰
تغییر زمان برگزاری دو هفته پایانی دور رفت لیگ برتر والیبال
زمان برگزاری دو هفته پایانی دور رفت لیگ برتر مردان ایران با قطعی شدن زمان و میزبان رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های جهان و شرکت تیم فولاد سیرجان در این مسابقات تغییر کرد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان جهان سال ۲۰۲۱ از ۱۶ تا ۲۰ آذرماه سال جاری با حضور ۶ تیم به میزبانی شهر بتیم برزیل برگزار خواهد شد.
بر اساس اعلام سازمان لیگ، با توجه به حضور تیم فولاد سیرجان ایرانیان به عنوان نماینده والیبال ایران و آسیا در این رقابت‌ها و با عنایت به فصل پنجم تبصره ۱۹ آئین‌نامه سازمان لیگ که بازیکنان سال گذشته این تیم می‌بایست این تیم را در رقابت‌های آسیایی و جهانی همراهی کنند، ضمن تشکر از مدیران عامل باشگاه‌ها و سرمربیان تیم‌ها که برای حضور نماینده والیبال ایران و آسیا نهایت همکاری و حمایت را به عمل آوردند، هفته‌های دوازدهم و سیزدهم دور رفت که همزمان با برگزاری رقابت‌های باشگاه‌های مردان جهان است و قرار بود روز‌های ۱۴ و ۱۷ آذرماه برگزار شود، انجام نخواهد شد و این دو هفته‌ی پایانی دور رفت به ترتیب در تاریخ‌های ۲۸ آذرماه و یکم دیماه برگزار خواهد شد.
همچنین دور برگشت لیگ برتر مردان نیز از روز یکشنبه دوازدهم دیماه آغاز خواهد شد و باشگاه‌های لیگ برتری از دوم تا یازدهم دیماه فرصت برای نقل و انتقالات نیم فصل خواهند داشت.
بر این اساس، دور برگشت مرحله مقدماتی لیگ برتر مردان بیست‌وچهارم بهمن به پایان می‌رسد و هشت تیم برتر به مرحله پلی‌آف صعود خواهند کرد.
مراحل اول (یک هشتم نهایی) و دوم (یک چهارم نهایی) پلی‌آف به صورت دو برد از سه مسابقه و دیدار رده‌بندی و فینال نیز به صورت تک بازی برگزار خواهد شد که در مجموع این دیدار‌ها از یکم تا بیست‌وپنجم اسفندماه پیگیری خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->