بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

مصرف خودسرانه آنتی اسید‌های سوزش سر دل، ممنوع!

  • کد خبر: ۹۱۳۲۰
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۶:۰۰
مصرف خودسرانه آنتی اسید‌های سوزش سر دل، ممنوع!
سوزش سر دل یا سوزش معده احساس درد ناخوشایندی است که در بالای معده احساس می‌کنید. تشخیص سوزش سردل بر پایه علائم تیپیک بیمار است که با مصرف آنتی اسید‌ها یا سایر دارو‌های بلوک کننده اسید بهبود می‌یابند؛ اما این دارو‌ها نباید به صورت خودسرانه مصرف شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، داروهای آنتی‌اسید که بدون نسخه در داروخانه‌ها به فروش می‌رسند، می‌توانند سوزش سردل را که در نتیجه بازگشت محتویات اسیدی معده به درون مری است، تسکین دهند.

این داروها معمولا برای افراد دچار سورش سردل خفیف و گاهگاهی به خوبی عمل می‌کنند. برخی از افراد مصرف قرص‌های آنتی‌اسید برایشان راحت‌تر است و برخی دیگر با مصرف شکل‌های مایع آنتی‌اسید زودتر تسکین پیدا می‌کنند.

از جمله آنتی‌اسیدهای رایج می‌توان به این موارد اشاره کرد:

- آنتی‌اسیدهای بر پایه منیزیوم: این آنتی‌اسیدها مانند هیدروکسی منیزیوم پرطرفدار هستند چرا که اثرشان سریع است. البته یک مشکل آنتی‌اسیدهای حاوی منیزیوم این است که ممکن است اسهال ایجاد کنند

- آنتی‌اسیدهای پر پایه آلومینیوم: این آنتی‌اسیدها مانند هیدروکسی آلومینیوم می‌تواند به همان اندازه آنتی‌اسیدهای بر پایه منیزیوم موثر باشند، اما ممکن است باعث یبوست شوند.

- آنتی‌اسیدهای بر پایه کلسیم: این آنتی‌اسیدها مانند کربنات کلسیم هم ممکن است یبوست ایجاد کنند و مصرف بیش از حد آنها ممکن است میزان کلسیم خون را بالا ببرد.

- آنتی‌اسیدهای ترکیبی: داروهای آنتی‌اسیدی ترکیبی که حاوی هر  دوی آلومینیوم و منیزیوم (مثلا قرص‌های حاوی کربنات منیزیوم و کربنات آلومنیوم یا شربت‌های حاوی هیدروکسید آلومینیوم و هیدروکسید منیزیوم) هم وجد دارند. این داروها یک لایه محافظتی در راس معده شما ایجاد می‌کنند که به جلوگیری از ریفلاکس اسید یا بازگشت محتویات اسیدی معده به مری کمک می‌کنند.

- بیکربنات سدیم: بیکربنات سدیم به عنوان یک آنتی‌اسید قدرت کمتری از سایر آنتی‌اسیدها دارد و حاوی مقدار زیادی سدیم هم هست. بنابراین اگر به علت فشار خون بالا، نارسایی قلبی یا مشکلات کلیوی باید مصرف نمک یا سدیمتان محدود شود، نباید از آن استفاده کنید.

همچنین به یاد داشته باشید که اگر از قرص‌های آنتی‌اسید استفاده می‌کنید، باید آن را به طور کامل بجوید تا بیشترین اثربخشی را داشته باشند و بهترین زمان برای مصرف آنتی‌اسید پس از صرف غذا یا هنگامی است که علائمتان بروز کرده است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->