عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازی با عراق و حضور قطعی مهدی طارمی در ترکیب تیم ملی

  • کد خبر: ۹۱۹۱۶
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۰
بازی با عراق و حضور قطعی مهدی طارمی در ترکیب تیم ملی
مهدی طارمی و دراگان اسکوچیچ سرانجام در یک تماس تلفنی کدورت‌ها را کنار گذاشتند تا فوتبال ایران با آرامش بیشتری در بازی‌‌های بهمن ماه مقابل عراق و امارات حاضر شود.

گروه ورزش| شهرآرانیوز، بازگشت مهدی طارمی به تیم ملی فوتبال ایران قطعی شده و این بازیکن تماسی هم با اسکوچیچ داشته تا کدورت‌ها از میان برود. درتماسی که میان سرمربی تیم ملی و بازیکن ایرانی باشگاه پورتوی پرتغال برقرار شده دو طرف درباره مسائل گوناگون صحبت کرده‌اند و اسکوچیچ نیز در این گفت و گوی دو نفره به مهدی طارمی اعلام کرده که شدیدا به او نیازمند است و دوست دارد هرچه زودتر در تمرینات تیم ملی حاضر شود. حتی اسکوچیچ برای طارمی آرزو کرده که روزی در تیم‌های بزرگی همچون رئال مادرید بازی کند. طارمی هم با خرسندی از صحبت‌های سرمربی تیم ملی ابراز امیدواری کرده تیم ملی با برتری در دو بازی آتی بتواند صعود خود به مرحله بعد را قطعی کند. طارمی به اسکوچیچ گفته با قدرت در خدمت تیم ملی است و تلاش می‌کند در بازی‌های آینده نیز برای فوتبال ایران گل بزند. تیم ملی تمرینات خود را از چهارم بهمن ماه آغاز خواهد کرد تا برای بازی‌های مهم آتی آماده شود. تیم ملی با عراق و امارات بازی دارد که اگر در یکی از این بازی‌ها هم به برتری برسد، صعودش به جام جهانی فوتبال قطعی خواهد بود.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->