رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد: تحولات زیادی در دوره اخیر شورا در حوزه بانوان رخ داده است | به دنبال نگاه زنانه و مادرانه برای بانوان بودیم دبیرکل انجمن کلان‌شهر‌های جهان: مشهد به‌زودی از یک شهر مشهور، به بازیگر بین‌المللی تبدیل خواهد شد نگاه سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به عملکرد شورای ششم | این دوره، فعال‌ترین شورای شهر مشهد است مرور کارنامه شورای ششم از زبان رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد | این شورا دستاورد‌های بزرگی داشته است پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان برای تشکیل کمیته خلاقیت و نوآوری در متروپلیس هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت‌ها و چالش‌های مدیریت شهر مشهد از نگاه رئیس شورای اسلامی شهر مشهد | فراوانی طرح‌های دوفوریتی، چالش بزرگ شورای ششم بود ناصحی: مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد شهرداری است پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای کمک به هموطنان حادثه‌دیده در انفجار اسکله شهید رجایی رفع اختلال ۱۰دقیقه‌ای در سرویس‌دهی خط یک مترو مشهد رئیس شورای شهر مشهد: هزینه ساخت هر کیلومتر قطارشهری معادل با چهار پل چهارسطحی است | روند خدمت به مردم را متوقف نمی‌کنیم + فیلم موزه زنده میدان عدالت مشهد لیست کامل بوستان‌های بانوان دارای اتاق مادروکودک مشهد + جزئیات مشهد، قطب دیپلماسی شهری در میان کلانشهرهای ایران قلندرشریف: خط ۳ مترو مشهد مهم‌ترین بخش ریلی شهری کشور است | مشهد در حوزه قطارشهری خودکفا شده است  تشکیل ۴ کمیته ذیل کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» در شورای اسلامی شهر مشهد خراسان رضوی و مشهد، رتبه نخست کاهش تلفات حوادث رانندگی درون‌شهری طی سال ۱۴۰۳ معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۱۴ درصدی تلفات حوادث ترافیکی در مشهد در سال ۱۴۰۳ ۸۸ درصد متوفیان تصادفات مشهد در سال ۱۴۰۳ عابران و موتورسیکلت‌سواران بودند
سرخط خبرها

شروع و اصلاح پروژه‌ها در مشهد با خط‌کش فرهنگ

  • کد خبر: ۹۱۰۴۰
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۰
شروع و اصلاح پروژه‌ها در مشهد با خط‌کش فرهنگ
دیروز مراسم اعطای احکام مسئولان معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری با حضور شهردار و برخی اعضای شورای اسلامی شهر مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی مشهد در این مراسم گفت: همراهی و همدلی بین نیرو‌های فرهنگی شهرداری مثال‌زدنی است. من در ۴ معاونت کار کرده‌ام و جدایی از هیچ‌کدام به میزان جداشدن از معاونت فرهنگی برای من سخت و دشوار نبود.

فاطمه سلیمی افزود: جابه‌جایی همکاران فرهنگی در قسمت‌های گوناگون شهرداری دارای حسن بود. زیرا باعث شد تفکر آنان در قسمت‌های گوناگون منتشر و در نظام مدیریت‌شهری پیاده شود.

وی زحمات کارمندان شهرداری را خارج از دید عموم و بدون چشمداشت مالی بیان کرد و ضمن تشکر از آنان، گفت: با آمدن دوره جدید شورای شهر به ارتقای فرهنگ امیدوار شدم و باید به آن چیزی که در گذشته بودیم برگردیم و بتوانیم فرهنگ‌سرا‌های گذشته را احیا کنیم.

سلیمی ادامه داد: باید به کارمندان فرهنگی که همواره دلسوز بوده‌اند، انگیزه کار داد تا هرروز برای رفتن به معاونت‌های دیگر درخواست نداشته باشند.

نیاز ۱۰ درصدی فرهنگ از بودجه شهر

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت و گردشگری شورای شهر نیز گفت: اگر روزی بنا بر حذف یک معاونت باشد، نه‌فقط آن معاونت فرهنگی نیست، بلکه همه شروع و اصلاح پروژه‌ها نیز باید با خط‌کش فرهنگی باشد.

حجت‌الاسلام حسن منصوریان اظهار کرد: دغدغه اعضای شورای اسلامی شهر کار فرهنگی در شهر امام رضا (ع) است و از ابتدای ورود به شورا از این موضوع پشتیبانی کردند و حتی در برخی موارد برای برگزاری جلسات، به خارج از استان نیز سفر کردند تا گره‌ای از کار باز شود.

وی با اشاره به اینکه باید با کار و تلاش پاسخ رأی مردم برای حضورمان در شورا را بدهیم، افزود: اگر بخواهیم فرهنگ این شهر را کوشا و کنشگر کنیم، باید ابزار آن را فراهم کنیم.

عضو شورای اسلامی شهر ادامه داد: دلیل پیدایش شهر مذهبی مشهد، وجود امام معصوم (ع) است که ما گرد آن جمع شده‌ایم، اما از لحاظ ظاهری تناسبی با فرهنگ و مسائل مذهبی ندارد. این موضوع در بودجه، نیروی انسانی و در واقعیت‌های ساختاری نمود پیدا نکرده است.

وی با انتقاد از سهم ۲.۷ درصدی فرهنگ از بودجه، گفت: اگر بودجه جاری را نیز کم کنیم، رقم باقی‌مانده برای هنرمندان، ورزشکاران، هیئت‌ها، تشکل‌ها، مؤسسات و... بین یک تا ۱.۵درصد می‌ماند.

این بدان معناست که ما نگاهی به کار فرهنگی نداریم. منصوریان بیشترین درخواست مراجعه‌کنندگان را درخواست فرهنگی بیان و اظهار کرد: اگر فرهنگ در شهر امام رضا (ع) لازم داریم، سهم آن از بودجه را بدهید. در غیر این صورت بگویید تا به کار دیگری برسیم.

وی ضمن اشاره به نیاز اختصاص ۱۰درصد از بودجه به الزامات فرهنگی، مذهبی و اجتماعی، درباره نیروی انسانی نیز یادآور شد: شهرداری ۲۴هزار کارمند حجمی دارد، اما می‌گویند ۲۰۰کارمند فرهنگی زیاد است. این در حالی است که از نظر تعداد نیروی انسانی نیز ضعف داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی فرهنگ را اصل دانست و افزود: اگر روزی بنا بر حذف یک معاونت باشد، آن معاونت فرهنگی نیست، بلکه همه شروع و اصلاح پروژه‌ها نیز باید با خط‌کش فرهنگی باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->