به گزارش شهرآرانیوز؛ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، عضو هیئترئیسه شورای اسلامی مشهد در این مراسم گفت: همراهی و همدلی بین نیروهای فرهنگی شهرداری مثالزدنی است. من در ۴ معاونت کار کردهام و جدایی از هیچکدام به میزان جداشدن از معاونت فرهنگی برای من سخت و دشوار نبود.
فاطمه سلیمی افزود: جابهجایی همکاران فرهنگی در قسمتهای گوناگون شهرداری دارای حسن بود. زیرا باعث شد تفکر آنان در قسمتهای گوناگون منتشر و در نظام مدیریتشهری پیاده شود.
وی زحمات کارمندان شهرداری را خارج از دید عموم و بدون چشمداشت مالی بیان کرد و ضمن تشکر از آنان، گفت: با آمدن دوره جدید شورای شهر به ارتقای فرهنگ امیدوار شدم و باید به آن چیزی که در گذشته بودیم برگردیم و بتوانیم فرهنگسراهای گذشته را احیا کنیم.
سلیمی ادامه داد: باید به کارمندان فرهنگی که همواره دلسوز بودهاند، انگیزه کار داد تا هرروز برای رفتن به معاونتهای دیگر درخواست نداشته باشند.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت و گردشگری شورای شهر نیز گفت: اگر روزی بنا بر حذف یک معاونت باشد، نهفقط آن معاونت فرهنگی نیست، بلکه همه شروع و اصلاح پروژهها نیز باید با خطکش فرهنگی باشد.
حجتالاسلام حسن منصوریان اظهار کرد: دغدغه اعضای شورای اسلامی شهر کار فرهنگی در شهر امام رضا (ع) است و از ابتدای ورود به شورا از این موضوع پشتیبانی کردند و حتی در برخی موارد برای برگزاری جلسات، به خارج از استان نیز سفر کردند تا گرهای از کار باز شود.
وی با اشاره به اینکه باید با کار و تلاش پاسخ رأی مردم برای حضورمان در شورا را بدهیم، افزود: اگر بخواهیم فرهنگ این شهر را کوشا و کنشگر کنیم، باید ابزار آن را فراهم کنیم.
عضو شورای اسلامی شهر ادامه داد: دلیل پیدایش شهر مذهبی مشهد، وجود امام معصوم (ع) است که ما گرد آن جمع شدهایم، اما از لحاظ ظاهری تناسبی با فرهنگ و مسائل مذهبی ندارد. این موضوع در بودجه، نیروی انسانی و در واقعیتهای ساختاری نمود پیدا نکرده است.
وی با انتقاد از سهم ۲.۷ درصدی فرهنگ از بودجه، گفت: اگر بودجه جاری را نیز کم کنیم، رقم باقیمانده برای هنرمندان، ورزشکاران، هیئتها، تشکلها، مؤسسات و... بین یک تا ۱.۵درصد میماند.
این بدان معناست که ما نگاهی به کار فرهنگی نداریم. منصوریان بیشترین درخواست مراجعهکنندگان را درخواست فرهنگی بیان و اظهار کرد: اگر فرهنگ در شهر امام رضا (ع) لازم داریم، سهم آن از بودجه را بدهید. در غیر این صورت بگویید تا به کار دیگری برسیم.
وی ضمن اشاره به نیاز اختصاص ۱۰درصد از بودجه به الزامات فرهنگی، مذهبی و اجتماعی، درباره نیروی انسانی نیز یادآور شد: شهرداری ۲۴هزار کارمند حجمی دارد، اما میگویند ۲۰۰کارمند فرهنگی زیاد است. این در حالی است که از نظر تعداد نیروی انسانی نیز ضعف داریم.
رئیس کمیسیون فرهنگی فرهنگ را اصل دانست و افزود: اگر روزی بنا بر حذف یک معاونت باشد، آن معاونت فرهنگی نیست، بلکه همه شروع و اصلاح پروژهها نیز باید با خطکش فرهنگی باشد.